Je blijft jezelf maar dan jonger!

Wij beschikken over een aantal technieken om jouw huid op een natuurlijke manier van binnenuit te verjongen. Zo kunnen we huidveroudering een halt toeroepen en terugdringen zonder te grijpen naar injecties of een operatie waarbij de huid van binnenuit niet verjongt.

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit komt voornamelijk door verminderd collageen in de huid. Exilis Elite is dé oplossing om de huid het volume terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger. Zo krijgt je weer een jongere, stevigere, egale en stralende huid zonder herstelperiode.

DE VOORDELEN

 • Minder rimpels
 • Stevigheid en meer volume
 • Stevige hals en minder dwarslijnen
 • Minder uitholling bij de wangen en ogen
 • Een wakkere blik en minder wallen
 • Dikkere huid en fijnere huidstructuur
 • Verbeterde teint en natuurlijke glans

DE METHODE

Voordat we starten met huidverjonging

We kunnen geen autorijden zonder benzine en geen huizen bouwen zonder stenen. Om het maximale resultaat te behalen willen we voordat we starten met huidverjonging weten hoe de conditie van uw huid en gezondheid van uw lichaam op dat moment is.

De eerste afspraak bestaat uit een uitgebreide meting waarin we samen uw wens en onze mogelijkheden bespreken. We streven naar optimaal resultaat. Voor effectieve verjongende behandeling zijn we afhankelijk van uw huidconditie en de bouwstoffen die nodig zijn voor wederopbouw. Wij behandelen daarom enkel als de bouwstoffen van de huid op niveau zijn.
Bekijk alle informatie over de huidtest

Hoe werkt de Exilis Elite

Oud collageen van slechte kwaliteit wordt uiteen gehaald en weer helemaal opnieuw opgebouwd. Het oude collageen wordt hierdoor sterker, voller en kwalitatiever.

Omdat onze cellen zo actief worden, gaan ze ook nieuwe collageen aanmaken. Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt, die zorgen voor extra zuurstof (voeding) aan de cellen. Gevolg: een jongere, vollere, strakkere en gezondere huid!

Hoe werkt de technologie van de Exilis?

Uw huid wordt behandeld in verschillende zones. Tijdens de behandeling wordt een computergestuurde applicator heen en weer bewogen over het te behandelen gebied. U voelt hierbij een sterke, maar comfortabele warmte.

Op de warme zone wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle huid. Bovendien wordt het oude, niet-elastische collageen op termijn volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk: het ‘Collagen Refill Proces’. De behandeling is extreem veilig.

De behandeling

Al vanaf de eerste behandeling wordt de aanmaak van collageen geactiveerd. Vaak merkt men al meteen een verbetering, maar om een duurzame verstrakking te krijgen zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, het liefst met een frequentie van 1x per maand. Na afloop van de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12 maanden!), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat.

Om het resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling aan te bevelen gemiddeld om de 3-6 maanden.

collageen-opvul-proces

EXILIS WORDT DOOR ARTSEN VEEL GEBRUIKT IN HUN PRAKTIJK

Lees hier wat artsen vinden van de revolutionaire behandelmethode van de Exilis.

WAT KUNNEN WE BEHANDELEN MET DE EXILIS ELITE?

 • Verslapte, verouderde huid
 • Hamsterwangetjes
 • Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin
 • Kalkoenhals, slappe hals, dikke hals
 • Rimpels opvullen.
 • Holle wangen en ogen
 • Wallen onder de ogen
 • Dunne huid
 • Verouderde huid van handen, hals en decolleté
exilis-elite

Door experts verkozen tot beste huidverstrakking wereldwijd!

award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis

Ervaringen van cliënten

REVIEW

Onderkinnen. Bah! Het zit bij ons in de familie. En alhoewel ik slank ben en dat jaar net 10 kilo afgevallen was, zag ik ook bij mij de eerste tekenen van die gehate slappe kin en hals ontstaan.

In de zomervakantie was ik het zat. Elke vakantiefoto was een bron van ergernis. Lang leve de tablet en wifi op de camping. Ik ben meteen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om die beginnende kin een halt toe te roepen.

Ik was in de veronderstelling dat alleen een chirurgische ingreep de oplossing was, maar tot mijn verbazing zijn er tegenwoordig ook methoden die gewoon van buitenaf werken. Al snel kwam ik op de site van Lavendi terecht en absorbeerde ik de informatie over de Exilis-behandeling als een gretige spons. Op mijn 40e verjaardag gaf ik mezelf de 1e van in totaal 6 behandelingen cadeau. Na 3 behandelingen kreeg ik van vrienden de vragen: “Wat heb je gedaan? Je ziet er zo goed uit.”, “Ben je nog meer afgevallen?”, “Je lijkt geen 40, hoe doe je dat toch?” Zelfs mijn man zag na 3 maanden het verschil.

Rieneke
REVIEW

Bij het eerste contact werd mij verteld door de dames van LaVendi dat ze als eerste een huidscan doen om te kijken hoe je huid van binnen is opgebouwd. Lees meer

 Zo zien zij of er voldoende bouwstoffen zijn zoals collageen, ook testen zij of je huid voldoende energie bevat om nieuwe huid aan te maken. Dat zijn een aantal voorwaarden , want als dat er niet meer is heeft de behandeling minder effect. Dit wordt zeer zorgvuldig / deskundig uitgevoerd door de dames van Team LaVendi.

De behandeling wordt in mijn geval in combinatie gedaan met de skinbase tabletten van LavieSage, die ervoor zorgen dat mijn huid van binnenuit wordt aangesterkt. Dit merk ik heel erg goed aan mijn huid/haar/nagels. Ik voel me altijd op mijn gemak en tijdens de behandeling word ik heel rustig en vind ik het ontspannend. Voor mij, ik kom uit het zuiden, is het 1 uur en 15 min rijden makkelijk te doen en ik zie het als een uitje.

Lavendi schoonheidsinstituut voor zowel man als vrouw is voor mij, maar zeer zeker ook voor anderen de oplossing: het doet geen pijn het is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een operatie. Maak vrijblijvend een afspraak, je krijgt gewoon een eerlijk advies en dat is precies wat ik wilde. Maak er net zoals ik een uitje van het voelt gewoon goed en als er ook nog resultaat is, ben ik en voel ik me helemaal happy. Ik kan niet anders zeggen gewoon geweldig!!

Elle

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

prijzen per behandeling
Slappe halslift

Enkel

€200,-

Dubbel

€250,-

Veelgestelde vragen

Wat is het grote voordeel van deze methode?

Het is een natuurlijke huidverjonging, veilig wereldwijd awards gewonnen, u gaat er jonger uitzien maar niet anders.

Kan iedereen behandeld worden?

Nee, als de huid te ver verouderd is kiezen we niet voor de exilis.

Tot welke leeftijd kan deze behandeling worden uitgevoerd?

Dat is afhankelijk van de conditie van uw huid.

Blijf ik er hetzelfde uitzien?

Ja, alleen wel jonger.

Meer vragen

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Gemiddeld 6 behandelingen, daarna houdt u deze minimaal 2 keer per jaar bij, de veroudering gaat namelijk gewoon door.

Kan ik na de behandeling alles doen?

Ja u kunt uw werkzaamheden gewoon hervatten.

Wat is het verschil met injectables of een operatie?

Ja u kunt uw werkzaamheden gewoon hervatten.

Wat is het verschil met andere huidverjongende behandelingen?

Dit is de sterkste behandeling die wij kennen die nu beschikbaar is.

Waarom dien ik collageen te suppleren?

Collageen is de bouwstof van de huid zoals u stenen nodig hebt om een huis te bouwen.

Wat kan ik verwachten?

De huid wordt steviger en voller, wij bieden de beste behandeling aan uiteindelijk moet uw lichaam het zelf gaan doen en dat is voor iedereen verschillend.

Kunnen we ook alleen wallen of alleen de hals doen?

Ja u kunt kiezen voor de zones vernoemd in de prijslijst.

Heeft deze behandeling iets te maken met de zon?

Nee u mag bruin zijn en de behandeling kan altijd gedaan worden.

Vanaf welke leeftijd beginnen we met deze behandeling

Sommigen starten met de 25 jaar, rond de 40 jaar is een hele mooie leeftijd om te starten.

shop de beste huidverjongende producten