Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

HOE ZIET EEN ACNEBEHANDELING BIJ HUIDINSTITUUT LAVENDI ERUIT?

Heb jij last van een onzuivere huid? Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen. Om de huidkwaliteit te verbeteren biedt Huidinstituut LaVendi diverse unieke gezichtsbehandelingen, medische peelings en vegan bio peelings aan. Dankzij onze behandelingen verminderen puistjes, verfijnt de huid van structuur, trekken rode vlekjes gemakkelijker weg en verminderen acnelittekens.

Doordat er zorgvuldig gekozen wordt voor een behandeling die past bij jouw probleem, zie je al snel resultaat. Bij Huidinstituut LaVendi kiezen we voor een effectieve behandeling met respect voor de huid. Hierdoor heeft je huid optimaal de kans om te herstellen. Iedere huid is voor ons uniek.

De behandeling is altijd aangepast op jouw huidconditie, zodat je snel kan genieten van een optimaal resultaat. Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk. Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

VOOR | NA

Voor en na acnetraject
Acne behandeling en test
voor na acnebehandelingen

Preventief werken aan een mooie huid?
Start dan met onze unieke Acne test!

Wij hebben diverse gezichtsbehandelingen en medische peelings tot onze beschikking voor een acne behandeling. Hiermee verminderen we de huidverstoppingen en onderhuidse ontstekingen van puisten. Er zullen minder snel nieuwe puisten in het gezicht ontstaan. De poriën verfijnen van structuur, de rode vlekjes trekken weg en de acne littekens verminderen.

Door de huid regelmatig te laten behandelen voor de puistjes zorgen we dat huidstructuur niet  grover wordt. Onze focus ligt op het verbeteren van uw huidkwaliteit, wij zien vaak dat er te sterke middelen worden ingezet bij de behandeling van acne waardoor huidherstel uitblijft

acne voor na

Resultaat 5 dagen na de eerste behandeling

ACNE METHODE

STAP 1: Heb je geen idee waar je acne vandaan komt? 
Start dan met de Acne test

STAP 2: Acne gerichte behandeling
Alle vormen van acne zijn te behandelen, tevens worden littekens voorkomen.

STAP 3: Acne thuis behandelen
Thuis de huid behandelen met huidproducten die passen bij je huid en het type acne. Acne van binnenuit behandelen na advies van onze acnespecialist.

Wij passen diverse technieken toe tijdens onze acnebehandelingen:
Microdermabrasie, Chemische peelings, Medische peelings, Unieke prikmethode om talg te verweken, Plaatselijk ontstekingen remmen, Lichttherapie om de acnebacterie te remmen, roodheid en wondgenezing verbeteren met Rood licht.

Een acnebehandeling met Neoderma Bio Peeling is zeer effectief op actieve en passieve acne. De natuurlijke kruiden stimuleren de celdeling van de huid waardoor hij sneller zal gaan vernieuwen. Met als resultaat? Een zuivere huid en sneller herstel van littekens zonder dat de huid dunner of gevoelig wordt! Bij voorkeur behandelen wij zeker 3 keer met een interval van 2 weken.

ACNEBEHANDELING VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van acne/test vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

  • Altijd aangepast op de huidconditie
  • Na 1 behandeling een mooiere huid
  • Behandelingen door ervaren Acnespecialisten
  • Unieke behandelmethode waaronder de mogelijkheid , medische peelings, microdermabrasie en lichttherapie
  • Resultaatgericht en voorkom littekens
  • De poriën verfijnen van structuur, de rode vlekjes trekken weg en de acne littekens verminderen.
  • Vermindering van huidverstoppingen, onderhuidse ontstekingen van puisten.
  • Wij behandelen jaarlijks 500+ mensen met huidproblemen
  • Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk voor acne

REVIEW

positive review sinds ik behandeld word bij La Vendi, heb ik geen last meer van acné. En de producten die ik bij La ... Lees meer
Miranda Mulder Avatar
Miranda M.