Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

HUIDTEST HUIDVERJONGING

Vanuit onze 30 jaar ervaring als huidspecialist en analistenachtergrond werken wij al jaren met bioresonantie en maken we echo’s van de huid. Bij LaVendi verjongen we de huid op een natuurlijke manier, zonder injectable en chirurgie. We streven naar een optimaal en langdurig resultaat met zo min mogelijk downtime. Om dit te kunnen realiseren beginnen we bij het begin. Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te verjongen.

 • positive review 2 jaar geleden heb ik voor het eerst een afspraak gemaakt met Dianne Buijs eigenaresse van Huidinsti... Lees meer

  Margriet Schreuder Avatar
  Margriet S.

“WAT JE AAN DE BUITENKANT WENST,WORDT VIA DE BINNENKANT GECREËERD’’

Of we een stevige huid hebben is onder andere erfelijk aangelegd,  er zijn belangrijke  externe factoren die ons verouderingsproces versnellen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond of komen we slaap te kort? Het is direct aan jouw gezicht af te lezen.We kunnen de huid van binnenuit ondersteunen om langer jong te blijven. Dit doen we door gericht te suppleren. Het aanvullen van tekorten zie je niet alleen aan de buitenkant maar stimuleert de algehele gezondheid. Reacties die wij dagelijks terugkrijgen van onze cliënten zijn dat ze zich weer fit voelen en klachten verminderen. Dit heeft ons doen besluiten altijd te testen. We willen toch allemaal gezond ouder worden? Huidverjonging begint van binnenuit.

HUIDTEST HUIDVERJONGING

Onze methode

Wij zijn uniek in onze methode, meten is weten. Hierdoor kunnen wij gericht adviseren; Zonder bouwstenen kun je immers ook geen huis bouwen. Met speciale echoapparatuur kunnen we aantonen in welke conditie de huid verkeert en hoe de huid is opgebouwd. Door middel van een meting krijgen we een goed beeld van de lichaamsfuncties. Door verstoringen in de frequenties op te sporen, vinden we ook de organen die minder goed functioneren. Daar houden we rekening mee en passen we ons advies op aan.

Waarom kiezen voor een huidmeting?

Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te verjongen. Een gezond lichaam is een mooie huid!

Intake gesprek en behandelingen

Wij werken met verschillende methodes om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. Welke methode voor u geschikt is afhankelijk van de huidkwaliteit en de wensen. Omdat wij streven naar natuurlijk maar optimaal resultaat beginnen wij daarom altijd met een huidtest voordat wij starten met huid verjongende behandelingen. Zonder bouwstoffen kunnen we de huid niet verbeteren, resultaten zullen dan tegenvallen. Wij behandelen daarom enkel als de bouwstoffen van de huid op niveau zijn. Is dit (nog) niet het geval? U kunt er dan voor kiezen door middel van suppletie de waardes te verhogen. 

Er zijn in totaal 36 meetgroepen, waaronder:

 • Verzuring en osteoporose
 • Cardiovasculaire en Cerebrovasculaire analyse
 • Dunne- en dikke darmfunctie
 • Bloedsuiker analyse
 • Mineralen en spoorelementen
 • Vitamine analyse
 • Aminozuren
 • Co-enzymen

lees meer

 • Toxische belasting
 • Basisanalyse van het lichaam
 • Allergieën
 • Huid
 • Collageen
 • Bloedvetten

prijzen per behandeling
Huidtest
Huidecho incl. bioresonantie €75,-

Veelgestelde vragen

Wat zie je in de andere huid lagen?

Je ziet hoeveel collageen aanwezig is, dit is de bouwstof voor de huid, elke dag worden er cellen vervangen en hebben we collageen nodig ook voor de huidverjonging. Bij huidveroudering neemt je collageen af, dit kunnen we innemen, waardoor het gehalte aan collageen weer opbouwt. Dat kunnen we terug zien in de echo naar verloop van tijd en wat belangrijk is voelen aan de stevigheid van je huid.

Wat kunnen we zien over de kwaliteit van de huid?

Aan de echo kunnen we zien of iemand een kans heeft snel te verouderen en hoe we dat van binnen uit kunnen tegengaan op een natuurlijke manier.

Wat is een echo van de huid?

Dat is een dwarsdoorsnede van de huid, van buiten naar binnen.

Meer vragen

Waar maken we de echo?

Op de binnenkant van de arm, daar heeft de huid weinig zon gezien en deze plaats is representatief voor je hele huid.

Wat zie je in de buitenste laag van de echo?

Of uw huid mooi gesloten is. Bij velen is de huid open en bent u gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals acne, u kunt ook veel vocht verliezen waardoor u huid rimpeliger wordt en een trekkerig gevoel geeft, ook kan eczeem een gevolg zijn. Als het ware is het dak van uw lichaam open.

shop de beste huidverjongende producten