Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

ROSACEA BEHANDELING

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat en te herkennen aan een combinatie van verschillende huidkenmerken. Het meest opvallende symptoom is de gelijkmatig verdeelde roodheid, waarbij uitgezette bloedvaatjes zichtbaar zijn. Vaak gaat dit gepaard met kleine puistjes en blaasjes. Rosacea is complex en lastig te behandelen.

Rosacea is complex en lastig te behandelen. De oorzaak is niet helemaal bekend. We weten dat voedingsmiddelen, hormonen, weersinvloeden en stress het huidbeeld beïnvloeden. Rosacea kan plotseling opvlammen waardoor het moeilijk kan zijn het onder controle te krijgen. Het is per persoon verschillend op welke triggers de huid reageert.

REVIEW

positive review Ik wil jullie bij deze bedanken. Vorige maand ben ik bij jullie langs geweest. Mijn huid was onrustig, vochtarm en rood. De voedingstest, huidverzorgingsproducten, vitaminepillen en peeling hebben mijn huid weer helemaal mooi gemaakt en net dat extra duwtje gegeven wat mijn huid op dat moment nodig had. De voedingstest heeft mijn huid uiteindelijk het meeste geholpen. Zo heb ik alle voeding - die op mijn lijst stonden - voor de eerste drie weken niet gegeten. Nu beperk ik voornamelijk de producten waar gluten inzitten, omdat ik merk dat ik daar intolerant voor ben en snel op reageer. Wanneer ik een dag weer veel gluten eet, merk ik dat de volgende dag meteen weer aan mijn huid. Door het te beperken, blijft mijn huid mooi glad en heb ik minder last van allergische reacties. Nogmaals super bedankt!
Lees meer
Rachel van der Veer Avatar
Rachel v.
positive review Eindelijk van mijn onrustige huid af, dankzij de juiste behandelingen in combinatie met de supplementen van La Viesage. 3 behandelingen hier deden veel meer dan een jaar lang dermatoloog!
Lees meer
Djody Van de Wiel Avatar
Djody V.

DE VOORDELEN

  • Behandelingen door ervaren huidspecialisten
  • Altijd een behandeling op maat afgestemd op de huidconditie
  • Vaatjes en couperose kunnen worden gelaserd met IPL waardoor roodhedendirect minder zichtbaar zijn
  • Wij werken met verschillende technieken om de huidconditie te verbeteren
  • Unieke peelingen die geschikt zijn voor een huid met rosacea
  • Kleine blaasjes en bultjes kunnen worden behandeld met medische peelingen om de huid te egaliseren
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk

DE METHODE

ASYRA: Rosacea test

Wij beschikken over de modernste apparatuur en medische producten om uitgebreid te testen en te behandelen. Zo kunnen we met de ASYRA achterhalen of er wellicht voedingsstoffen zijn die invloed hebben op de vorming van acne. Acne kan een gevolg zijn van een overbelasting in het lichaam, ook dit testen we. Voor meer informatie bekijk de Rosacea test

Gezichtsbehandeling

Belangrijk om te realiseren is dat gezichtsbehandelingen rosacea niet definitief genezen. Wat we wél kunnen is de roodheid tot diep in de huid kalmeren. Couperose verwijderen en de huid sterk en gezond houden. Onze huidspecialistes kunnen rosacea met diverse methodes behandelen. Wij werken bijvoorbeeld met unieke peelingen om roodheid te kalmeren en kleine bultjes te verminderen. Bij uitbraken kan dit voor verlichting zorgen.

Vaatjes en couperose

Rosacea vaak gepaard met couperose. Couperose is onschuldig maar kan als cosmetisch storend worden ervaren. De huid kan hierdoor onrustig, vurig of rood uitzien. Een IPL/laserbehandeling kan deze adertjes veilig verhelpen en is vriendelijk voor de huid.Bekijk couperose behandeling.

voor-na-rosacea

VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van acne/test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

AGB praktijkcode: 89000453

AGB code acne:  89100831

Prijzen per behandeling
Rosacea behandeling
Rosacea behandeling incl. peeling €99,50
Rosacea behandeling incl. Collageen booster €99,50
Collageen booster lichttherapie los
(15 min)
€49,50
Rosacea test €147,50
Rosacea test incl. rosacea behandeling €247,50 €242,-
Rosaceabehandeling incl. biopeeling excl. blue bloodgel €261,50 €255,-

Veelgestelde vragen

Ik heb alles al geprobeerd.
Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, en dit geeft veel inzicht in je lichaam, je acne komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gerichte behandeling inzetten.
Welke behandeling bieden jullie aan?
Op maat voor jou gemaakt afhankelijk van wat we meten.
Kan ik uitgebreid laten testen?
Ja, als we de overbelasting in je lichaam testen, darmen voeding enz. kijk dan bij asyra test, wij kunnen ook gericht testen welk supplement je van binnenuit ondersteunt.

Meer vragen

Krijg ik de behandeling vergoed?
Raadpleeg je polis. Wij zijn in het bezit van een AGB code acne behandeling.
Kan ik ook zonder rosacea behandeling doen zonder uitgebreid te testen van de asyra?
Ja als je niet erg rosacea hebt. Hoef je niet uitgebreid te testen dan kunnen wij voorafgaand aan een rosacea-behandeling talg en vocht meten.
Hoe weet ik welke producten bij mij passen?
Dat kunnen wij testen, wij werken met cosmeceuticals dit zijn zeer werkzame producten die niet in de winkel te koop zijn.
shop de beste rosacea producten