ACNE LITTEKENS  VERWIJDEREN MET DERMAPEN4™

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking om acnelittekens en littekenweefsel te verwijderen. Deze peelings hebben een fantastische werking op de huid. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor werkstoffen diep in de huid worden opgenomen. Hierdoor wordt de structuur van de huid fijner en wordt de huid egaal van kleur. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.
  • Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN MET DERMAPEN4™

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking om acne littekens en littekenweefsel te verwijderen. Deze peelings hebben een fantastische werking op de huid. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor werkstoffen diep in de huid kunnen trekken. Hierdoor wordt de structuur van de huid fijner en wordt de huid egaal van kleur. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.
  • Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN MET MICRONEEDLING DERMAPEN-4

Littekens van acne en puistjes verwijderen we met de dermapen-4. Hoe jonger de littekens hoe beter we ze kunnen behandelen. Daarnaast worden grove poriën fijner. De littekens verminderen en je krijgt weer een gladde huid. De  aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid tevens zal verjongen.Waarom de microneedling met Dermapen 4™?De Dermapen 4™ is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling. Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten voor het verwijderen van littekens. Vlekjes en littekenweefsel verminderen en de huid ziet er frisser en gezonder uit.

Deze behandeling is enkel mogelijk als de huid acne-vrij is!

REVIEW

positive review Na van alles geprobeerd te hebben ben ik een paar jaar geleden bij LaVendi uitgekomen. LaVendi heeft... Lees meer
Fleur Nouwens Avatar
Fleur N.