ROSACEA BEHANDELING

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat en te herkennen aan een combinatie van verschillende huidkenmerken. Het meest opvallende symptoom is de gelijkmatig verdeelde roodheid, waarbij uitgezette bloedvaatjes zichtbaar zijn. Vaak gaat dit gepaard met kleine puistjes en blaasjes. Rosacea is complex en lastig te behandelen.

Rosacea is complex en lastig te behandelen. De oorzaak is niet helemaal bekend. We weten dat voedingsmiddelen, hormonen, weersinvloeden en stress het huidbeeld beïnvloeden. Rosacea kan plotseling opvlammen waardoor het moeilijk kan zijn het onder controle te krijgen. Het is per persoon verschillend op welke triggers de huid reageert.

DE VOORDELEN

  • Behandelingen door ervaren huidspecialisten
  • Altijd een behandeling op maat afgestemd op de huidconditie
  • Vaatjes en couperose kunnen worden gelaserd met IPL waardoor roodheden
    direct minder zichtbaar zijn
  • Wij werken met verschillende technieken om de huidconditie te verbeteren
  • Unieke peelingen die geschikt zijn voor een huid met rosacea
  • Kleine blaasjes en bultjes kunnen worden behandeld met medische peelingen om de huid te egaliseren
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk

 

DE METHODE

ASYRA: Rosacea test

Wij beschikken over de modernste apparatuur en medische producten om uitgebreid te testen en te behandelen. Zo kunnen we met de ASYRA achterhalen of er wellicht voedingsstoffen zijn die invloed hebben op de vorming van acne. Acne kan een gevolg zijn van een overbelasting in het lichaam, ook dit testen we.
Voor meer informatie bekijk de Rosacea test

Gezichtsbehandeling

Belangrijk om te realiseren is dat gezichtsbehandelingen rosacea niet definitief genezen. Wat we wél kunnen is de roodheid tot diep in de huid kalmeren. Couperose verwijderen en de huid sterk en gezond houden. Onze huidspecialistes kunnen rosacea met diverse methodes behandelen. Wij werken bijvoorbeeld met unieke peelingen om roodheid te kalmeren en kleine bultjes te verminderen. Bij uitbraken kan dit voor verlichting zorgen.

Vaatjes en couperose

Rosacea vaak gepaard met couperose. Couperose is onschuldig maar kan als cosmetisch storend worden ervaren. De huid kan hierdoor onrustig, vurig of rood uitzien. Een IPL/laserbehandeling kan deze adertjes veilig verhelpen en is vriendelijk voor de huid. 
Bekijk couperose behandeling.

voor-na-rosacea

VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van acne/test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

AGB praktijkcode: 89000453

AGB code acne:  89100831

Ervaringen van cliënten 

REVIEW

2 Jaar geleden heb ik de VEGA-test gedaan bij Lavendi, omdat ik last had van ernstige acné en buikpijn wanneer ik bepaalde dingen at. Na de test wist ik dat ik 48 voedselallergieën had en heb ik me volledig gehouden aan mijn allergielijst. Lees meer

 Mijn huid knapte al binnen een maand helemaal op en er kwamen geen ontstekingen meer bij! Eindelijk had ik iets gevonden wat hielp! Niet alleen heb ik mijn huid na 2 jaar nog steeds helemaal onder controle, ik heb ook mijn lichaam beter leren kennen. Als ik buikpijn heb of last krijg van mijn huid, weet ik precies hoe dat komt. Mijn energielevel is enorm gestegen en ik voel me fitter dan ooit. Vorige week heb ik opnieuw mijn voedselallergieën getest bij Lavendi met de nieuwe Asyra en er zijn nu zelfs voedselallergieën afgevallen! Ik heb er nu nog maar 31 in plaats van 48 dus daar ben ik zeer blij mee. Ook zijn mijn lever en dunne darm niet meer overbelast, wat 2 jaar geleden wel uit de test kwam. Lavendi, ik ben heel blij met jullie!

Selina Korthof
REVIEW

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te hebben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik LaVendi voorbijkomen op facebook. Lees meer

 Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg. Daarnaast zaten mijn hele wangen zo ongeveer onder de rode plekken en littekens. Ik had er dan ook nietecht heel veel vertrouwen in, omdat ik dacht dat ik er maar mee moest leven. Vanaf het moment dat ik bij LaVendi binnenstapte voelde ik mij gelijk erg welkom. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden en iedereen is supervriendelijk. Na volledig getest te zijn (vooral binnenkant, erg belangrijk) bleek dat er een aantal voedingsmiddelen waren waar ik op reageerde. Ik heb dan ook een dieet gehad zodat ik die voedingsmiddelen even niet zou binnenkrijgen.Bleek ook erg nuttig aangezien ik die dingen dagelijks at. Daarnaast is mijn huid helemaal opgemeten waardoor het grootste probleem direct duidelijk werd. Een enorm open huid en een hoge talgproductie. Voor de open huid heb ik supplementen gehad met visolie waardoor mijn huid dicht gaat. Ik ben nu ruim 4 maanden op weg en het resultaat is verbluffend. Mijn acne is grotendeels weg (op 1 of 2 kleine ontstekingen na) en de rode plekjes (littekens) waar ik enorm last van had nemen af. De roodheid is echt een stuk minder. Mensen die mij een tijdje niet hebben gezien valt het ook direct op. Naast de producten die ik gebruik heb ik nu 2 of 3 peelings gehad waar mijn huid enorm goed op reageert. Ongeveer een maand geleden is mijn huid weer gemeten en is gebleken dat mijn huid inderdaad minder open is, dankzij de visoliepillen. Als ik dit allemaal eerder had geweten was ik gelijk naar La Vendi toegegaan. Ze weten wat ze doen en werken met producten die gewoon echt helpen. Ik raad iedereen die twijfelt dan ook echt aan om het te proberen want het is echt de moeite waard!!

Sasha van Eersel

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Prijzen per behandeling
Rosacea behandeling

Rosaceabehandeling

€95,-

Veelgestelde vragen

Ik heb alles al geprobeerd.

Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, en dit geeft veel inzicht in je lichaam, je acne komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gerichte behandeling inzetten.

Welke behandeling bieden jullie aan?

Op maat voor jou gemaakt afhankelijk van wat we meten.

Kan ik uitgebreid laten testen?

Ja, als we de overbelasting in je lichaam testen, darmen voeding enz. kijk dan bij asyra test, wij kunnen ook gericht testen welk supplement je van binnenuit ondersteunt.

Meer vragen

Krijg ik de behandeling vergoed?

Raadpleeg je polis. Wij zijn in het bezit van een AGB code acne behandeling.

Kan ik ook zonder rosacea behandeling doen zonder uitgebreid te testen van de asyra?

Ja als je niet erg rosacea hebt. Hoef je niet uitgebreid te testen dan kunnen wij voorafgaand aan een rosacea-behandeling talg en vocht meten.

Hoe weet ik welke producten bij mij passen?

Dat kunnen wij testen, wij werken met cosmeceuticals dit zijn zeer werkzame producten die niet in de winkel te koop zijn.

shop de beste rosacea producten