Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Klanten over Huidinstituut LaVendi

Schrijf een beoordeling

M. Janssen

De professionele én gastvrije benadering van LaVendi maakt dat ik volledig vertrouw op de expertise van de dames. De sfeer is veilig en warm. Het advies is persoonlijk, helder en betrokken. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking voor mijn vitaliteit en kan iedereen adviseren om de website te bekijken.

J. De Ridder

La Vendi is een Top instituut. Heb er nu 2x een behandeling gehad voor mijn couperose, het resultaat is echt geweldig. Mijn huid straalt weer. Je wordt vriendelijk en goed geïnformeerd over wat het beste is voor jouw huid. Ik ben erg blij met LaVendi en hun producten. Een aanrader voor iedereen!!!

R. Albers

Definitief benen laten ontharen, 10 jaar eerder moeten doen! Super tevreden! Ik blijf klant!

B. Basar

Professionele eigenaresse. Ik ben goed geholpen met goede advies over vitamine en produkten. Zij heeft mijn vette huid rustig kunnen krijgen. Nergens een huid test gehad behalve bij LaVendi, heel fijn!Je ziet voor en na hoe de huid o.a na gebruik van bepaalde vitamines verbeterd is.

J. Verhoeven

Sinds ik bij la vendi kom, heb ik eindelijk de goede producten voor mijn huid en een behandeling die werkt! Adviezen zijn echt op maat, en je wordt altijd heel vriendelijk en persoonlijk behandeld!

M. Theuns

LaVendi huidinstituut is echt een ontzettend mooi bedrijf waar voor elk huidprobleem een oplossing is! Ikzelf ben al bij vele huidspecialisten geweest, maar LaVendi kijkt echt naar jou persoonlijke huid en wat deze nodig heeft. Ik vertrouw niet snel iemand mijn huid toe, maar jullie wel! Tot nu toe behandeld door Marlie en ze heeft ongelofelijk veel kennis en is professioneel en zeer deskundig!

M. van Herp

Erg prettige, hulpvaardige en professionele benadering met het beoordelen en het maken van de afspraak. Ontvangst en behandeling ook plezierig. Daarna het resultaat van de couperose behandeling, top! Dus zeer tevreden!

F. Schellekens

Super fijne en lieve schoonheidsspecialisten met altijd goede adviezen! Toppers!

B. Basar

Professionele eigenaresse. Ik ben goed geholpen met goede advies over vitamine en produkten. Zij heeft mijn vette huid rustig kunnen krijgen.

Nergens een huid test gehad behalve bij LaVendi, heel fijn!Je ziet voor en na hoe de huid o.a na gebruik van bepaalde vitamines verbeterd is.

L. van Eimeren

Na maanden allerlei middeltjes tegen acne geprobeerd te hebben en een huidtherapeut geconsulteerd te hebben, stuitte ik op Lavendi. Ik heb direct een afspraak gemaakt en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Kundige medewerkers die alle tijd nemen voor je en al je vragen beantwoorden. Ik ben nu anderhalve week bezig met nieuwe producten die zij mij hebben aangeraden en zie nu al verschil. Mensen uit mijn omgeving merken spontaan op dat mijn huid een stuk rustiger kijkt! Indien je nog twijfelt, absoluut waard om het een kans te geven:)

H. Chahir

Met enorme last van acne, en dokterbezoeken die mij alleen antibiotica’s gaf en binnen moest zitten die mij een mentale klap gaf. Zocht wanhopig op internet naar allerlei schoonheidsspecialisten die alleen maar behandelingen geven aan acne. Maar kwam op site lavendi huidinstituut dat ze een test geven van binnenuit. Heb een afspraak gemaakt de test gemaakt bleek dat ik enorm verzuurd was. Kreeg meteen een diagnose en een dieet voor een bepaalde tijd. En er was een enorme verbetering van binnenuit. En dat kwam ook naar uitstraling uit.dus ben niet meer verzuurd. Aanrader voor mensen die last hebben van acne en huidaandoeningen. Een instituut die om je geeft en je persoonlijk begeleid naar een gezonde huid. Lavendi team super super bedankt

Ingrid

Bij hun geweest voor een behandeling Cryo21. Super aardige mensen en leggen eerst alles goed uit. Fijne is gelijk resultaat na de behandeling!

M. Mulder

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Kom al 2 jaar bij LaVendi huidinsituut. Omdat ik last had van acne daarvoor heb veel producten geprobeerd niks hielp nu gebruik ik de producten van hun nergens meer last van ook geen roodheid in mijn gezicht en acne

FAQ Schoonheidsspecialist

Zien we altijd verbetering?
Als iemand energieachterstand heeft door stress, vermoeidheid of ziekte kunnen we weinig verbetering zien, dit is een reden om vaker met licht te behandelen en de oorzaak aan te pakken. Je zult eerst moeten zorgen dat het energieniveau goed is, in het lichaam anders zullen anti-aging behandelingen onvoldoende resultaat afwerpen.
Is het een behandeling die iedereen kan doen?
Ja het is een veilige aangename behandeling die voor iedereen heel effectief is, het is de basis van anti-aging.
Is de photonlaser een test of we voldoende resultaat kunnen verwachten voor huidverbetering
Ja als we zien dat de huid goed reageert kunnen we o.a. de exilis inzetten, als er onvoldoende reactie is op de photonlaser zal het resultaat altijd minder zijn.
Hoe behandel je een huid met energie?
Dat doen we met een photonlaser.
Wat gebeurt er met de huid als we met energie behandelen?
Dan krijgen de cellen door de laser energie waardoor alle functies in de cel beter kunnen functioneren.
Wat zien we gebeuren in de huid?
De huid gaat liften en fijne lijntjes verminderen en de poriënstructuur wordt mooier.
shop de beste skincare producten