ACNE LITTEKENS  VERWIJDEREN MET DERMAPEN4™

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking om acnelittekens en littekenweefsel te verwijderen. Deze peelings hebben een fantastische werking op de huid. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor werkstoffen diep in de huid worden opgenomen. Hierdoor wordt de structuur van de huid fijner en wordt de huid egaal van kleur. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.
 • Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN MET DERMAPEN4™

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking om acne littekens en littekenweefsel te verwijderen. Deze peelings hebben een fantastische werking op de huid. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor werkstoffen diep in de huid kunnen trekken. Hierdoor wordt de structuur van de huid fijner en wordt de huid egaal van kleur. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.
 • Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN MET MICRONEEDLING DERMAPEN-4

Littekens van acne en puistjes verwijderen we met de dermapen-4. Hoe jonger de littekens hoe beter we ze kunnen behandelen. Daarnaast worden grove poriën fijner. De littekens verminderen en je krijgt weer een gladde huid. De  aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid tevens zal verjongen.Waarom de microneedling met Dermapen 4™?De Dermapen 4™ is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling. Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten voor het verwijderen van littekens. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.

Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

REVIEW

positive review Na van alles geprobeerd te hebben ben ik een paar jaar geleden bij LaVendi uitgekomen. LaVendi heeft mijn toen die tijd ontzettend goed geholpen met acne. Behandelingen en de juiste crèmes hebben mij toen goed van acne afgeholpen. Wat was ik blij dat LaVendi ervoor gezorgd had dat ik geen acne meer had. Ik kon weer met een grote glimlach in de spiegel kijken.

Jaren later heb ik daar helaas littekens aan overgehouden. Maar ook daar heeft LaVendi weer een behandeling voor. De D.A.S. behandeling. Ik ben in behandeling en zie nu al resultaat. Hier ga ik dus ook zeker mee door!
Lees meer
Fleur Nouwens Avatar
Fleur N.

LITTEKENBEHANDELING MET MICRONEEDLING DERMAPEN-4

 • De Dermapen4™ is een veilige microneedling methode om littekens te verwijderen daarnaast werken  we ten opzichte van andere apparatuur gecontroleerd en nauwkeurig.
 • De Dermapen-4 creëert microneedling verticaal miljoenen fijne kanaaltjes.
 • Deze kanaaltjes kunnen tot 80% meer actieve voedingsstoffen dieper in de huid brengen.
 • Wondjes zijn nauwelijks zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten.
 • Het natuurlijke herstel-/wondgenezingsproces wordt geactiveerd.
 • Actieve groei- en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Met de bedoeling om een versnelde aanmaak van collageen en elastine te bewerkstelligen
 • De huid is hersteld, verfraaid en vernieuwd. Nieuw collageen is aangemaakt en de littekens verminderen, de huid wordt gladder en mooier van structuur.

Het verwijderen acne littekens met microneedling Dermapen-4

Voorafgaand aan de littekenbehandeling

Voordat we gaan behandelen beginnen we met een huidtest om een optimaal resultaat te bereiken. Bekijk hier voor alle informatie.

Waarom kiezen voor een Dermapen™ behandeling?

De Dermapen 4™ maakt gebruik van 16 minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. De Dermapen™ is een veilige, effectieve behandeling die de huid volledig in tact laat. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen 4™ is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Hoe gaat de littekenbehandelingbehandeling in zijn werk?

De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, al met al goed te verdragen. Wordt de behandeling op zeer gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Na de littekenbehandeling

Afhankelijk van het behandelde huidgebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er na de behandeling roze/rood uitzien en warm aanvoelen.  Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. De huid is na de behandeling extra kwetsbaar.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de littekenbehandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld vier tot zes weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. Dit zal geleidelijk zichtbaar worden en is afhankelijk van de intensiviteit van de behandelingen en natuurlijk het aantal behandelingen. De vorming en rijping van nieuw collageen is een proces dat zes tot negen maanden duurt. Het verwachte resultaat is een zichtbare en voelbare verbetering van de huidkwaliteit.

Hoe vaak kan ik de litteken behandeling herhalen?

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband (elke vier tot zes weken) nodig voor een goed resultaat. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de litteken- behandelingen?

Je krijgt een deskundig advies over welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Bescherm je huid optimaal tegen UV- blootstelling meteen SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

voor-na-dermapen4

        Resultaat na slechts één Dermapen4 behandeling bij Huidinstituut LaVendi

Resultaten van de microneedling met Dermapen4™

 • Littekens worden verminderd, gladder, minder zichtbaar en egaler
 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering van diffuse roodheid zoals bij Rosacea
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimuleren van de doorbloeding
 • Eventuele rimpeltjes worden verminderd

LITTEKENS VEWIJDEREN VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van littekens vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie. Klik hier om te kijken of je verzekerd bent voor een Acnebehandeling

AGB praktijkcode: 89000453AGB code acne:  89100831

Prijzen per litteken behandeling
Microneedling Dermapen
Littekenbehandeling Vanaf €125,-
Dermapen gezicht €175,-
Dermapen decolleté €150-
Dermapen gezicht en hals €220,-
Dermapen gezicht, hals en decolleté €285,-

FAQ Littekens verwijderen met microneedling

Hoe ziet mijn huid eruit na de litteken- behandeling?
De huid is wat roder, het is te camoufleren, na enkele dagen is de huid meestal genezen.
Wat doen we met microneedling?
Met meerdere naaldjes maken we de verklevingen los die ontstaan zijn in het verleden zoals littekens.
Is de behandeling gevoelig?
Het is gevoelig, we verdoven vooraf de huid met een verdovende crème.Maar het is heel goed te ondergaan.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Dat is afhankelijk van de diepte van de littekens en hoe glad je de huid wilt hebben.
shop de beste acne producten