Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

ONDERKIN VERMINDEREN

Een slanke hals zorgt voor een jonge en vitale uitstraling, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Plaatselijke vetophopingen kunnen ervoor zorgen dat de hals er wat verouderd uit gaat zien. Dankzij de Cryo21 verwijderen wij plaatselijk een teveel aan vetcellen in zowel de hals als de onderkin zodat contouren zich mooi kunnen herstellen.Wanneer er teveel vet onder de kin en in de hals zit, ontstaat een zogenaamde ‘onderkin’. Zo’n gevulde hals kan je dikker en ouder laten lijken dan je werkelijk bent. Met de Cryo21 verwijderen we het overtollige vet zodat je een mooier profiel krijgt. Een veilige methode. Wij hebben heel veel onderkinnen weg gehaald.

REVIEW

positive review Vakkundig personeel,word goed uitgelegd wat er gedaan word.Vanmorgen voor de eerste keer geweest voor een cryo behandeling,ben nu al tevreden!!!
Lees meer
Jackie Koreman Avatar
Jackie K.

WAT ZIJN DE GROOTSTE VOORDELEN VAN HET WEGHALEN VAN DE ONDERKIN

  • Meestal al zichtbaar na 1 behandeling
  • Geen injecties of operatie nodig, dus veilig
  • Geen herstelperiode
  • Zichtbaar jonger uiterlijk
  • Gemiddeld 3 behandelingen nodig afhankelijk van de hoeveelheid vetweefsel
  • Wetenschappelijk bewezen resultaat

Cryolipolyse

DE METHODE

Hoe werkt cryolipolyse van de hals?

De behandeling met dit apparaat duurt slechts 20 minuten en geeft een blijvend resultaat. De behandeling kan als wat gevoelig ervaren worden. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval is.Wij behandelen manueel, wij werken met een behandelkop die we handmatig over de hals bewegen. Dit maakt dat wij invloed hebben op de zone die extra aandacht nodig heeft. Elke hals is anders, vet kan verdeelt zijn over de kaakrand maar ook op het middenstuk onder de kin. Wij werken met een temperatuur van -3°C, op deze manier koelen wij de vetcel op een gecontroleerde manier. De huid zal afkoelen van 34°C naar 8°C. Dit voelt koud maar niet onaangenaam.

Huidverslapping

Een verslapte hals behandelen we met een andere methode dan een hals met vetweefsel. Om deze reden adviseren wij boven een leeftijd van 35 jaar ten alle tijden voorafgaand een foto te sturen om teleurstelling te voorkomen. Voor het verstevigen van een verslapte hals adviseren wij de Exilis Elite.Bekijk de Exilis Elite pagina

Prijs per behandeling
Onderkin weghalen
Cryo behandeling €130,00

FAQ ONDERKIN WEGHALEN

Doet de behandeling pijn?
Nee, maar het kan wel wat gevoelig zijn.
Wanneer zie ik resultaat?
Meestal na de eerste behandeling al.
Hoe zie ik eruit na de behandeling?
Meestal ziet u niets aan de huid.

Meer vragen

Als mijn huid daarna slapper wordt, wat dan?
Indien nodig kunnen we eventueel jouw huid verstrakken.
Kan ik na de behandelingen alles doen?
Ja, u kunt jouw normale werkzaamheden na de behandeling gewoon hervatten. U mag alleen het weefsel niet meteen opwarmen, door bijvoorbeeld meteen onder de warme douche te gaan of intensief te sporten.
Wat is het grootste voordeel van deze techniek?
Wij behandelen specifiek voor jouw hals en behandelen daar waar het meeste vetweefsel aanwezig is, er wordt niets geïnjecteerd dus heel veilig.
Kan ik de Cryo op de hals doen als ik overgewicht heb?
Dat is mogelijk maar afvallen is dan gemakkelijker.
Ik heb al jong een dikkere hals terwijl ik geen overgewicht heb?
Dat zien we vaker. Het is dan heel mooi om de hals te behandelen, u krijgt een strakkere kaaklijn en dat oogt jonger. De minimale leeftijd is 18 jaar.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Gemiddeld 3 behandelingen maar dit is afhankelijk van de hoeveelheid vetweefsel.
Na hoeveel weken kan ik weer behandeld worden?
Er moet minimaal 2 weken tussen de behandeling zitten.
shop de beste skincare producten