Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Microneedling met de Dermapen4

Wij werkten jaren met de medische microneedling maar na een behandeling met de dermapen-4 waren we heel enthousiast en wilde hier meteen mee gaan behandelen. De dermapen heeft een ongeëvenaarde zekerheid en uitstekende resultaten. Vandaag de dag is de Dermapen™️ wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Microneedling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat velen vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen™️ behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

Dermapen™️ behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder  huidveroudering, pigmentstoornissen, littekens en striae

REVIEW

 • positive review Na van alles geprobeerd te hebben ben ik een paar jaar geleden bij LaVendi uitgekomen. LaVendi heeft... Lees meer

  Fleur Nouwens Avatar
  Fleur N.

DE VOORDELEN

 • De Dermapen4™ is een veilige behandelmethode en werkt ten opzichte van andere apparatuur gecontroleerd en nauwkeurig
 • De Dermapen creëert verticaal miljoenen fijne kanaaltjes
 • Deze kanaaltjes kunnen tot 80% meer actuele voedingsstoffen dieper in de huid brengen
 • Wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten
 • Het natuurlijke herstel-/wondgenezingsproces wordt geactiveerd
 • Actieve groei- en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Welke zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine
 • De huid is hersteld, verfraaid en vernieuwd.
  Nieuw collageen is aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger

DE METHODE

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Dermapen 4 behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Je kunt microneedling op elke gewenst moment in het jaar ondergaan (ook tijdens de zomermaanden).

Waarom kiezen voor een Dermapen™ behandeling?

De Dermapen 4™ maakt gebruik van 16 minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. De Dermapen™ is een veilige, effectieve behandeling die de huid volledig in tact laat. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen 4™ is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Hoe gaat de Dermapen™ behandeling in zijn werk?

De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op zeer gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde huidgebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er na de behandeling roze/rood uitzien en warm aanvoelen.  Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. De huid is na de behandeling extra kwetsbaar.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld vier tot zes weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. Dit zal geleidelijk zichtbaar worden en is afhankelijk van de intensiviteit van de behandelingen en natuurlijk het aantal behandelingen. De vorming en rijping van nieuw collageen is een proces dat zes tot negen maanden duurt. Het verwachte resultaat is een zichtbare en voelbare verbetering van de huidkwaliteit.

Hoe vaak kan ik de Dermapen™ behandeling herhalen?

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband (elke vier tot zes weken) nodig voor een goed resultaat. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen™ behandelingen door?

U krijgt deskundig advies over welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Bescherm uw huid optimaal tegen UV- blootstelling meteen SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

dermapen-4

Resultaten van de Dermapen4™

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
 • Vermindering van rimpels
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering van diffuse roodheid zoals bij Rosacea
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimuleren van de doorbloeding
 • Verdunnen van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler
Prijzen per behandeling
Dermapen methode

Littekenbehandeling

€150,-

Dermapen gezicht

€175,-

Dermapen decolleté

€150-

Dermapen gezicht en hals

€220,-

Dermapen gezicht, hals en decolleté

€285,-

Veelgestelde vragen

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

De huid is wat roder, het is te camoufleren, na enkele dagen is de huid meestal genezen.

Wat doen we met microneedling?

Met meerdere naaldjes maken we de verklevingen los die ontstaan zijn in het verleden zoals littekens.

Is de behandeling gevoelig?

Het is gevoelig, we verdoven vooraf de huid met een verdovende crème.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is gevoelig, we verdoven vooraf de huid met een verdovende crème.

shop de beste huidverbeterende producten