Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

BLIJVENDE OPLOSSINGEN TEGEN ONGEWENSTE HAARGROEI

Wij zijn gespecialiseerd in overbeharing definitief te ontharen en hebben 30 jaar ervaring. Wil je voorgoed van ongewenste haargroei af? Ontdek de beste behandeling bij Huidinstituut LaVendi, wij zijn gecertificeerd voor definitief ontharen en hebben alleen gekwalificeerd personeel.

Wilt je graag een leven waarin je jouw lichaam niet hoeft te scheren, harsen en te epileren? Wilt je geen geïrriteerde huid meer na het scheren of snel weer stoppels voelen? Neem dan de stap en kies voor het definitief ontharen van jouw lichaam.

REVIEW

 • positive review Na drie keer behandeld te zijn kan ik mijn behandelingen met uitstekend beoordelen. Dianne is vakkun... Lees meer

  Cretienne Derks Avatar
  Cretienne D.

DE VOORDELEN

 • Veilig, snel en comfortabel
 • Pijnloos door verkoelende behandelkop
 • Nieuwste technologie op het gebied van laserontharen
 • 30 jaar deskundig en gespecialiseerd in definitief ontharen
 • Blijvende oplossingen tegen haargroei
 • Niet meer scheren of waxen
ipl-lichaam

DE METHODE

Behandelen met diode laser

Voor definitieve ontharing hebben we gekozen voor de EPIL 808, deze diode laser beschikt over een medische certificering. Met onze laser kunnen we de haargroei stilleggen waardoor ongewenste haartjes niet meer kunnen groeien.

De laser die wordt gebruikt voor definitief ontharen heeft een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. Deze techniek is effectief en veilig.

Pijnloos ontharen

Onze ICE technologie die de behandelkop koelt en zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid. Na gemiddeld 8 behandelingen behaal je volgens onze klanten een haarreductie tot 90%.

Welke haren kunnen we verwijderen?

De laser kan ongewenste haren op alle delen van het  lichaam effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Wij laseren op alle huidtypen. Na iedere behandeling zullen er minder haren zijn, dat voel je al na de eerste behandeling. 

Definitief ontharen voor mannen

Steeds meer mannen vinden de weg naar LaVendi om zo voorgoed af te rekenen met hun ongewenste haargroei. Stoor je je aan overbeharing of heb je last van (scheer)irritatie? Wij laseren ongewenste haren weg volgens de nieuwste technologieën van laserontharing.

Voorzorg

Wij raden af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag er vanaf 6 weken voor de behandeling geen gebruik worden gemaakt van zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelf bruinende crème.

Nazorg

Wij raden aan de eerste 48 uur na het ondergaan van een laserbehandeling niet te zwemmen en de sauna/whirlpool en een hete douche te vermijden.

Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied.

Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van  zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan de behandelaar.

Wat kan er behandeld worden?

Wij kunnen alle zones behandelen waar een duidelijke haargroei aanwezig is. Indien de gewenste zone niet in onze prijslijst staat, raden we je aan contact op te nemen met ons voor persoonlijk advies. 

Prijzen per behandeling
Vrouwen

Oksels

€60,-

Onderarmen

€95,-

Buikstreep

€75,-

Bikinilijn compleet

€95,-

Bikinilijn en oksel

€130,-

Bikinilijn en hele benen

€300,-

Onderbenen

€135,-

Bovenbenen

€175,-

Hele benen

€275,-

Handen/voeten

€50,-

Prijzen per behandeling
Mannen

Buik 

€100,-

Buik en borstkas

€150,-

Armen compleet

€200,-

Bovenarmen

€150,-

Nek tot schouders

€125,-

Rug

€175,-

Rug en schouders

€230,-

Oksels

€60,-

Billen

€180,-

Veelgestelde vragen

Kan ik deze behandeling in de zomer doen?

We kunnen een gebruinde huid behandelen echter dienen we op te passen met de zon.

Kan ik witte of rode haren definitief verwijderen.

Alleen door middel van elektrische epilatie.

Hoe lang moet ik de haren niet uit de huid hebben gehaald?

Voor het gezicht 4 weken, en voor het lichaam 8 weken, je mag wel scheren.

Moeten de haren dik zijn?

Ja , hoe zwarter en dikker hoe beter, donsharen kunnen we niet definitief verwijderen