Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

DEFINITIEF ONTHAREN MET LASERONTHARING

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd in het definitief ontharen van  vrouwen en mannen. Wil je graag een leven waarin je, jouw lichaam niet hoeft te scheren, harsen en te epileren? Wil je geen geïrriteerde huid meer na het scheren of snel weer stoppels voelen? Neem dan de stap en kies voor het definitief ontharen van jouw lichaam. Wij hebben reeds heel veel vrouwen blij gemaakt door o.a. de bikinilijn, oksels of benen te laseren. Ook hebben vele mannen de rug, schouders, borst en buik gelaserd. Let wel, de haren moeten donker zijn. De huid mag niet gebruind zijn door de zon.

REVIEW

positive review Na drie keer behandeld te zijn kan ik mijn behandelingen met uitstekend beoordelen. Dianne is vakkundig en geeft je goed advies. De behandelkamer zag er erg netje en schoon uit. Wat het meest telt is dat de behandelingen resultaat geven. De overbeharing op mijn armen is al een stuk minder geworden. Ik maak binnenkort zeker weer een afspraak.
Dianne bedankt!
Lees meer
Cretienne Derks Avatar
Cretienne D.

DE VOORDELEN

  • Veilig, snel en comfortabel
  • Pijnloos door verkoelende behandelkop
  • Nieuwste technologie op het gebied van laserontharen
  • 30 jaar deskundig en gespecialiseerd in definitief ontharen
  • Blijvende oplossingen tegen haargroei
  • Niet meer scheren of waxen
diode laser

DE LASERONTHARING

Behandelen met diode laser

Voor definitieve ontharing hebben we gekozen voor de diode laser. Deze beschikt over een medische certificering.

De laser die wordt gebruikt voor definitief ontharen heeft een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. Deze techniek is effectief en veilig.

Pijnloos ontharen

Onze ICE technologie  koelt en zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 90%. Hele dunne haren kunnen niet definitief onthaard worden, omdat de haren te weinig pigment bezitten.

Welke haren kunnen we verwijderen?

De laser kan ongewenste haren op alle delen van het  lichaam effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Wij laseren op alle huidtypen. Na iedere behandeling zullen er minder haren zijn, dat voel je al na de eerste behandeling.

Definitief ontharen voor mannen

Steeds meer mannen vinden de weg naar LaVendi om zo voorgoed af te rekenen met hun ongewenste haargroei Denk vooral aan het definitief ontharen van rug, schouders, nek, borst,buik en wangen. Stoor je je aan overbeharing of heb je last van (scheer)irritatie? Wij laseren ongewenste haren weg volgens de nieuwste technologieën van laserontharing.

Voor het definitief ontharen

Wij raden af vanaf zes weken voor de behandeling te epileren, te harsen of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren en knippen mag wel. Als je start met laserontharing mag er vanaf 4 weken voor de behandeling geen gebruik worden gemaakt van zonnebaden of onder de zonnebank met het te behandelen gebied. Gebruik ook geen zelf bruinende crème.We willen dat je 2 dagen voor de behandeling de haartjes scheert.

Na het definitief ontharen

Wij raden aan de eerste 48 uur na het ondergaan van een laserbehandeling niet te zwemmen en de sauna/whirlpool en een hete douche te vermijden.Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied.Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van  zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan de behandelaar.

Wat kunnen we definitief ontharen?

Wij kunnen alle zones behandelen waar een duidelijke haargroei aanwezig is. Indien de gewenste zone niet in onze prijslijst staat, raden we je aan contact op te nemen met ons voor persoonlijk advies.

Prijzen per behandeling
Vrouwen
Oksel €60,-
Onderarmen €90,-
Buikstreep €75,-
Bikinilijn compleet €95,-
Bikinilijn en oksel €130,-
Bilnaad €80,-
Bovenbenen €135,-
Onderbenen €175,-
Hele benen €275,-
Bikinilijn en hele benen €300,-
Handen/voeten €50,-

*Interesse in laserontharing op een ander gebied? Geen enkel probleem, neem contact met ons op voor het volledige aanbod en prijzen.

Prijzen per behandeling
Mannen

 

Buik  €100,-
Buik en borstkas €150,-
Armen compleet €200,-
Bovenarmen €150,-
Nek tot schouders €125,-
Rug €175,-
Rug en schouders €230,-
Oksels €60,-
Billen €180,-

FAQ DEFINITIEF ONTHAREN

Kan ik deze behandeling in de zomer doen?
We kunnen een gebruinde huid behandelen echter dienen we op te passen met de zon.
Kan ik witte of rode haren definitief verwijderen.
Alleen door middel van elektrische epilatie.
Hoe lang moet ik de haren niet uit de huid hebben gehaald?
Voor het gezicht 4 weken, en voor het lichaam 6- 8 weken, je mag wel scheren.
Moeten de haren dik zijn?
Ja , hoe zwarter en dikker hoe beter, donsharen kunnen we niet definitief verwijderen