Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Me-LINe De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle behandelingen voor hyperpigmentatie. Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten. Naast ME LINE hebben we verschillende andere methodes om pigment te behandelen.

REVIEW

positive review Ik had last van een onzuivere huid en na mijn laatste zwangerschap had ik een zogeheten zwangerschapsmasker (pigmentvlekjes) overgehouden in mijn gelaat. Via internet vond ik dit huidinstituut. Bij het eerste contact als zowel de intake kwam men betrouwbaar en professioneel over. Ik heb zeer goed advies gekregen en ben mijn huid anders gaan verzorgen. De behandeling welke ik ondergaan heb; Chinese peeling, heeft mijn huid erg goed gedaan. De pigmentatie is velen malen minder en zelfs op een aantal plekken verdwenen. En dit al na 1 behandeling. De huidproducten van Lavendi zal ik ook zeker blijven gebruiken. Ik had veel last van (hormonale) acné en ook dit is nagenoeg geheel verdwenen! Kortom erg blij mee
Lees meer
Josine Kluijtmans Avatar
Josine K.

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

  • We kunnen zelfs het meest hardnekkige pigment verwijderen
  • Oplossingen voor alle huidtypen en huidskleuren
  • We beschikken over diverse technieken op pigmentvlekken te verwijderen waaronder een pigmentlaser en medische peelings
  • Wij verwijderen pigment in het gezicht, handen en op het lichaam.
  • Unieke behandelmethode om donkere kringen en gepigmenteerde oogleden te verminderen

DE BEHANDELINGEN VOOR PIGMENTVLEKKEN

ME-Line de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie

Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor alle huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met Me Line behandelingen en producten tot 95% verdwijnen!

De Me Line is ontwikkeld door Fernando Bouffard, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

De ME-line kuur bestaat uit minimaal 3 behandelingen. De behandeling wordt thuis voortgezet met specialistische huidproducten die de behandeling versterken.

Behandeling 1 – MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het huidinstituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet.
De huid zal na 4 dagen gaan vervellen.

Behandeling 2 – MeLine ID microneedling

Na 4 weken wordt de ID microneedling behandeling uitgevoerd. Waarbij werkzame stoffen worden ingestempeld. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

Behandeling 3 – MeLine Peeling-Masker:

Na 4 weken wordt nogmaals een Peeling-Masker uitgevoerd.

RESULTATEN

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het nacht product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

ME-Line donkere kringen onder de ogen

Een unieke methode voor het verhelderen van pigmentatie rond de ogen. De combinatie van actieve ingrediënten is speciaal geformuleerd voor de kwetsbare huid rond de ogen . Het vermindert donkere kringen aanzienlijk door de melanineafgifte te reduceren . Daarnaast stimuleert het de celding ,waardoor gepigmenteerde cellen sneller worden afgestoten en het zichtbaar tekenen van huidveroudering helpt verminderen.

Met laser pigmentvlekken verwijderen

Met de IPL PLS3 kunnen we sproeten, ouderdomsvlekjes, en pigmentvlekken op een veilige manier verminderen of verwijderen. Om de behandeling uit te voeren moet het pigment voldoende donker zijn op een lichte huid. We behandelen het pigment met licht. Daarna valt het pigment binnen een week uiteen. Het lichaam voert het pigment dan op een veilige en natuurlijke manier af. Het resultaat? Binnen een week heeft u weer een rustige, egale huid.

Pigment verwijderen met peeling

Als het pigment te licht is om met laser te behandelen of de huid te donker, kunnen we ook gebruik maken van een peeling die het pigment vermindert. De celdeling wordt gestimuleerd en meestal gaat u dan na enkele dagen vervellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van het pigment en de gevoeligheid van de huid. Meestal zie je na 1 behandeling een duidelijk resultaat. Deze methode zetten we vaak in bij verkleuringen op de handen.

Resultaat na 3 behandelingen met ME-Line

ZIEKTEKOSTENVERGOEDING PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van pigmentvlekken verwijderen vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie. Of klik hier om te kijken of dit in jouw pakket valt. AGB code camouflage:  89000450

voor-na-meline

Resultaat na één behandeling

Prijzen per behandeling
Behandelingen voor Pigmentvlekken
Flitsen Vanaf €50,00
Per flits €10,-
Peeling behandeling voor Pigmentvlekken Vanaf €114,00
ME-Line Peeling-Masker €150,-
Microneedling dermapen4 gezicht €175,-

FAQ PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Kunnen verheven vlekken verwijderd worden?
Dat kan, die behandelen we niet met IPL maar maken we vlakker.
Wat als jullie twijfelen of een vlek goedaardig is en behandeld kan worden?
Bij twijfel, zullen we je niet behandelen en doorsturen naar een arts.
Hoe zie ik eruit na de behandelingen?
Als de vlek donker genoeg is valt deze uit elkaar en is na 1 week weg.
Hoe bruin moet de vlek zijn?
Voldoende donker, er moet een aanzienlijk verschil zijn in kleur tussen de vlek en de huid.
Kan iedere pigmentvlek behandeld worden?
Dat beoordelen we als we het zien, een te lichte vlek kan niet. Dan peelen we vaak.
Moet je huid licht zijn?
Ja, je huid mag zeker 2 weken niet in de zon zijn geweest en ook daarna mag de huid 2 weken niet in de zon.
shop de beste producten voor pigmentvlekken