Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

LAST VAN WALLEN OF DONKERE KRINGEN?
De huid rondom de ogen is een stuk dunner dan onze gezichtshuid. Hierdoor kan de oogzone wat meer gaan tekenen met als gevolg een vermoeide blik (wallen of donkere kringen). Wist je dat er verschillende indicaties zijn rondom de oogzone? De oorzaak van het tekenen kan een gevolg zijn van veroudering maar ook vocht of uitholling/verminderd vetweefsel kunnen de oorzaak zijn.Omdat wij werken met verschillende behandelmethodes om de wallen te behandelen kunnen we voor elk soort oogzone een behandeling inzetten! 

De Exilis Elite. Het voordeel van de Exilis is dat je direct jouw werkzaamheden kunt hervatten. Je huid wordt van binnenuit opgevuld, kringen onder de ogen worden minder zichtbaar, de uitholling wordt opgevuld. Dit is een behandeling in kuurvorm.

Bij de DAS Plasma Pen zie je snel resultaat maar ben je enkele dagen minder toonbaar. Met een plasma behandeling maak je de huid strakker, een hele mooie behandeling. De huid mag niet te getint zijn.

ALLE MOGELIJKHEDEN OM WALLEN EN DONKERE KRINGEN TE VERMINDEREN 

ogen-verstevigen
Exilis elite oogzone

➤ EXILIS ELITE

Wanneer kiezen voor deze methode?
Uitholling, Volume verlies, Fijne lijntjes, Dunne huid

Exilis Elite is dé oplossing om de huid het volume terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden wallen op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger. Zo krijgt je weer een jonge, stevige, egale en stralende huid zonder herstelperiode.

Lees meer over Exilis Elite

Starten met de Exilis Elite

We beginnen met het maken van een huidtest.
Een mooie huid, is een gezonde huid. Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te versterken. Zichtbare huidverbetering is afhankelijk van de huidconditie. Zonder bouwstenen kunnen we immers ook geen huis bouwen. Bij huidinstituut LaVendi specialiseren wij ons al 30 jaar in het effectief verbeteren van de huid zonder injectables en chirurgie. Wij werken met een unieke huidtest waarbij we je collageen meten, vitamines en andere belangrijke bouwstoffen in je lichaam. Als je aan huidverbetering wilt werken gaan we hiermee beginnen om succesvol te kunnen behandelen.

Lees meer over Exilis Elite

VOORDELEN VAN EEN EXLIS ELITE BEHANDELING

✔ Het volume en de elasticiteit van de huid worden hersteld
✔ Kraaienpootjes, lijntjes en rimpels verminderen
✔ De huid verdikt, donkere verkleuringen van vaatjes zijn hierdoor minder zichtbaar.

✔ Preventie van veroudering
✔ Duurzaam resultaat
✔ Veilige behandelmethode
✔ Geen littekenvorming: De plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

Lees meer over Exilis Elite

➤ DAS PLASMA PEN

Wanneer kiezen voor een behandeling met DAS plasma?
Fijne lijntjes, Kraaijenpootjes, Overtollige huid

Tijdens een DAS- behandeling worden de wallen behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, waardoor een strakkere huid ontstaat; de wallen wordt als het ware gelift.

Starten met DAS plasma

Een DAS behandeling is een intensieve behandeling. Wij vinden het belangrijk om exact te weten hoe uw huid er op dit moment voor staat, nog voordat we een DAS behandeling inplannen. Om die reden starten wij daarom altijd met onze huidtest. We streven naar een optimaal resultaat. Voor een effectieve verjongende behandeling en spoedig huidherstel zijn we afhankelijk van uw huidconditie en de bouwstoffen die nodig zijn voor wederopbouw.

VOORDELEN VAN DE DAS PLASMA PEN

✔ Geen snijden en geen hechting
✔ Geen prikken, wij verdoven met een crème
✔ Meest veilige ooglift methode
✔ 5 – 8 dagen hersteltijd
✔ Duurzaam resultaat
✔ Collageen stimulatie en rimpel vermindering
✔ Wij hebben veel ervaring met deze behandeltechniek

Alle informatie over das plasma

DAS onderooglid
OOGLIDCORRECTIE
prijzen per behandeling
Wallen verwijderen
DAS Plasma Pen

Beide bovenoogleden of onderoogleden

Vanaf €350,-
DAS Plasma Pen
Kraaienpootjes
Vanaf €350,-
Exilis Elite Onderoogleden
per behandeling
(2 x 4 minuten)
€150,-
Exilis Elite Onderoogleden dubbel
per behandeling
(2 x 8 minuten)
€250,-
€200,-

 FAQ WALLEN VERWIJDEREN

Hoe weet ik welke behandeling effectief is om mijn wallen te verminderen
Wij willen eerst een huidmeting uitvoeren om samen te bespreken welke opties er zijn en welke resultaten je kunt verwachten. Vanuit daar stellen we een persoonlijk behandelplan op.
Hoeveel behandelingen zijn nodig op mijn onderoogleden met Exilis Elite?
Exilis Elite behandelingen dien je 6 keer te herhalen met een tussenpauze van ongeveer 4 weken.
Hoeveel behandelingen voor een ooglift met de DAS Plasma Pen zijn nodig?
Het aantal behandelingen van het ooglid met een DAS Plasma Pen kan vaker herhaald worden indien dit wordt gewenst. Het belangrijkste is dat de huid goed hersteld is, soms al na 4 weken.
Krijg ik Exilis Elite of DAS Plasma behandelingen vergoed van een ziektekostenverzekering?
Nee, deze behandeling komt niet in aanmerking voor een vergoeding.
Mag ik na een DAS Plasma behandeling in de zon?
Nee je mag niet in de zon na het ondergaan van een DAS Plasma behandeling, de zomer is de minst geschikte periode om deze behandeling uit te voeren. Je dient jouw huid 2 maanden na de behandeling te beschermen tegen de zon.
Hoe lang heb ik plezier van de behandeling?
Dat is afhankelijk van je verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften.

Meer vragen

Kunnen we alle wallen behandelen?
Ze zijn heel mooi te behandelen. Het kan een prima natuurlijk alternatief zijn. Je huid wordt echt verbeterd.
Ben ik toonbaar na een DAS Plasma behandeling?
Direct na de behandeling valt het mee, de volgende dag na het slapen gaan zal er oedeem (zwelling zijn) van de ogen. Je ziet kleine korstjes die gemiddeld 3 tot 5 dagen aanhouden, dit is individueel afhankelijk van het genezingsproces.
Ben ik toonbaar na een Exilis Elite wallen behandeling?
Direct na de behandeling kan de huid nog wat roze doorbloed zijn, in de meeste gevallen is dit na enkele minuten weer weggetrokken!
shop de beste huidverjongende producten

REVIEW

Super tevreden over LaVendi en de DAS behandeling. Vriendelijke medewerkers, goede service en het resultaat waar ik op gehoopt had. Een aanrader!
Lees meer
Lieke van Heugten Avatar
Lieke v.
positive review Na een DAS behandeling onder mijn ogen zie ik er weer een stuk frisser en jonger uit met dank aan Meggie en Dianne. Ze gaven een eerlijke voorlichting wat ik kon verwachten. De pijn van de behandeling was goed te doen door de zorgvuldige voorbehandeling van de huid. Ik zag er inderdaad een paar dagen niet uit maar rust met een luisterboek op mijn oren en ijs op mijn ogen hielpen al snel. Na 5 dagen weer toonbaar en aanzienlijk frisser dan voor de behandeling.
Lees meer
Gea Grietje Avatar
Gea G.