Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Klanten over Huidinstituut LaVendi

Schrijf een beoordeling

M. Janssen

De professionele én gastvrije benadering van LaVendi maakt dat ik volledig vertrouw op de expertise van de dames. De sfeer is veilig en warm. Het advies is persoonlijk, helder en betrokken. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking voor mijn vitaliteit en kan iedereen adviseren om de website te bekijken.

J. De Ridder

La Vendi is een Top instituut. Heb er nu 2x een behandeling gehad voor mijn couperose, het resultaat is echt geweldig. Mijn huid straalt weer. Je wordt vriendelijk en goed geïnformeerd over wat het beste is voor jouw huid. Ik ben erg blij met LaVendi en hun producten. Een aanrader voor iedereen!!!

R. Albers

Definitief benen laten ontharen, 10 jaar eerder moeten doen! Super tevreden! Ik blijf klant!

B. Basar

Professionele eigenaresse. Ik ben goed geholpen met goede advies over vitamine en produkten. Zij heeft mijn vette huid rustig kunnen krijgen. Nergens een huid test gehad behalve bij LaVendi, heel fijn!Je ziet voor en na hoe de huid o.a na gebruik van bepaalde vitamines verbeterd is.

J. Verhoeven

Sinds ik bij la vendi kom, heb ik eindelijk de goede producten voor mijn huid en een behandeling die werkt! Adviezen zijn echt op maat, en je wordt altijd heel vriendelijk en persoonlijk behandeld!

FAQ Schoonheidsspecialist

Zien we altijd verbetering?
Als iemand energieachterstand heeft door stress, vermoeidheid of ziekte kunnen we weinig verbetering zien, dit is een reden om vaker met licht te behandelen en de oorzaak aan te pakken. Je zult eerst moeten zorgen dat het energieniveau goed is, in het lichaam anders zullen anti-aging behandelingen onvoldoende resultaat afwerpen.
Is het een behandeling die iedereen kan doen?
Ja het is een veilige aangename behandeling die voor iedereen heel effectief is, het is de basis van anti-aging.
Is de photonlaser een test of we voldoende resultaat kunnen verwachten voor huidverbetering
Ja als we zien dat de huid goed reageert kunnen we o.a. de exilis inzetten, als er onvoldoende reactie is op de photonlaser zal het resultaat altijd minder zijn.
Hoe behandel je een huid met energie?
Dat doen we met een photonlaser.
Wat gebeurt er met de huid als we met energie behandelen?
Dan krijgen de cellen door de laser energie waardoor alle functies in de cel beter kunnen functioneren.
Wat zien we gebeuren in de huid?
De huid gaat liften en fijne lijntjes verminderen en de poriënstructuur wordt mooier.
shop de beste skincare producten