Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Een natuurlijk ooglift
Ontdek de ultieme manier om je ogen te laten stralen met onze innovatieve DAS Plasma behandeling. Met behulp van geavanceerde technologie en natuurlijke ingrediënten, bieden wij een veilige en effectieve oplossing voor een verjongende ooglift.

Onze DAS Plasma behandeling is ontworpen om fijne lijntjes, rimpels en verslapping rond de ogen te verminderen, waardoor je een jeugdige en frisse uitstraling krijgt. Het natuurlijke plasma stimuleert de collageenproductie en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor je ogen er helderder en strakker uitzien.

Geniet van een natuurlijke ooglift die je zelfvertrouwen een boost zal geven. Ervaar de kracht van de natuur en straal met prachtige, verjongde ogen.

Super tevreden over LaVendi en de DAS behandeling. Vriendelijke medewerkers, goede service en het resultaat waar ik op gehoopt had. Een aanrader!
Lees meer
Lieke van Heugten Avatar
Lieke v.
positive review Na een DAS behandeling onder mijn ogen zie ik er weer een stuk frisser en jonger uit met dank aan Meggie en Dianne. Ze gaven een eerlijke voorlichting wat ik kon verwachten. De pijn van de behandeling was goed te doen door de zorgvuldige voorbehandeling van de huid. Ik zag er inderdaad een paar dagen niet uit maar rust met een luisterboek op mijn oren en ijs op mijn ogen hielpen al snel. Na 5 dagen weer toonbaar en aanzienlijk frisser dan voor de behandeling.
Lees meer
Gea Grietje Avatar
Gea G.

 OOGLIDCORRECTIE EN WALLEN

 • Oppervlakkige werking: De levende epidermale laag van de huid wordt niet bereikt,waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.
 • Betaalbaar: De behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
 • Geen littekenvorming: De plasma-technologie verstrakt de huidzonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
 • Geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijdsgroepen, met uitzondering van de getinte huid.
 • Geen mesjes, hechtingen of naalden
 • Natuurlijk resultaat: je gaat er jonger uitzien maar blijft jezelf.

OOGLIDCORRECTIE – WALLEN

In vele landen heeft deze nieuwe technologie de markt van de cosmetische ingrepen radicaal veranderd. Hierdoor is de drempel naar dergelijke ingrepen veel lager en voor iedereen die bang was voor de traditionele ooglid behandeling is deze veilige procedure een geweldige ontwikkeling.

Tijdens een DAS- behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift.De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid in volume in de huid. Dit effect laat zich niet onmiddellijk, maar pas enkele weken na de behandeling zien.

Je eerste afspraak

Voordat we gaan behandelen beginnen we met een huidtest, we bekijken samen of de DAS methode  de meest geschikte behandeling is en testen of de huid voldoende bouwstof heeft om een optimaal resultaat te bereiken.Bekijk alle informatie over de huidtest hier

Na de ooglidcorrectie

De behandelde huid kan een lichte tot matige zwelling krijgen die 3-5 dagen kan blijven. Ook ontstaat er na de behandeling een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 4 tot 8 dagen.Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een vloeibare foundation met hoge SPF (bijv. Oxygenetics Foundation) worden bedekt, waardoor het u niet hoeft te belemmeren in uw dagelijkse bezigheden.

Is de ooglidcorrectie pijnlijk?

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Bij het behandelen zal er een verdovende crème aangebracht worden ongeveer 20 minuten voordat de behandeling begint.

DAS en injectables

De DAS is een perfecte aanvulling, daar waar injectables ophouden kunnen we met een DAS behandeling de resultaten optimaal ondersteunen en verbeteren. Houden de naalden en substanties van een injectables behandeling u tegen? Met DAS bieden we een uniek alternatief

WAT KUNNEN WE BEHANDELEN MET DE DAS?

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Liften van de wenkbrauw/voorhoofd
 • Rokerslijntjes en mondrimpels verminderen
 • Wangrimpels verminderen
 • Kraaienpootjes verminderen
 • Neus lippenplooi verminderen
 • Verslapping bij de oren verminderen
 • Mondhoek-liften
 • Frons verminderen
 • Lijnen decolleté verminderen
 • littekens verminderen
Prijzen per behandeling
Ooglidcorrectie
Beide bovenoogleden of onderoogleden Vanaf €350,-
Kraaienpootjes Vanaf €350,-
Bovenoogleden inclusief wenkbrauwlift Vanaf €450,-

Wanneer kan ik het best rimpeltjes rond de mond laten behandelen?
Als u de rimpeltjes al ziet verschijnen, zijn ze het meest gemakkelijk te behandelen.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van de rimpeldiepte en het genezingsproces van de huid.
Is de behandeling gevoelig?
Hoe gevoelig het is, is voor iedereen verschillend. We verdoven de huid van te voren met een crème.
Ben ik toonbaar na de behandeling?
Direct na de behandeling valt het mee, de volgende dag na het slapen gaan zal er oedeem (zwelling ) van de lip zijn. Je ziet kleine korstjes die gemiddeld 3 tot 5 dagen aanhouden, dit is individueel afhankelijk van het genezingsproces.

Meer vragen

Krijg ik geen dikkere lippen van de behandeling?
Nee u krijgt niet net als met fillers vaak het geval is dikkere lippen.(vaak alleen de dag na het behandelen) Dit is een van de mooiste natuurlijke behandelingen voor lijntjes rond de mond.
Helpt koelen?
Ja er wordt aangeraden op de dag na het behandelen, zoveel mogelijk te koelen.
Na hoeveel weken kan ik weer behandeld wroden als ik dat zou willen?
Afhankelijk van het genezingsproces van de huid na minimaal 4 weken.
Krijg ik deze behandeling vergoed van een ziektekostenverzekering?
Nee, deze behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding.
Mag ik na de behandeling in de zon?
Nee u mag niet in de zon. U dient uw huid 2 maanden na de behandeling te beschermen tegen de zon.
Hoe lang heb ik plezier van de behandeling?
Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde is ook van toepassing na chirurgisch liften.
Kan ik rimpels rond de mond krijgen al heb nooit gerookt?
Dat kan, de kaak krimpt als u ouder wordt, wat kan resulteren in rimpeltjes rond de mond.
shop de beste huidverjongende producten