Wratjes en oneffenheden verwijderen

Heb je huidoneffenheden zoals ouderdomswratjes, steelwratjes, rode bloedblaasjes of gerstekorrels? Wij kunnen die snel en vakkundig voor je verwijderen. Bij LaVendi zorgen we ervoor dat jouw huid zo egaal mogelijk wordt door het verwijderen van verschillende oneffenheden en wratjes op de huid.

 

 

DE VOORDELEN

  • Oppervlakkige werking: De levende epidermale laag van de huid wordt niet bereikt, waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.
  • Betaalbaar: De behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
  • Geen littekenvorming: De plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
  • Geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijdsgroepen, met uitzondering van de getinte huid.
  • Geen mesjes, hechtingen of naalden
  • Natuurlijk resultaat: je gaat er jonger uitzien maar blijft uzelf

Wat kunnen wij voor je verwijderen?

 

Ouderdomswratten

De naam zegt het al: ouderdomswratten ontstaan als de huid ouder wordt. Ouderdomswratjes zijn vaak vaalbruin van kleur en voelen ruw aan. Ze groeien oppervlakkig en zijn soms grillig van vorm, maar meestal rond. Ze kunnen, vooral in het gezicht, zo dun zijn dat ze meer een bruine vlek lijken dan een wrat. Op het bovenlichaam ontstaan bij sommige mensen vele honderden ouderdomswratjes, die in grootte variëren van enkele millimeters tot zelfs enkele centimeters.

Wratjes verwijderen

Omdat de wratten zeer oppervlakkig aan de opperhuid groeien kunnen ze eenvoudig van de huid af worden geschraapt met warmte. Er blijft dan een klein, zeer oppervlakkig schaafwondje over dat over het algemeen snel geneest.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

Steelwratjes

Een steelwratje is een klein onschuldig aangroeisel, meestal in de hals of de oksel. Het zijn kleine, vaak huidkleurige, wratjes die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Ze ontstaan meestal spontaan en zijn ongevaarlijk. Ze kunnen wel bloeden of pijn doen als ze in kleding blijven haken. Bij LaVendi kunnen ook steelwratjes snel en effectief verwijderd worden.

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine witgele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen. Ze ontstaan vooral op de droge delen van het gezicht, zoals de wangen en het gebied rond de ogen. Het zijn kleine talgcysten die gevuld zijn met dode huidcellen. We verwijderen gerstekorrels snel en pijnloos met warmte.

VERGOEDING DOOR DE VERZEKERING

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van wratten en huidoneffenheden vergoed worden. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Ervaringen van cliënten 

REVIEW

Op het internet gezocht naar een manier om mijn kleine rode kersenwratjesgedaan (hemangiomen) te laten verwijderen. Zo terecht gekomen bij instituut LaVendi in Berghem. Het verwijderen van de rode maar ook andere oneffenheden wordt snel en vakkundig gedaan. In een half uurtje kunnen veel plekjes met de laser worden behandeld. De huid is na 14 dagen hersteld en weer mooi glad. Dankjewel LaVendi voor de vriendelijke behandeling en het herstel van mijn huid.

Carla de Wildt
REVIEW

GEWELDIG SUPER
Mooie locatie
Vriendelijke ontvangst
Ik stond vol (echt heel erg vol) met bultjes,
wratjes en pigmentvlekken na de behandeling alles weg
Dus ik ben heel erg blij met het resultaat
Dank je wel Dianne ik kom zeker terug👍👌😘

Wilma van der Steen

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

prijzen per behandeling
Wratjes

Prijzen per 15 min

€45,-

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is wat gevoelig.

Hoe ziet mijn huid er daarna uit?

De plekken die behandeld zijn kunnen langer wat rood zijn.

Meer vragen

Welke kunnen jullie verwijderen?

Steelwatjes, gerstekorrels, kleine rode bloedblaasjes, verheven ouderdomsvlekken en kleine wratjes.

Hoe halen jullie die weg?

Wij branden ze weg met diathermie met een naaldje of de zapper.

Wat is het voordeel i.p.v. chirurgie?

Dat je geen littekens krijgt of een lichte vlek die niet bruin wordt in de zomer.

shop de beste huidverbeterende producten