Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Wil jij jezelf blijven, maar dan jonger?

Huidveroudering is een natuurlijk proces waarbij ons lichaam meer afbreekt dan opbouwt. Gelukkig is het mogelijk om dit proces om te keren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en onze cellen en weefsels te versterken. Maar hoe doe je dat? Bij Huidinstituut LaVendi bieden wij een unieke huidtest aan waarmee we je collageen, vitamines en andere belangrijke bouwstoffen meten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren van de huid, garanderen wij het gewenste effect. Ons eerlijke en betrouwbare advies geeft jou inzicht in de opbouw van je huid. Ben jij klaar om jouw huid een nieuw leven in te blazen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om weer te stralen met een jeugdige en gezonde huid.

“WAT JE AAN DE BUITENKANT WENST,WORDT VIA DE BINNENKANT GECREËERD’’

Of we een stevige huid hebben is onder andere erfelijk aangelegd,  er zijn belangrijke  externe factoren die ons verouderingsproces versnellen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond of komen we slaap te kort? Het is direct aan jouw gezicht af te lezen.We kunnen de huid van binnenuit ondersteunen om langer jong te blijven. Dit doen we door gericht te suppleren. Het aanvullen van tekorten zie je niet alleen aan de buitenkant maar stimuleert de algehele gezondheid. Reacties die wij dagelijks terugkrijgen van onze cliënten zijn dat ze zich weer fit voelen en klachten verminderen. Dit heeft ons doen besluiten altijd te testen. We willen toch allemaal gezond ouder worden? Huidverjonging begint van binnenuit.

Waarom zijn wij enthousiast over onze Huidverjongende meting?– Een gezond lichaam is een mooie huid- We brengen de oorzaak van huidveroudering in kaartGericht advies, van binnenuit al werken aan een mooie huid– We laten zien hoe je de huidconditie verbeterd nog voor je behandeld wordt Meer resultaten, behandelingen slaan beter aan bij een gezonde huidDuurzaam resultaatMaatwerk behandeladvies– Inzicht in vitamine en bouwstoffenVerzuringstest (pH waarde)

HUIDTEST HUIDVERJONGING
Bij ons werken we met diverse methodes om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. We begrijpen dat de juiste methode afhankelijk is van uw huidkwaliteit en persoonlijke wensen. Daarom streven we naar een natuurlijk en optimaal resultaat door altijd te beginnen met een huidtest voordat we starten met huid verjongende behandelingen.

Zonder de juiste bouwstoffen kunnen we de huid niet effectief verbeteren, waardoor de resultaten kunnen tegenvallen. Daarom behandelen we alleen wanneer de bouwstoffen van de huid op het juiste niveau zijn. Als dit (nog) niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om de waardes te verhogen door middel van suppletie. Op deze manier streven we naar een gezonde en stralende huid die van binnenuit wordt verzorgd, zodat u kunt genieten van langdurige en prachtige resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag op weg naar een jeugdige en vitale uitstraling!

Hoe gaat de huidmeting in zijn werk?

Wij zijn uniek in onze methode, meten is weten. Hierdoor kunnen wij gericht adviseren; Zonder bouwstenen kun je immers ook geen huis bouwen. Met speciale echoapparatuur kunnen we aantonen in welke conditie de huid verkeert en hoe de huid is opgebouwd. Door middel van een meting krijgen we een goed beeld van de lichaamsfuncties. Door verstoringen in de frequenties op te sporen, vinden we ook de organen die minder goed functioneren. Daar houden we rekening mee en passen we ons advies op aan.

Waarom kiezen voor een huidmeting?

Vanuit onze 30 jaar ervaring als huidspecialist en analistenachtergrond werken wij al jaren met bioresonantie en maken we echo’s van de huid. We zijn tot de conclusie gekomen dat als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen de huid in snel vaart verouderd. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te verjongen. Een gezond lichaam is een mooie huid!

Huidechografie

Er zijn in totaal 36 meetgroepen, waaronder:

 • Verzuring en osteoporose
 • Cardiovasculaire en Cerebrovasculaire analyse
 • Dunne- en dikke darmfunctie
 • Bloedsuiker analyse
 • Mineralen en spoorelementen
 • Vitamine analyse
 • Aminozuren
 • Co-enzymen

lees meer

 • Toxische belasting
 • Basisanalyse van het lichaam
 • Allergieën
 • Huid
 • Collageen
 • Bloedvetten

prijzen per behandeling
Huidtest
Huidecho incl. bioresonantie €85,-

Veelgestelde vragen

Wat is een echo van de huid?

Dat is een dwarsdoorsnede van de huid, van buiten naar binnen.

Waarvan wordt er een echo gemaakt?

Op de binnenkant van de arm, daar heeft de huid weinig zon gezien en deze plaats is representatief voor je hele huid.

Waarom een huidecho?

We kunnen zo de huid beoordelen op wat we met het blote oog niet zien. Het wordt hierdoor mogelijk gemaakt de huid gericht te verbeteren zowel van binnenuit als van buitenaf. Tevens zien we welke behandelingen aansluiten bij de huidconditie en passen we de intensiteit van onze behandelingen hierop aan.

Wat zie je in de andere huid lagen?

Je ziet hoeveel collageen aanwezig is, dit is de bouwstof voor de huid, elke dag worden er cellen vervangen en hebben we collageen nodig ook voor de huidverjonging. Bij huidveroudering neemt je collageen af, dit kunnen we innemen, waardoor het gehalte aan collageen weer opbouwt. Dat kunnen we terug zien in de echo naar verloop van tijd en wat belangrijk is voelen aan de stevigheid van je huid.

Wat kunnen we zien over de kwaliteit van de huid?

Aan de echo kunnen we zien of iemand een kans heeft snel te verouderen en hoe we dat van binnen uit kunnen tegengaan op een natuurlijke manier.

shop de beste huidverjongende producten
positive review 2 jaar geleden heb ik voor het eerst een afspraak gemaakt met Dianne Buijs eigenaresse van Huidinstituut LaVendi.
Na Dianne Buijs gezien te hebben op tv (Life is Beautiful) met Mirna Goossens. Dianne Buijs vertelde toen vol passie over huidverjonging zonder plastische chirurgie en zonder littekens. Inmiddels heb ik meerdere behandelingen gehad en het resultaat is erg goed. Dianne Buijs en haar team zijn zeer professioneel en gastvrij. De behandelingen die ik onderging bij Dianne Buys hebben mij zelfvertrouwen gegeven. Op deze manier mooi ouder worden is voor mij onbeschrijflijk belangrijk. Dank hiervoor Dianne Buijs en team.

Margriet.
Lees meer
Margriet Schreuder Avatar
Margriet S.