Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Wratjes en oneffenheden verwijderen

Heb je last van huidoneffenheden zoals ouderdomswratjes, steelwratjes, rode bloedblaasjes of gerstekorrels? Bij LaVendi kunnen we deze snel en vakkundig voor je verwijderen. Ons team zorgt ervoor dat jouw huid zo egaal mogelijk wordt door het verwijderen van verschillende oneffenheden en wratjes op de huid. Met onze professionele aanpak en expertise ben je verzekerd van een stralende en egale huid. We helpen je graag om weer vol zelfvertrouwen te kunnen stralen met een gladde en gezonde huid.

Voor | Na

ouderdomsvlekken

REVIEW

positive review Rode puntjes op het gezicht weg laten flitsen, zo lang aan geïrriteerd en zo makkelijk weg te halen. Super fijn geholpen en goed advies gekregen. Heb je dit ook twijfel niet, z’n mooie behandeling en direct resultaat.
Lees meer
Patricia van Veggel Avatar
Patricia v.
positive review GEWELDIG SUPER TOP
prachtige locatie
vriendelijk personeel
ik zat vol, echt heel erg vol met vlekjes, bultjes, wratjes, alles na een behandeling weg dus ik ben heel erg blij
dank je wel Dianne 😘😘😘
Lees meer
Wilma van Berkel Avatar
Wilma v.

WRATJES VERWIJDEREN

  • Oppervlakkige werking: De levende laag van de huid wordt niet bereikt, waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.
  • Betaalbaar: De behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
  • Geen littekenvorming
  • Geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijdsgroepen, met uitzondering van de getinte huid.
  • Geen mesjes, hechtingen of naalden

Wat kunnen wij voor je verwijderen?

Ouderdomswratjes

De naam zegt het al: ouderdomswratten ontstaan als de huid ouder wordt. Ouderdomswratjes zijn vaak vaalbruin van kleur en voelen ruw aan. Ze groeien oppervlakkig en zijn soms grillig van vorm, maar meestal rond. Ze kunnen, vooral in het gezicht, zo dun zijn dat ze meer een bruine vlek lijken dan een wrat. Op het bovenlichaam ontstaan bij sommige mensen vele honderden ouderdomswratjes, die in grootte variëren van enkele millimeters tot zelfs enkele centimeters.

Wratjes verwijderen

Omdat de wratjes zeer oppervlakkig aan de opperhuid groeien kunnen ze eenvoudig van de huid af worden geschraapt met warmte. Er blijft dan een klein, zeer oppervlakkig schaafwondje over dat over het algemeen snel geneest.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

Steelwratjes

Een steelwratje is een klein onschuldig aangroeisel, meestal in de hals of de oksel. Het zijn kleine, vaak huidkleurige, wratjes die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Ze ontstaan meestal spontaan en zijn ongevaarlijk. Ze kunnen wel bloeden of pijn doen als ze in kleding blijven haken. Bij LaVendi kunnen ook steelwratjes snel en effectief verwijderd worden.

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine witgele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen. Ze ontstaan vooral op de droge delen van het gezicht, zoals de wangen en het gebied rond de ogen. Het zijn kleine talgcysten die gevuld zijn met dode huidcellen. We verwijderen gerstekorrels snel en pijnloos met warmte.

VERGOEDING VERWIJDEREN WRATJES OF ONEFFENHEDEN

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kan de behandeling van wratjes en huidoneffenheden vergoed worden. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie.

prijzen per behandeling
Wratjes
Prijzen in overleg vanaf €50,00

FAQ WRATJES VERWIJDEREN

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is wat gevoelig.
Hoe ziet mijn huid er daarna uit?
De plekken die behandeld zijn kunnen langer wat rood zijn.

Meer vragen

Welke kunnen jullie verwijderen?
Steelwatjes, gerstekorrels, kleine rode bloedblaasjes, verheven ouderdomsvlekken en kleine wratjes.
Hoe halen jullie die weg?
Wij branden ze weg met diathermie met een naaldje of de zapper.
Wat is het voordeel i.p.v. chirurgie?
Dat je geen littekens krijgt of een lichte vlek die niet bruin wordt in de zomer.
shop de beste huidverbeterende producten