COUPEROSE BEHANDELING

Couperose is onschuldig maar kan als cosmetisch storend worden ervaren. De rode of blauwe adertjes wisselen van intensiteit gedurende de dag maar zullen nooit uit zichzelf verdwijnen. De huid kan hierdoor onrustig, vurig of rood uitzien. Een IPL/laserbehandeling kan deze adertjes veilig verhelpen en is vriendelijk voor de huid.

DE VOORDELEN

  • Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk
  • Resultaten zijn vaak direct zichtbaar
  • Snel en effectief
  • Al 30 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd in laserbehandelingen

DE METHODE

Wat is couperose?

Couperose wordt veroorzaakt door verslapte vaatwanden van de bloedvaatjes in het gezicht. Daardoor worden rode adertjes zichtbaar op de wangen en de neus. Couperose komt voor bij zowel mannen als vrouwen. De kans op couperose is grotendeels erfelijk bepaald. Omdat het eruit kan zien als rode vlekken in het gezicht kan couperose het gezicht ontsieren.

Couperose is vaak een onderdeel van rosasea. Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat en te herkennen aan een combinatie van verschillende huidkenmerken. Het meest opvallende symptoom is de gelijkmatig verdeelde roodheid, waarbij uitgezette bloedvaatjes zichtbaar zijn. Vaak gaat dit gepaard met kleine puistjes en blaasjes.
Voor meer informatie over rosacea klik hier.

Hoe behandelen we couperose?

Couperose en rosacea kunnen we op een veilige manier verminderen of zelfs verwijderen. Hiervoor behandelen we uw huid met de IPL PLS 3. De vaatjes worden verhit en vallen daardoor uiteen. Het lichaam voert de afvalstoffen dan op een natuurlijke manier af. De roodheden nemen vaak direct al af.

Resultaten

De roodheden nemen vaak direct af. Het resultaat van de behandeling is na een week volledig zichtbaar. Indien niet alle vaatjes direct zijn afgenomen kan de week daarop de behandeling herhaald worden. 

couperose

VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van couperose en rosacea vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Of klik hier om te kijken of dit in jouw pakket valt.

AGB code camouflage:  89000450

Ervaringen van cliënten

REVIEW

Gisteren ben ik bij LaVendi geweest om mijn couperose te laten behandelen op mijn wang. Ik loop al jaren rond met een irritante rode gloed op mijn wang en heb me eigenlijk nooit gerealiseerd hoe gemakkelijk dit te behandelen is. Lees meer

Waarschijnlijk door gebrek aan informatie en wellicht ook omdat ik een man ben en een stap naar een beautysalon toch nog niet als vanzelfsprekend vind.

Die mening is gisteren helemaal veranderd. Ik heb een behandeling van ongeveer een kwartier gekregen, met een verbluffend resultaat. Mijn couperose op mijn wang is nagenoeg volledig verdwenen en dat al na 1 behandeling.

Als ik dit eerder had geweten, had ik uiteraard niet zo lang gewacht om het te laten behandelen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en zal me geen seconde bedenken om weer bij LaVendi langs te gaan om het direct te laten behandelen wanneer het zich weer ontwikkelt.

Dianne, heel erg bedankt voor je hulp en het goede advies dat ik van je heb gekregen.

Jeroen
REVIEW

Beste Dianne, Ik zou nog steeds even doorgeven hoe het resultaat is van de behandeling. Om je geheugen even op te frissen: de rode stip op de neus!!Lees verder

Het resultaat is echt geweldig! Je ziet er volgens mij niets meer van, is wel nog een beetje roze verkleurd denk ik (als je goed kijkt onder een lamp) maar de felrode stip is helemaal verdwenen. En dan te bedenken dat ik er zolang mee rondgelopen heb!

Echt heel erg bedankt, als je het nog wilt zien dan mail me maar dan kan ik even langskomen. Je zou er voor- en na foto’s van hebben moeten maken, echt verbluffend!!!!

Emmy

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Prijzen per behandeling
Couperose behandeling

Flitsen

Vanaf €45,-

Per flits

€10,-

 

Veelgestelde vragen

Zie ik meteen resultaat?

Ja, je ziet meestal direct de vaatjes wegtrekken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is afhankelijk hoeveel vaatjes je hebt.

Kan ik een foto sturen te beoordeling?

Graag zelfs, zo krijgen wij een goed beeld van het probleem. Uw foto kunt u mailen naar info@lavendi.nl

Mag mijn huid niet te bruin zijn?

Nee, uw huid dient niet te bruin te zijn ook niet van de zonnebank.

Meer vragen

Mag ik daarna in de zon?

Nee, u mag 2 weken niet in de zon.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Meestal iets roder, soms krijgen mensen een zwelling die 2 dagen kan aanhouden.

Krijg ik deze behandeling vergoed?

Sommige verzekeringen vergoeden de behandeling onder camouflagebehandeling

shop de beste skincare producten