Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Photonlaser gezichtsbehandelingZiet je huid er dof en futloos uit?Dan is de Photonlaser gezichtsbehandeling effectief en toch ontspannen voor je.We behandelen het gezicht met onze Photonlaser. De huidcellen worden door de photonlaser als het ware gezonder. Dat komt omdat deze pijnloze laser de cellulaire energie van de huid verhoogt,waardoor je huid lift, verjongt, rimpels verzachten en het herstelvermogenvan de huid wordt gestimuleerd. We sluiten af met een liftende massage die we uitvoeren met de verwarmde Nannic behandelkop.

REVIEW

Photonlaser

De gezichtsbehandeling met de Photonlaser wordt door onze klanten als zeer prettig en ontspannen ervaren. De behandeling is pijnloos en zonder risico. De rustige bewegingen van de Photonlaser zijn zeer aangenaam, de huidcellen worden her opgeladen met energie, zodat deze weer op een jaren jonger en vitaler niveau gaan functioneren. Na de behandeling voel je je energieker door het licht van de Photonlaser.

We sluiten deze behandeling af met een ontspannen masker. Het NANNIC apparaat werkt op basis van een krachtig elektromagnetische energie, waardoor werkstoffen dieper in de huid getransporteerd worden. De warmte van het NANNIC apparaat geeft een fantastische beleving.

Wat houdt deze behandeling in?
  • Reinigende behandeling met een milde peeling om de huid te verhelderen
  • Intensieve microdermabrasie voor meer egaliteit
  • Ontspannen photonlicht lift de huid en verhoogt de celenergie
  • De warme behandelkop van de NANNIC met het ultra voedende NANNIC masker versmelt met de huid en zorgt voor diepe hydratatie
  • Direct een mooi, egaal, jeugdig en gelift uiterlijk

Tijdens deze uitgebreide behandeling passen we een peeling toe afgestemd op jouw huidconditie. De egaliteit van de huid wordt verbeterd d.m.v. microdermabrasie. Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren, verven en gezichtsbeharing te laten harsen (Kosteloos binnen behandeling tijd).

Optioneel (Kosten in overleg):
Couperose laseren
Pigmentvlekken laseren
Laser ontharing
Wratjes/huidoneffenheden verwijderen
Elektrisch prikken (talgophopingen)

Wat is Photonlicht?

Photonlaser ook wel koudlaser genoemd, is een pijnloze lichtbehandeling. Licht bestaat uit verschillende stralen en golflengten waarbij photonen (lichtdeeltjes) met een bepaalde intensiteit worden uitgezonden.

Wanneer we nu zonlicht op onze huid krijgen, dan worden deze photonen in de verschillende lagen van onze huid en weefsel opgenomen en worden daar gebruikt om de energiecentrales in onze huid en lichaam (de mitochondrien) te helpen om van lichtdeeltjes energie te maken.

Omdat de huid minder energie kan aanmaken, is het belangrijk om de huidcellen direct plaatselijk op te kunnen laden. Dit kan met behulp van de photonen/lichtdeeltjes van de koudlaser. Op deze manier kunnen onze huidcellen weer op een veel jonger niveau functioneren en kunnen onze fibroblasten (collageen en elastine fabriekjes) het collageen maken dat onze huid haar stevigheid geeft.

Wat is NANNIC?

Het favoriete onderdeel van deze all-inn behandeling is toch wel de NANNIC. Dit is een 100% natuurlijke huidverbetering met fantastische resultaten. We brengen een ultra voedend masker wat het comfort van de huid verhoogd. De verwarmde NANNIC behandelkop masseert het masker tot in de dieper gelegen huidlagen.

Hoe werkt het?
Door middel van krachtige elektromagnetische, diathermische energie, worden huidnutriënten (voedende bestanddelen) dieper in de huid getransporteerd.
De in de diepte penetrerende elektromagnetische energie verhoogt door middel van warmte de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Tevens kunnen hierdoor de voedende bestanddelen beter worden opgenomen. De huidcellen nemen de energie op, die daarna weer langzaam wordt afgegeven.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Zelfs de meest gevoelige huiden hebben baad bij deze behandeling. Door de stimulerende en helende werking van het Photonlicht en de ultra kalmerende en voedende werking van de NANNIC.

Voor wie?
– Doffe of vale huid
– Huid die energie mist
– Grove huid / dehydratatie
– Fijne lijntjes
– Vermoeide uitstraling
– Huidveroudering

prijzen per behandeling
Photonlaser
Photonlaser gezichtsbehandeling incl. Nannic €149,50-
Couperose of -Pigment, -Elektrisch prikken, -Huidoneffenheden verwijderen v.a. €50,-
shop de beste huidverjongende producten