VOORDELEN VAN DE ACNE TEST

• Huidechografie voor huid- herstel en bescherming
• Meting van het vochtgehalte en de talgproductie
• Test voedselovergevoeligheden en overbelastingen in de organen
• Inzicht in vitamines en bouwstoffen
• Huid- en behandeladvies van acnespecialist

ACNE TEST WAAR KOMT MIJN ACNE VANDAAN?

Uit het hele land testen we mensen met (ernstige) acne, ze zijn vaak ten einde raad. We horen ontzettend vaak, alles geprobeerd, oneindig behandelen, veel geld had bespaard kunnen blijven en heel internet is afgestruind naar ervaringen van anderen voor de gouden tip. We begrijpen jouw frustratie, wat is het vervelend dat er niet één oplossing is die voor ons allemaal werkt voor acne en puistjes.

Een gladde, sterke en mooie huid, een wens van veel vrouwen en mannen. Helaas komen huidproblemen vaak voor. Het is een vicieuze cirkel die lastig is te doorbreken. Echter, als je weet wat jouw huid nou eigenlijk echt nodig heeft om sterk en gezond te zijn, kun je in staat zijn huidirritaties in jouw gezicht te voorkomen.


WAAR KOMT MIJN ACNE VANDAAN?

De oorzaak van acne is complex en voor niemand hetzelfde. Acne wordt vaak van buitenaf behandeld met sterke zuren, antibacteriële middelen of op advies van de specialist met antibiotica en medicatie. Vaak levert het verbeteringen op maar komt lange niet iedereen volledig van de problematiek af. Zonder de (terugkerende) oorzaak aan te pakken zal de huid als uitscheidingsorgaan worden gebruikt waardoor puistjes ontstaan.

LAVENDI METHODE

Stap 1: Asyra test

Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van de huid en het lichaam.

Huidechografie: We maken een echo van de huid om de huidlagen te bekijken. Waaronder de huid barrière die verantwoordelijk is voor bescherming en huidherstel. Aansluitend voeren we een talgmeting uit om te zien of de huid een verhoogde of verlaagde productie heeft.

Bioresonantie test: We meten algehele overgevoeligheden, overbelastingen van organen, verzuring van het lichaam, maar ook tekorten in vitamines en lage bouwstoffen. Tevens laten we zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat bepaalde tekorten of belastingen kunnen worden aangevuld of verbeterd.

Voeding intoleranties: We testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop gevoelig wordt reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode.

Stap 2: Behandeling door Acne specialist

Wij raden het aan om de huid aansluitend te laten behandelen door onze acne-specialist. Deze behandelingen worden altijd zorgvuldig aangepast op de huidconditie dankzij de gemeten resultaten. Deze behandelingen bestaan vaak uit het zuiveren, ontsteking – remmen, egaliseren en kalmeren van de huid. Tevens voorkomt u littekenvorming en zullen resultaten sneller zichtbaar zijn.

Stap 3: Preventieve aanpak

80% van de aanpak van acne doet u thuis. Overbelastingen voorkomen, bouwstoffen en vitamine aanvullen, ondersteunde producten van binnenuit maar ook zeker de juiste huidproducten van buitenaf zullen zorgen voor de perfecte synergie voor het doorbreken van de vicieuze cirkel van acne.

VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van de Acne & Rosacea test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

AGB praktijkcode: 89000453

AGB code acne:  89100831

Ervaringen van cliënten 

REVIEW

2 Jaar geleden heb ik de ASYRA-test gedaan bij Lavendi, omdat ik last had van ernstige acné en buikpijn wanneer ik bepaalde dingen at. Lees meer

Na de test wist ik dat ik 48 voedselallergieën had en heb ik me volledig gehouden aan mijn allergielijst. Mijn huid knapte al binnen een maand helemaal op en er kwamen geen ontstekingen meer bij! Eindelijk had ik iets gevonden wat hielp! Niet alleen heb ik mijn huid na 2 jaar nog steeds helemaal onder controle, ik heb ook mijn lichaam beter leren kennen. Als ik buikpijn heb of last krijg van mijn huid, weet ik precies hoe dat komt. Mijn energielevel is enorm gestegen en ik voel me fitter dan ooit. Vorige week heb ik opnieuw mijn voedselallergieën getest bij Lavendi met de nieuwe Asyra en er zijn nu zelfs voedselallergieën afgevallen! Ik heb er nu nog maar 31 in plaats van 48 dus daar ben ik zeer blij mee. Ook zijn mijn lever en dunne darm niet meer overbelast, wat 2 jaar geleden wel uit de test kwam. Lavendi, ik ben heel blij met jullie!
Selina Korthof
REVIEW

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te hebben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik LaVendi voorbijkomen op facebook. Lees meer

 Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg. Daarnaast zaten mijn hele wangen zo ongeveer onder de rode plekken en littekens. Ik had er dan ook nietecht heel veel vertrouwen in, omdat ik dacht dat ik er maar mee moest leven. Vanaf het moment dat ik bij LaVendi binnenstapte voelde ik mij gelijk erg welkom. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden en iedereen is supervriendelijk. Na volledig getest te zijn (vooral binnenkant, erg belangrijk) bleek dat er een aantal voedingsmiddelen waren waar ik op reageerde. Ik heb dan ook een dieet gehad zodat ik die voedingsmiddelen even niet zou binnenkrijgen.

Bleek ook erg nuttig aangezien ik die dingen dagelijks at. Daarnaast is mijn huid helemaal opgemeten waardoor het grootste probleem direct duidelijk werd. Een enorm open huid en een hoge talgproductie. Voor de open huid heb ik supplementen gehad met visolie waardoor mijn huid dicht gaat. Ik ben nu ruim 4 maanden op weg en het resultaat is verbluffend. Mijn acne is grotendeels weg (op 1 of 2 kleine ontstekingen na) en de rode plekjes (littekens) waar ik enorm last van had nemen af. De roodheid is echt een stuk minder. Mensen die mij een tijdje niet hebben gezien valt het ook direct op. Naast de producten die ik gebruik heb ik nu 2 of 3 peelings gehad waar mijn huid enorm goed op reageert. Ongeveer een maand geleden is mijn huid weer gemeten en is gebleken dat mijn huid inderdaad minder open is, dankzij de visoliepillen. Als ik dit allemaal eerder had geweten was ik gelijk naar La Vendi toegegaan. Ze weten wat ze doen en werken met producten die gewoon echt helpen. Ik raad iedereen die twijfelt dan ook echt aan om het te proberen want het is echt de moeite waard!!

Sasha van Eersel

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Prijzen per behandeling
Acne test

Asyra test

€135,-

Asyra test incl. Acnebehandeling

€230,-

Veelgestelde vragen

Zijn er specifieke supplementen die u helpen te ontgiften of die tekorten aanvullen?

ja we meten wat u helpt, er zijn namelijk ook supplementen waar u slechter van wordt, dit is voor iedereen verschillend. We testen of er supplementen zijn die o.a. uw darmflora verbeteren of uw lichaam ontgiften.

Ik heb eczeem, of een hele droge trekkerige huid heeft asyra dan ook nut?

Jazeker, heel vaak is uw huid heel open en kunnen we testen wat u helpt van binnenuit.

Wat testen we met de Asyra?

Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van uw huidklachten. We testen energieverstoringen in het lichaam met biosresonatie, de geoptimaliseerde methode van de vegatest.

Meer vragen

Wat test u in het lichaam?

We testen of er een overbelasting is in uw lichaam of in de organen. Ook testen we of u overgevoelig bent voor bepaalde voedingstoffen en wat u van binnenuit gaat helpen.

Testen jullie welke voeding ik beter kan vermijden?

Ja, dit geeft inzicht in het effect van uw voedingspatroon op uw huid.

shop de beste acne producten