Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

DE COLLAGEN BOOSTER®

De collageen Booster® is een anti-aging behandeling met lichttherapie. De huid verjongen en verstevigen op een natuurlijke en gezonde manier. In de loop der jaren ontstaan er meer lijntjes en rimpels en een vermindering van de elasticiteit. Het speciale licht stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie en geeft ze een enorme energieboost.
Collageen booster

REVIEW

DE VOORDELEN

✓ Stimuleert productie van collageen, elastine en hyaluron✓ Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes✓ Voor een stralende teint en strakkere en vollere huid✓ Verfijnt poriën en verbetert het totale huidbeeld✓ Vermindert ontstekingen, acne✓ Verbetering van de rode en gevoelige huid✓ Preoperatieve huidverbetering✓ Geeft de huid een energieboost✓ Stimuleert de doorbloeding✓ Stimuleert de zuurstofvoorziening✓ Ontspannende behandeling

collageen-booster

HUIDVERBETERING MET LED LICHTDe Collageen Booster® is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen. Naast het rood licht filter, maken wij ook gebruik van een blauw licht filter, wat zeer mooie resultaten geeft bij acne en oranje licht filter wat zeer mooie resultaten geeft bij een huid uit balans.

Het licht en de warmte van de stralen zorgen ervoor dat de stofwisseling van de huid en collageencellen een enorm impuls krijgen. Huidcellen maken door dit licht in versneld tempo tot 500% meer collageen en elastine aan. Hierdoor verbetert de structuur van de huid, lijntjes en rimpels verminderen en de huid krijgt meer volume. Indien je regelmatig een gezichtsbehandeling met de Booster ondergaat dan kan dit het huidverouderingsproces blijvend vertragen.

Waarom de Collageen Booster®

De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waardoor de huid meer energie krijgt en de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid verbetert. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Wij werken met 3 kleuren filters t.w. rood (collageen aanmaak), oranje (huid uit balans) en blauw (acne).

Wat doet de Collageen Booster®

De Collageen Booster® is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, hij zorgt voor een 500% betere aanmaak. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid. Het geeft de huid een jongere en frissere uitstraling. Collageen Booster® lichttherapie is een zeer veilige behandeling waarbij je een aangename warmte voelt tijdens de inwerktijd.

Wanneer kun je resultaat verwachten?

De Collageen Booster® heeft een zeer stimulerende werking op de huidcellen in de lederhuid. Na de behandeling zie en voel je al verschil. De huid voelt gladder aan, heeft een betere doorbloeding en krijgt een frissere uitstraling. Het duurt ongeveer 90 dagen voor collageen om op te bouwen, om dit proces te stimuleren bereik je met een kuur van 8 behandelingen het beste resultaat. Tijdens een kuur behandelen we wekelijks met de Collageen Booster®.

Voor regulier onderhoud adviseren wij de huid 1 keer in de 4 weken te onderhouden met de Collageen Booster®. Voor de huid die meer aandacht nodig heeft, is het advies een kuur te volgen waarbij we 1 á 2 keer per week behandelen.De Collageen Booster behandeling wordt door onze klanten als zeer aangenaam en ontspannend ervaren en is voor ieder huidtype geschikt, zelf voor de meest gevoelige huid en acne huid.

WAT IS COLLAGEEN? 

Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Wat zich uit in een stralende en volle huid. Echter verlies je vanaf eind twintig ongeveer 1% collageen per jaar. Stress, verzuring, ongezonde voeding en onze leefstijl kunnen dit proces versnellen. Verlies van collageen resulteert in huidveroudering zoals volumeverlies en rimpels.

COLLAGEEN STIMULEREN MET DE BOOSTER®

Behandelingen met de Collageen Booster® stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen waardoor collageenverlies wordt vertraagt. Hierdoor is de huid in staat goed te functioneren wat zich uit in algehele huidverbetering.

GEPATENTEERDE LICHTFILTER MET DIEPE WERKING Het speciale gepatenteerde filter in de Collageen Booster® zorgt voor een hogere opname van het licht door de huid en zuivert de stralen. Hierdoor werkt de Collageen Booster® sterker en dieper dan de meeste licht apparatuur en kunnen wij voor een langere behandeltijd kiezen.

Prijzen per behandeling
COLLAGEN BOOSTER®
1 Losse sessie (30 minuten) Collageen booster €49,50
Glow behandeling (45 minuten)Reinigen – peeling – ampullen – collageen booster €99,50
Collageen booster & LPG Endermolift, Reinigen – bindweefselmassage – collageen booster €149,50
Collageen booster behandeling op maat incl. peeling(60 minuten) €149,50

FAQ COLLAGEENBOOSTER

Verschil tussen de collageen booster en led lampen?
De collageen booster is 5 keer sterker dan led lampen
Verschil collageen booster en andere lichttherapie?
De collageen booster heeft een combinatie van rood licht, infrarood licht en een gepatenteerd waterfilter. Hierdoor heeft de collageen booster een sterkere werking, kan hij dieper komen en kan hij langer ingezet worden.
Is het licht van de collageen booster met zonlicht te vergelijken?
Nee, de collageen booster maakt gebruik van licht met een speciale frequentie, die praktisch geen uv bevat en dus niet schadelijk is voor je huid. Je krijgt dus geen bruine teint van de collageen booster.
shop de beste huidverjongende producten