Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Schoonheidsbehandelingen zijn er voor iedereen, de één om te ontspannen en de ander om een bepaald doel te bereiken.Effectieve behandelingen kunnen ook heel ontspannen zijn.Wij specialiseren ons in het verbeteren van de huid maar wist je dat wij ook de klassieke schoonheidsbehandelingen uitvoeren?Omdat er zoveel technieken zijn waarmee we de huid een boost kunnen geven, stellen we onze behandeling het liefst samen op jouw wens en huidbehoeften. Heb je geen idee welke behandeling je het beste kunt inplannen? Dat is geen probleem! We bespreken samen voorafgaand aan de behandeling wat het best bij je past en waar jij het meest resultaat van ziet. Ook kun je ons natuurlijk bellen mailen of een appje sturen met jouw specifieke wens.

➤ Photonlaser & Nannic

Deze behandeling zetten we in voor iedereen die een boost wil voor zijn/haar huid! Effectief en toch ontspannen. Tijdens deze uitgebreide behandeling passen we een peeling toe afgestemd op jouw huidconditie en maken je huid gladder  d.m.v. microdermabrasie. Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren, verven en gezichtsbeharing te laten harsen.We behandelen met Photonlaser of de collageenbooster. Deze verhogen de cellulaire energie waardoor je huid lift, verjongt, rimpels verzachten en het herstel van de huid wordt gestimuleerd. De huidcellen worden door de photonlaser gezonder.We sluiten af met een liftende massage die we uitvoeren met de verwarmde Nannic behandelkop.

gezichtsbehandeling-photonlaser

➤Facials- Chemische peelings

Een diep reinigende behandeling met behulp van een peeling aangepast aan jouw huidtype.We zuiveren de porien, verwijderen onzuiverheden en met  microdermabrasie apparatuur maken we je huid gladder  waardoor je huid weer fris en stralend zal zijn.Uitbreiding: Deze behandeling kan naar wens aangevuld worden met o.a. epileren, harsen of een massage.

➤ LPG Endermolift bindweefselmassage

De behandeling zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie).De Endermolift is een goed alternatief wanneer je plastische chirurgie te heftig vindt en een cosmetische behandeling te oppervlakkig. Heel mooi voor beginnende huidverjonging die duurzaam is.Na één behandeling heeft de huid al een mooie gezonde glow, maar voor optimaal resultaat raden we een kuur op maat aan!

➤ Collageen Booster®

De collageen Booster® is een anti-aging behandeling met lichttherapie. De huid verjongen en verstevigen op een natuurlijke en gezonde manier. In de loop der jaren ontstaan er meer lijntjes en rimpels en een vermindering van de elasticiteit. Het speciale licht stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie en geeft ze een enorme energieboost.
collageen booster

REVIEW

positive review Na 1 behandeling en de juiste producten is mijn huid weer helemaal rustig. Beter dan die 1000 producten die ik steeds bij de drogist kocht.
Lees meer
Tessa Govers Avatar
Tessa G.
Gezichtsbehandelingen
Prijzen per behandeling
Diep reinigende gezichtsbehandeling | 45 minuten* Epileren/harsen/verven mogelijk tegen meerprijs €99,50
Photonlaser & Nannic | 60 minuten €149.50
Neoderma Bio peel (Floret of Earth) €114,-
Neoderma Bio Lift €149.50,-
Retinol peeling 6% €155,-
LPG Bindweefsel gezichtsbehandeling | 45 minutenAdvies: kuurbehandeling (10x) €97.50,-
shop de beste skincare producten
www.lavendiskincare.nl