Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Een unieke test voor jouw huid: onze acnetest

Heb jij last van acne en ben je ten einde raad? Uit het hele land ondersteunen wij mensen met puistjes die alles al hebben geprobeerd. Behalve dat dit erg vervelend is, is de oorzaak van acne complex en voor iedereen anders.

Huidinstituut LaVendi biedt een acnetest aan waarmee we samen een persoonlijk behandelplan opstellen. Want niet alleen jij bent uniek, jouw huid is dat ook. Jouw huid laat precies zien hoe het met je gaat. Wanneer je lichaam overbelast is, wordt de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt en heb je meer last van onzuiverheden.

Het is belangrijk om de oorzaak van je acne te achterhalen om een egale huid te krijgen. Dat gaan wij samen doen.

Wil jij je huid niet langer behandelen met medicatie? Kies dan voor deze acnetest. Wij gaan niet alleen een laag dieper, maar ook een stap verder. Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk. Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

VOOR | NA

Voor na acnetraject
Voor en na acnetraject
Acne behandeling en test
Voor na acnetest

REVIEW

waarom is een acnetest effectief?

Uit het hele land ondersteunen wij mensen met acne (huidproblemen). Vele zijn ten einde raad na alles al te geprobeerd hebben, naar huidtherapeuten te zijn geweest en gebruik van diverse medicatie.

Een onrustige huid ontstaat meestal van binnenuit, door allerlei factoren zoals bijvoorbeeld voeding, stress en een verslechterd maagdarmstelsel. Een gezonde huid krijg je echter pas bij een fit, vitaal en gezond lichaam.Daarom hebben wij hebben wij een 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲, 𝗴𝗲𝗮𝘃𝗮𝗻𝗰𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱𝘁𝗲𝘀𝘁 waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam op kunnen sporen.We gaan op zoek naar de oorzaak van het huidprobleem om langdurige resultaten te behalen.


Stap 1: Asyra Test

Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van je huid en lichaam.

Huidechografie: We maken een echo van de huid om de huidlagen te bekijken. Waaronder de huid barrière die verantwoordelijk is voor bescherming en huidherstel. Aansluitend voeren we een talgmeting uit om te zien of de huid een verhoogde of verlaagde productie heeft. Zo weten we ook welke producten je thuis het best kunt gebruiken.

Meting: We meten algehele overgevoeligheden, overbelastingen van organen, verzuring van het lichaam, maar ook tekorten in vitamines en lage bouwstoffen. Tevens laten we zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat bepaalde tekorten of belastingen kunnen worden aangevuld of verbeterd.

Voeding intoleranties: We testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop je gevoelig reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode. Ook supplementen om je lichaam van binnenuit te ondersteunen.

Stap 2: Behandeling door Acne specialist

Wij raden het aan om de huid aansluitend te laten behandelen door onze acne-specialist. Deze behandelingen worden altijd zorgvuldig aangepast op de huidconditie dankzij de gemeten resultaten. Deze behandelingen bestaan vaak uit het zuiveren, ontsteking – remmen, egaliseren en kalmeren van de huid. Tevens voorkomt je littekenvorming en zullen resultaten sneller zichtbaar zijn.

Stap 3: Preventieve aanpak

80% van de aanpak van acne doe je thuis. Overbelastingen voorkomen, bouwstoffen en vitamines aanvullen, ondersteunde producten van binnenuit maar ook zeker de juiste huidproducten van buitenaf zullen zorgen voor de perfecte synergie voor het doorbreken van de vicieuze cirkel van acne.


WAT IS HET VERVOLG NA EEN ACNETEST?

Na het ondergaan van een huidtest om acne te bestrijden heb je alle informatie ontvangen over hoe je op een effectieve manier je acne kunt verhelpen.

We adviseren direct welke producten jouw huid verbeteren en wat je kunt doen om van binnenuit je lichaam in goede conditie te brengen en houden.

Daarnaast is het mogelijk om je acne op een effectieve manier te laten behandelen door onze acne specialisten. Wij werken met diverse unieke behandelmethoden om jouw huid in korte tijd te genezen. Welke behandeling we uitvoeren wordt altijd samen besproken.

HUIDMETING ACNE/PUISTJES VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van de Acne & Rosacea test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een AcnebehandelingAGB praktijkcode: 89000453              AGB code acne:  89100831

Prijzen per behandeling
Acne test
Acnetest

€147,50,-

Acnetest incl. acnebehandeling

€247,00  €242,00,-

Acnetest incl. Bio Peeling
Excl. Blue Blood Gel

€261,50-  €255,-

FAQ OORZAAK ACNE

Zijn er specifieke supplementen die je helpen te ontgiften of die tekorten aanvullen?
ja we meten wat je helpt, er zijn namelijk ook supplementen waar je slechter van wordt, dit is voor iedereen verschillend. We testen of er supplementen zijn die o.a. je darmflora verbeteren of je lichaam ontgiften.
Ik heb eczeem, of een hele droge trekkerige huid heeft asyra dan ook nut?
Jazeker, heel vaak is je huid heel open en kunnen we testen wat je helpt van binnenuit.
Wat testen we met de Asyra?
Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van je huidklachten. We testen energieverstoringen in het lichaam met biosresonatie, de geoptimaliseerde methode van de vegatest.

Meer vragen

Wat test je in het lichaam?
We testen of er een overbelasting is in je lichaam of in de organen. Ook testen we of je overgevoelig bent voor bepaalde voedingstoffen en wat je van binnenuit gaat helpen.
Testen jullie welke voeding ik beter kan vermijden?
Ja, dit geeft inzicht in het effect van je voedingspatroon op je huid.
shop de beste acne producten