Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

WAT IS DE OORZAAK VAN MIJN PUISTJES/ ACNE

De oorzaak van acne is complex en voor niemand hetzelfde. We hebben verschillende vormen van acne, zoals puistjes in het gezicht, op de rug, schouders of  grote onderhuidse ontstekingen. Ook bij volwassenen zien we vaak acne. Acne  wordt vaak van buitenaf behandeld met sterke zuren, of op advies van de specialist met antibiotica of andere medicatie. medicatie. Vaak levert het verbeteringen op maar lang niet iedereen komt volledig van de problematiek af. Zonder de (terugkerende) oorzaak aan te pakken zal de huid als uitscheidingsorgaan worden gebruikt waardoor puistjes ontstaan.

REVIEW

HOE TESTEN WE DE OORZAAK VAN JOUW ACNE/PUISTJES

  • Waarom blijft mijn huid lang rood?
  • Waarom krijg ik steeds nieuwe puistjes?
  • Is mijn vochtgehalte en talgproductie goed?
  • Ben ik overgevoelig voor bepaalde voeding?
  • Heb ik tekorten in vitamines?
  • Gebruik ik thuis de juist producten?
  • Is mijn huid geschikt om te peelen?
  • Zijn er organen overbelast in mijn lichaam?
  • Ik voel me niet fit, kan dit ermee te maken hebben?
  • Kan ik mijn lichaam ontgiften?

WAAROM IS EEN ACNETEST EFFECTIEF?

Uit het hele land ondersteunen wij mensen met acne (huidproblemen). Vele zijn ten einde raad na alles al te geprobeerd hebben, naar huidtherapeuten te zijn geweest en gebruik van diverse medicatie.

Een onrustige huid ontstaat meestal van binnenuit, door allerlei factoren zoals bijvoorbeeld voeding, stress en een verslechterd maagdarmstelsel. Een gezonde huid krijg je echter pas bij een fit, vitaal en gezond lichaam.

Daarom hebben wij hebben wij een 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲, 𝗴𝗲𝗮𝘃𝗮𝗻𝗰𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱𝘁𝗲𝘀𝘁 waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam op kunnen sporen.

We gaan op zoek naar de oorzaak van het huidprobleem om langdurige resultaten te behalen. 

 

Stap 1: Asyra test

Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van je huid en lichaam.

Huidechografie: We maken een echo van de huid om de huidlagen te bekijken. Waaronder de huid barrière die verantwoordelijk is voor bescherming en huidherstel. Aansluitend voeren we een talgmeting uit om te zien of de huid een verhoogde of verlaagde productie heeft. Zo weten we ook welke producten je thuis het best kunt gebruiken.

Meting: We meten algehele overgevoeligheden, overbelastingen van organen, verzuring van het lichaam, maar ook tekorten in vitamines en lage bouwstoffen. Tevens laten we zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat bepaalde tekorten of belastingen kunnen worden aangevuld of verbeterd.

Voeding intoleranties: We testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop je gevoelig reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode. Ook supplementen om je lichaam van binnenuit te ondersteunen.

Stap 2: Behandeling door Acne specialist

Wij raden het aan om de huid aansluitend te laten behandelen door onze acne-specialist. Deze behandelingen worden altijd zorgvuldig aangepast op de huidconditie dankzij de gemeten resultaten. Deze behandelingen bestaan vaak uit het zuiveren, ontsteking – remmen, egaliseren en kalmeren van de huid. Tevens voorkomt je littekenvorming en zullen resultaten sneller zichtbaar zijn.

Stap 3: Preventieve aanpak

80% van de aanpak van acne doe je thuis. Overbelastingen voorkomen, bouwstoffen en vitamines aanvullen, ondersteunde producten van binnenuit maar ook zeker de juiste huidproducten van buitenaf zullen zorgen voor de perfecte synergie voor het doorbreken van de vicieuze cirkel van acne.


HUIDMETING ACNE/PUISTJES VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van de Acne & Rosacea test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

AGB praktijkcode: 89000453

AGB code acne:  89100831

VERVOLG ACNE TEST/HUIDMETING
Na het ondergaan van een huidtest om acne te bestrijden heb je alle informatie ontvangen over hoe je op een effectieve manier je acne kunt verhelpen. We adviseren direct welke producten jouw huid verbeteren en wat je kunt doen om van binnenuit je lichaam in goede conditie te brengen en houden. 

Daarnaast adviseren we je nadien direct welke behandelingen wij uitvoeren om je huid snel en effectief te verbeteren.

ACNE BEHANDELING ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN ACNE BOOSTER
Prijzen per behandeling
Acne test
Acne test €135,-
Acne test incl. Acnebehandeling €230,-

FAQ OORZAAK ACNE

Zijn er specifieke supplementen die je helpen te ontgiften of die tekorten aanvullen?

ja we meten wat je helpt, er zijn namelijk ook supplementen waar je slechter van wordt, dit is voor iedereen verschillend. We testen of er supplementen zijn die o.a. je darmflora verbeteren of je lichaam ontgiften.

Ik heb eczeem, of een hele droge trekkerige huid heeft asyra dan ook nut?

Jazeker, heel vaak is je huid heel open en kunnen we testen wat je helpt van binnenuit.

Wat testen we met de Asyra?

Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van je huidklachten. We testen energieverstoringen in het lichaam met biosresonatie, de geoptimaliseerde methode van de vegatest.

Meer vragen

Wat test je in het lichaam?

We testen of er een overbelasting is in je lichaam of in de organen. Ook testen we of je overgevoelig bent voor bepaalde voedingstoffen en wat je van binnenuit gaat helpen.

Testen jullie welke voeding ik beter kan vermijden?

Ja, dit geeft inzicht in het effect van je voedingspatroon op je huid.

shop de beste acne producten