Over LaVendi

Bij Huidinstituut LaVendi richten we ons al 25 jaar op verbetering van de huid en lichaam door middel van het aanpakken van zowel de binnen als de buitenkant. Gelukkig zijn er op bijna alle veranderingen van een jonge onrustige huid tot een verouderende huid een antwoord. U zult verrast zijn wat wij te bieden hebben voor zowel mannen als vrouwen, waardoor u er op elke leeftijd goed uit kunt zien.

Dianne Buijs, oprichter van Huidinstituut LaVendi is van oorsprong klinisch analiste. Zij beschikt over medische kennis en heeft de ambitie om alleen met de allerbeste technieken te werken.

Kennis en professionaliteit

Ook is ze altijd bezig om door studie haar kennis op niveau te houden. Samen met haar team combineren ze kennis en professionaliteit met een klantgerichte instelling. Haar ambitie en drive om het beter te doen leidde ertoe dat Dianne in haar instituut LaVendi de eerste in Nederland was die behandelingen met de Exilis Elite uitvoerde voor natuurlijke huidverjonging die vele awards gewonnen heeft.

Wij testen uitgebreid en verbeteren uw huid op een natuurlijke manier en met behulp van de allerbeste apparatuur. Waar nodig combineren wij technieken zodat u een optimaal resultaat krijgt, denk o.a. aan couperose, pigmentvlekken, vetrolletjes definitief verwijderen. Wij behandelen altijd op maat, elke huid is anders.

Acne instituut

LaVendi is al meer dan 25 jaar een gespecialiseerd acne instituut dat zich richt op huidproblemen zoals acne. Wij testen van binnenuit waardoor de overbelasting in het lichaam ontstaat en/of er bepaalde voeding je acne verergert. Het bereiken van een mooie gezonde huid zonder medicijnen, daar willen we je bij ondersteunen zodat je goed voelt.

Privacy en ontspanning

Al ruim 25 jaar weten mensen uit het hele land de privacy en de persoonlijke behandelingen van LaVendi het huidinstituut te waarderen in de bossen in het Brabantse Berghem. (gemeente Oss)

Direct naar:

Ons team

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Beste LaViesage Salon van Nederland 2016

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Het team van LaVendi

Dianne

Kyra

Marlie

Margo

Wij hebben altijd de intentie om u een eerlijk advies te geven, over de mogelijkheden die we met onze behandelingen kunnen bereiken. En welke het beste bij u past.