Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

CELLULITE, EEN STEVIGE HUID EN JE LICHAAM IN SHAPE

Geen sinaasappelhuid  dat willen we allemaal. 90% van de vrouwen heeft last van cellulite. We werken met de  nieuwste versie van het LPG Endermologie apparatuur, de Alliance Cello M6  De RESULTATEN zijn bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies; Meer dan 32 jaar ervaring en succesvol in 110 landen wereldwijd. Per dag worden er wereldwijd 300.000 mensen behandeld met zichtbare resultaten.

Cellulite egaliseren-plaatselijk resistent vet verminderen- huid verstevigen-detoxen

DE VOORDELEN VAN DE CELLULITE/ BINDWEESELMASSAGE

 • 100% NATUURLIJKE celstimulering: Non-invasief en non-agressief zonder schade aan cellen
 • Nieuwste GEPATENTEERDE technieken: Door de rol/klep combinatie van de Alliance kunnen er 3 indicaties tegelijkertijd behandeld worden namelijk: cellulite vermindering, huidversteviging en afvoeren van vetten!
 • RESULTATEN bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies; Meer dan 32 jaar ervaring en succesvol in 110 landen wereldwijd.

LPG BINDWEEFSELMASSAGE
Endermologie is een intensieve bindweefselmassage door endermologie. Huidinstituut LaVendi beschikt over de allernieuwste LPG generatie; namelijk de LPG Cellu M6 Alliance Body & Endermolift!

LPG-endermologie-voor-na
Voor wie is de LPG bindweefselmassage?

DEZE METHODE KAN WORDEN INGEZET BIJ:

 • Cellulite
 • Littekens
 • Lymfeoedeem
 • Doorbloedingsstoornissen
 • Voor- en na liposuctie of andere plastisch chirurgische ingrepen
 • Spierpijn en/of stijfheid
 • Overmatig vetweefsel of vetophopingen
 • Zware/vermoeide benen en/of opgezette voeten
 • Huidverslapping na zwangerschap of afslanken
 • Na een zwangerschap om te shapen
 • Weefselverharding
De technologie achter LPG Alliance bindweeselmassage

LPG richt zich op het bindweefsel in de huid. Het is vergelijkbaar met een intensieve (onderhuidse) massage. Het massage-apparaat zuigt de huid als het ware omhoog, waarna de huid heen en weer gerold wordt in het apparaat. Hierdoor worden onderhuidse vetcellen verwoest, zodat nieuwe huidcellen worden aangemaakt en je een strakkere en gladdere huid krijgt. Door de behandeling met LPG endermologie (Cellu M6) wordt het natuurlijke proces van de verwijdering van vetophopingen gestimuleerd.

Het maakt je huid stevig, verbetert de doorbloeding en activeert de bloed- en lymfecirculatie, wat zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Tevens zorgt het voor pijnvermindering. Ook geschikt als voor- en nabehandeling bij een chirurgische ingreep!

LPG Endermologie is dus heel breed inzetbaar, zowel voor gezicht als lichaam. De effectiviteit van de LPG-techniek is wetenschappelijk bewezen. Door stimulatie van de vetcellen wordt de vetafbraak met 70% verbeterd.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelsessies dat je nodig heeft, varieert per persoon en is onder meer afhankelijk van het gebied dat je laat behandelen en de wensen die je hebt. Vanaf gemiddeld 3 sessies wordt de kwaliteit van je huid beter. Een kuur is 10 behandelingen

LPG Endermologie en liposuctie

LPG Endermologie® behandelingen vóór liposuctie 
Door het bindweefsel alvorens de operatie een aantal keer te laten behandelen worden de weefsels al soepel en zo ook gezonder gemaakt. Zo verklein je het risico op complicaties. Endermologie® behandelingen zorgen er ook voor de huid soepeler wordt, waardoor de chirurgische ingreep eenvoudiger verloopt en er vaak kleinere zuigbuizen gebruikt kunnen worden, de ingreep is dan minder traumatisch. Het aanbevolen aantal preoperatieve sessies varieert van 8 tot 12.

LPG Endermologie® behandelingen ná liposuctie
Postoperatieve Endermologie® behandelingen helpen de huid gladder te maken en weefsels te draineren, hierdoor zal het uiteindelijke resultaat van de ingreep nog beter zijn. Al na 5 tot 7 dagen na de ingreep kan worden gestart met LPG bindweefselmassage om oedeem en bloeduitstortingen te verminderen. Door frequent te behandelen kunnen asymmetrie-en, sinaasappelhuid en andere onregelmatigheden worden gladgestreken.

 

RESULATEN VAN DE BINDWEEFSELMASSAGE

 • Afslanken: Vetten en verslapte huid worden aangepakt die niet reageren op sporten of diëten. Het silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.
 • Huidversteviging: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en de huid wordt opnieuw strak en soepel
 • Contouren verbeteren: Het juiste evenwicht ontstaat tussen vorm en volume.
 • Verbeteren van de circulatie: De bloed- en lymfecirculatie wordt verbeterd zodat je niet langer last hebt van zware of pijnlijke benen of opgeblazen voeten.
 • Afname cellulites: Cellulitis ontstaat doordat vetten worden opgeslagen in de vetcellen en rondom deze cellen water wordt vastgehouden. 90% van de vrouwen heeft er last van en gezond leven en sporten kunnen cellulitis helaas niet voorkomen of genezen. De vetcellen en vochtophopingen worden afgevoerd en jouw huid zal steviger en gladder worden.
prijzen per behandeling
Cellulite Bindweefselmassage
1ste afspraak: Een uitgebreide body check, collageen scan en 40 min LPG behandeling €120,-
Per behandeling van 30 min €65,-
Per behandeling van 40 min €85,-
Bodysuit €25,-

FAQ Bindweefselmassage

Dien ik een dieet te volgen tijdens mijn endermologie behandelingen?

Een gezond eetpatroon en voldoende beweging zal het resultaat altijd bevorderen.

Zijn er andere voordelen behalve strakker en minder cellulite?

Jazeker! De huid wordt diep gemasseerd door het endermologie apparaat hierdoor worden probleemgebieden verlost van pijn en zal het ervoor zorgen dat de bloedcirculatie beter gaat werken. Striae en littekens kunnen ook verminderen

Kan iedereen endermologie ondergaan

De enige mensen waarbij we het afraden zijn zwangere vrouwen en personen die bloedverdunners slikken. Voor de rest kan iedereen het gebruiken!

Hoeveel sessies heb ik nodig voordat ik resultaat zien?

Echt resultaat ga je vaak al voelen na 1 behandeling, de verklevingen worden minder. De huid  verstrakken duurt langer dit is afhankelijk van de conditie van de huid.

Hoe lang blijft het resultaat?

Het is afhankelijk van jouw levensstijl. Hoeveel sport je? Eet je gezond? Dat heeft allemaal invloed op het resultaat.

Wat is endermologie?

Endermologie is een klinische afslank procedure die helpt bij het uitscheiden van overtollig vet wat vast zit onder de huid, wat de oorzaak is van cellulite.

Doet deze behandeling pijn?

Endermologie is een cellulite behandeling wat gebruik maakt van massagekoppen en een soort stofzuiger wat ervoor zorgt dat het opgehoopte vet verdwijnt. De procedure kan gevoelig zijn waar verklevingen zijn. Zodra er weinig tot geen verklevingen meer zitten, gaat de behandeling steeds fijner aanvoelen.

Meer vragen

Kunt je na de behandeling meteen alles doen?

Jazeker, wanneer je de behandeling hebt gehad kunt je direct verder gaan met jouw dagelijkse bezigheden.

Is endermologie een nieuwe manier van liposuctie?

Nee endermologie en liposuctie tackelen twee verschillende soorten vet. Bij liposuctie wordt het vet verwijderd in de vetlaag onder de huid, terwijl bij endermologie het vet wordt verwijderd wat opgehoopt zit en geen kant meer op kan.

Verliest je gewicht door endermologie?

Nee helaas niet, endermologie zal er wel voor zorgen dat je strakker wordt. De procedure kan ervoor zorgen dat je tot wel 5 centimeter van het behandelde gebied kan verliezen.

shop de beste skincare producten

REVIEW