Blijvende oplossing tegen ongewenste haargroei.

Wij zijn gespecialiseerd in overbeharing definitief te ontharen en hebben 30 jaar ervaring. Wilt je voorgoed van ongewenste haargroei af? Ontdek de beste behandeling bij Huidinstituut LaVendi, wij zijn gecertificeerd voor definitief ontharen en hebben alleen gekwalificeerd personeel.

Wilt je graag een leven waarin je jouw lichaam niet hoeft te scheren, harsen en te epileren? Wilt je geen geïrriteerde huid meer na het scheren of snel weer stoppels voelen? Neem dan de stap en kies voor het definitief ontharen van jouw lichaam.

DE VOORDELEN

 • Veilig, snel en comfortabel
 • 30 jaar deskundig en gespecialiseerd in definitief ontharen
 • Blijvende oplossingen tegen haargroei
 • Niet meer scheren of waxen

 

ipl-lichaam

DE METHODE

Behandelen met de Photo Nova PLS3

De Photo nova PLS3 is een  modern en een zeer effectief lichtpulssysteem voor het definitief verwijderen van overbeharing.

Voor het ontharen  dient het behandelgebied al geschoren te zijn. Dit is noodzakelijk voor een goede warmteverdeling in het haarzakje en om te voorkomen dat er te veel warmte ontstaat aan het huidoppervlak. Daarna wordt er een gel aangebracht en krijgt u een beschermende bril op. De gekoelde laserkop  wordt op het te behandelen huidgedeelte geplaatst. De energie van het laserlicht wordt nauwkeurig door het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Welke haren kunnen we verwijderen?

De laser kan ongewenste haren op alle delen van het  lichaam effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen er minder haren zijn, u voelt dat al na de eerste behandeling. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Na 6 tot 8 weken gaan we weer behandelen.

Definitief ontharen voor mannen

Steeds meer mannen vinden de weg naar LaVendi om zo voorgoed af te rekenen met hun ongewenste haargroei. Met de PLS3 worden de rug, schouders, bovenarmen en andere plaatsen met gemak definitief onthaard.

Mannen zijn steeds bewuster bezig met hun uiterlijk en gelukkig is het taboe op het bezoeken van een huidspecialist aan het verdwijnen. Hierdoor genieten steeds meer mannen en hun partners van een verzorgd en glad lichaam.

Voorzorg

Wij raden u af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als u start met laserontharing mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelfbruinende crème.

Nazorg

Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. In sommige gevallen kunnen er blaasjes op de behandelde plek ontstaan. Deze verdwijnen over het algemeen binnen enkele uren.

Wat kan er behandeld worden?

 

 • Armen
 • Benen
 • Billen
 • Bilnaad
 • Buikstreep
 • Oksel
 • Tepelhof
 • Borst
 • Rug
 • Buik
 • Schaamstreek
 • Schouders

Ervaringen van cliënten 

REVIEW

Ik ben zeer tevreden over LaVendi. Wat een betrokken vrouw is Dianne. Ze lasert en epileert geweldig en doet dit met souplesse. Ook de nazorg is goed. Een vrouw van haar woord. Een prettige sfeer en mooie behandelruimte. Ook vind ik het goed betaalbaar. Ik vertrouw volledig op Huidinstituut LaVendi.

Rosalinde
REVIEW

Lieve Dianne, ik ben je zooo dankbaar, heb je ook een dikke knuffel gegeven toen ik de 2de keer kwam voor mijn IPL-licht/flits-behandeling, want je hebt me m’n vrouwelijkheid terug gegeven, en ik voel me een stuk zekerder toen ik na 1 behandeling bijna de hele zomervakantie GEEN haren op kin en hals meer heb gezien!!!! Wat een verlossing!!! nogmaals DANKJEWEL Dianne.

Petra

Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Prijzen per behandeling
Vrouwen

Buik

€75,-

Oksel

€75,-

Bikinilijn helemaal

€125,-

Onderarmen

€130,-

Bovenbenen

€175,-

Achterkant bovenbenen

€110,-

Onderbenen

€150,-

Hele benen incl. bikinilijn

€275,-

Handen/voeten

€275,-

Prijzen per behandeling
Mannen

Buik en borstkas

€250,-

Oksel

€80,-

Armen

€180,-

Bovenarmen

€150,-

Schouders

€150,-

Rug

€200,-

Rug en schouders

€275,-

Borstkas

€160,-

Billen

€180,-

Veelgestelde vragen

Kan ik deze behandeling in de zomer doen?

Wij kunnen jouw huid niet behandelen als deze door de zon gebruind is.

Hoe lang moet ik de haren niet uit de huid hebben gehaald?

Voor het gezicht 4 weken, en voor het lichaam 8 weken, je mag wel scheren.

Moeten de haren dik zijn?

Ja , hoe zwarter en dikker hoe beter, donsharen kunnen we niet definitief verwijderen