Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

ACNEBEHANDELINGEN & ACNE BOOSTER

Wekelijks behandelen wij tientallen mensen die last hebben van gematigde tot hevige acne. De behandeling die wij hiervoor inzetten is altijd aangepast op conditie van de huid op dat moment. Om zo vlug mogelijk de visceuze cirkel van acne te doorbreken is het belangrijk om actieve acne te remmen enkel dan is het mogelijk om de huid tot rust te krijgen. De Acnebooster helpt ons hierbij. Wij kunnen de booster gebruiken in kuurvorm of tijdens onze aangepaste huidbehandelingen. De Acnebooster remt de bacterie die acne veroorzaakt. Behandelingen om acne te verhelpen zijn effectief omdat je zowel nieuwe plekjes voorkomt, als oude acne restjes verhelpt. Gecombineerd met de Acne Booster stimuleer je het genezingsproces!

REVIEW

RESULTATEN VAN DE ACNEBOOSTER

  • Remt de ontstekingsreactie
  • Minder downtime
  • Geschikt voor alle vormen van acne
  • Vermindert roodheid en helpt wondgenezing
  • Geen bijwerkingen
  • Pijnloze behandeling
  • Mogelijk in kuurvorm of tijdens acnebehandeling
  • Heel ontspannend

BLAUW LICHT BIJ ACNEEen rode of ontstoken acne huid kan soms te actief zijn om te behandelen. Intussen is er een mogelijkheid de actieve acne te remmen. Een behandeling met blauwlicht (vanaf 400 nano meter) doodt de Acne veroorzakende bacterie. Deze bacterie kan niet tegen zuurstof. De belangrijkste en meest werkzame therapie tegen acne is dan ook het brengen van zuurstof in het aangedane huidweefsel. Om dit te bereiken wordt blauw licht ingezet, wat een uniek effect heeft bij de stofwisseling van de Propioni bacterie. Deze bacteriën zijn zeer lichtgevoelig en absorberen met name blauw licht. Zij geven de uit het licht opgenomen energie af aan zuurstofmoleculen aanwezig in de omgeving. Deze zuurstof moleculen worden hiermee omgezet in een zuurstofvorm die de Propioni bacterie vernietigd. Simpel gezegd, de Propioni bacterie vernietigt zichzelf als deze wordt bestraald met specifiek blauw licht.

BEHANDELING MET DE ACNE BOOSTERNaast alle voordelen van blauw licht, heeft ook rood en infrarood een bijzonder helend effect op acne. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid, de opname van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. Het gebruik van het infra rood licht is ontstekingsremmend en samen met rood licht wordt de aanmaak van bv collageen geactiveerd, wat helpt bij de bestrijding van littekenweefsel.Een acne start kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen. Met een frequentie van 2 a 3 x per week. Duur van de bestraling is 15 tot 20 minuten. Wij zetten de acnebooster ook in tijdens een anebehandeling.

SHOP DE BESTE ACNE PRODUCTEN


AL ONZE EFFECTIEVE BEHANDELINGEN OM ACNE, PUISTJES EN ONZUIVERHEDEN TE MINDEREN

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN ACNE TEST ACNEBEHANDELING
prijzen per behandeling
Acne booster
Acnebehandeling incl. peeling €99,50
Acnebehandeling incl. Acnebooster €99,50
Acne booster lichttherapie los
(15 min)
€49,50
Acnetest €147,50

Acnetest incl. acnebehandeling

€247,50 €242,-

Acnetest incl. Bio Peeling   €261,50- €255,00