Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Wil jij gezond en vitaal door het leven blijven gaan?

Gezondheid en vitaliteit zijn het gevolg van een goede balans binnen alle onderdelen van een lichaam. Een optimale gezondheid, is veel meer dan de afwezigheid van ziekte. Gezond zijn betekent de psyche en het lichaam in balans. Dat heeft een positief effect op je afweermechanismen en je immuunsysteem wat resulteert in een mooie huid.We maken gebruik van de Tanita Bodyscan en de Quantum resonantie magnetisch analyser zodat we een compleet beeld krijgen van je huidige gezondheid. Ieder lichaam is anders en daarom adviseren wij je graag hoe jij fit en vitaal door het leven kunt gaan!

REVIEW

METEN IS WETEN!

Gezond worden en blijven vanuit de kern. Ieder mens kan preventief werken aan zijn of haar gezondheid! Een gezond lichaam en mooie huid begint natuurlijk bij gezonde voeding, want onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Want is je lichaam wel in staat de gezonde bruine boterham te eten en te verteren. Kun je wel tegen kip of is lactose bij jou de oorzaak wat je niet goed kunt verteren.

Toch blijft het moeilijk om alle benodigde voedingstoffen binnen te krijgen met als gevolg dat er klachten ontstaan zoals overgewicht, hoge bloeddruk en vermoeidheid. Dit kunnen  we alleen weten door te meten. Dit is voor iedereen anders.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

We testen hoe je lichaam ervoor staat. Daarvoor hebben we twee verschillende meetmethoden, want alleen je gewicht geeft onvoldoende informatie over je gezondheid. We maken gebruik van de Tanita Bodyscan en de Quantum resonantie magnetisch analyser zodat we een compleet beeld krijgen van je huidige gezondheid. Ieder lichaam is anders en wij geven daarom ook altijd persoonlijk advies op maat.

HET 3CARE LEEFSTIJL- EN GEZONDHEIDSPROGRAMMA
3Care is een totaalconcept voor lichaam en geest waarmee je in korte tijd eenvoudig en grondig tegelijk aan je gezondheid werkt. Door optimale voeding aan je lichaam en cellen te geven, investeer je in jouw basis voor gezondheid.

DE KRACHT VAN VOEDINGSSUPPELTIE
Suppletie bevat actieve voedingsstoffen die de verschillende functies van je lichaam helpen ondersteunen. Je stofwisseling, spijsvertering en je lichaam varen daar wel bij. Alle lichaamssystemen zijn afhankelijk van voldoende en gevarieerde micronutriënten. Al deze stoffen haal je in de eerste plaats uit gezonde voeding. Voedingssuppletie vormt hierop een waardevolle aanvulling. 

Tanita bodyscan

Deze meetmethode geeft een complete analyse van het vetpercentage, vochtpercentage, viscerale vet (buikvet), spiermassa, botmassa, metabolische leeftijd, calorieën verbranding en de BMI.

Quantum resonantie magnetisch analyser

Deze meetmethode geeft inzicht in 36 verschillende meetgroepen om een nog completer beeld te krijgen van de huidige gezondheid van je lichaam. Met deze bioresonantie-metingen sporen we de oorzaak van veel klachten op. Ieder orgaan heeft zijn eigen specifieke frequentie. Door de verstoringen in die frequenties op te sporen, vinden we de organen die minder goed functioneren. Daar richten we de behandeling dan verder op in met specifieke voedings- en suppletie adviezen.Een aantal van de meetgroepen:– Cardiovasculaire analyse,- Dunne- en dikke darmfunctie- Mineralen en spoorelementen- Vitamines analyse- Aminozuren en co-enzymen- Toxische belasting- Verzuring- Basisanalyse van het lichaam- Allergieën- Obesitas- Huid- Collageen- Bloedvetten.

Voedingstest

Wij bieden ook de mogelijkheid je te laten testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop je gevoelig reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor klachten kunnen ontstaan en de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode. Ook supplementen om je lichaam van binnenuit te ondersteunen.

WAAROM WIJ TESTEN
Vanuit onze 30 jaar ervaring als huidspecialist hebben wij ook altijd de behoefte gehad om een goed inzicht te krijgen op celniveau. Wij werken al jaren met bioresonantie en het maken van echo’s van de huid. Deze passie is verder uitgegroeid, een mooie huid is een gezond lichaam. Maar waarom zouden we onze kennis niet ook inzetten bij andere klachten?

We hebben al veel mensen mogen helpen met hun (huid)klachten en de resultaten zijn fantastisch. Wij kunnen ondersteuning bieden bij verschillende gezondheidsklachten. De lijst is eigenlijk oneindig. Of je nu tekorten wilt voorkomen, blijvend jouw gewicht wilt beheersen of een voedingspatroon zoekt dat aansluit bij jouw levensstijl of gezondheidsklachten. Samen halen we het beste uit jezelf en bieden we ondersteuning bij onder andere:

– Huidproblemen zoals; Acne, rosacea en eczeem
– Hoge bloeddruk
– Darmklachten
– Diabetes type 2
– Cholesterol
– Concentratie, energie en vitaliteit
– Overgang
– Migraine
– Fibromyalgie, gewrichten en spieren
– Ondergewicht / overgewicht
– Vermoeidheid en slaapkwaliteit
– Grauwe huid, versnelde veroudering

AFSLANKEN MET GOEDE VOEDING
Afslanken met het 3Care gezondheidsprogramma. Het uitgangspunt? De voeding van tegenwoordig is in sterke mate bewerkt, waardoor je belangrijke voedingsstoffen mist. Daarom bestaat dit programma uit twee fasen, waarin jouw lichaam stapje voor stapje naar een gezond gewicht wordt geholpen.

Fase 1 Is de fase waarin je vet zal gaan verbranden. Aan de hand van voorbeeldmenu’s die je naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen, wordt jouw lichaam naar een gezonde basis gebracht. Jouw lichaam wordt aangezet tot het ontdoen van afvalstoffen, vet en andere overtolligheden, zónder dat het spierweefsel wordt aangetast.

Fase 2 Nu je een gezonde basis hebt, is jouw lichaam in staat om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Deze voedingsstoffen haalt je onder andere uit verse groente, fruit, vlees en vis. Ook zijn er genoeg glutenvrije en lactosearme producten die je kunt nemen.

prijzen per behandeling
INTAKE
Complete bodyscan
(tanita, quantum analyser en huidecho)
€125,-
Complete bodyscan met voedingstest €160,-
Prijzen 3Care
De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doel te bereiken. We maken het programma daarom voor je op maat. Om toch een indruk te geven
 
3Care gezondheidsprogramma starterspakket
Informatiemap + online programma, 3Care Excellent en ketosticks
€139,90
3Care lidmaatschap (zonder starterspakket) €30,30
Producten  
3Care Excellent Het combipakket bevat: multi + essentiële aminozuren +  essentiële omega vetzuren (Bio Salmon Fresh).  €97,60
3Care Salmon fresh €27,50
3Care Proteïne poeder €23,80

Veelgestelde vragen

Wat is het grote voordeel van deze methode?

Het is een natuurlijke huidverjonging, veilig wereldwijd awards gewonnen, je gaat er jonger uitzien maar niet anders.

Kan iedereen behandeld worden?
Nee, als de huid te ver verouderd is kiezen we niet voor de exilis.
Tot welke leeftijd kan deze behandeling worden uitgevoerd?
Dat is afhankelijk van de conditie van jouw huid.

Meer vragen

Blijf ik er hetzelfde uitzien?
Ja, alleen wel jonger.
Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Gemiddeld 6 behandelingen, daarna houdt je deze minimaal 2 keer per jaar bij, de veroudering gaat namelijk gewoon door.
Kan ik na de behandeling alles doen?
Ja je kunt jouw werkzaamheden gewoon hervatten.
Wat is het verschil met injectables of een operatie?
Ja je kunt jouw werkzaamheden gewoon hervatten.
Wat is het verschil met andere huidverjongende behandelingen?
Dit is de sterkste behandeling die wij kennen die nu beschikbaar is.
Waarom dien ik collageen te suppleren?
Collageen is de bouwstof van de huid zoals je stenen nodig hebt om een huis te bouwen.
Wat kan ik verwachten?
De huid wordt steviger en voller, wij bieden de beste behandeling aan uiteindelijk moet jouw lichaam het zelf gaan doen en dat is voor iedereen verschillend.
Kunnen we ook alleen wallen of alleen de hals doen?
Ja je kunt kiezen voor de zones vernoemd in de prijslijst.
Heeft deze behandeling iets te maken met de zon?
Nee jemag bruin zijn en de behandeling kan altijd gedaan worden.
Vanaf welke leeftijd beginnen we met deze behandeling
Sommigen starten met de 25 jaar, rond de 40 jaar is een hele mooie leeftijd om te starten.
shop de beste supplementen