Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

PREVENTIEF AAN EEN MOOIE HUID WERKEN

Een mooie huid, is een gezonde huid. Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te versterken. Zichtbare huidverbetering is afhankelijk van de huidconditie. Zonder bouwstenen kunnen we immers ook geen huis bouwen. Bij huidinstituut LaVendi specialiseren wij ons al 30 jaar in het effectief verbeteren van de huid zonder injectables en chirurgie. Wij werken met een unieke huidtest waarbij we je collageen meten, vitamines en andere belangrijke bouwstoffen in je lichaam. Als je aan huidverbetering wilt werken gaan we hiermee beginnen om succesvol te kunnen behandelen.

REVIEW

positive review Ik kom nu 5 jaar bij Dian en haar team. Naast haar kundigheid van het vak, is ze zeer betrokken en er is een mooie vriendschap ontstaan. Mijn huid was altijd erg onrustig, wat me onzeker heeft gemaakt. Dian heeft de juiste behandeling toegepast. En ik straal weer door het leven🍀❤️ Dian ik ben blij met jou! 😘
Lees meer
Patricia Bierings Avatar
Patricia B.
positive review Gisteren mijn prijs van de Facebookactie verzilverd: een huidecho, bodyscan en voedingstest. Super prijs! Ik heb heel veel nuttige informatie gekregen waar ik zeker iets mee kan. Heel erg bedankt!
Lees meer
Anouk Killaars - van de Schoor Avatar
Anouk K.

“WAT JE AAN DE BUITENKANT WENST,WORDT VIA DE BINNENKANT GECREËERD’’

Of we een stevige huid hebben is onder andere erfelijk aangelegd,  er zijn belangrijke  externe factoren die ons verouderingsproces versnellen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond of komen we slaap te kort? Het is direct aan jouw gezicht af te lezen. We kunnen de huid van binnenuit ondersteunen. Dit doen we door gericht te suppleren. Het aanvullen van tekorten ziet je niet alleen aan de buitenkant maar stimuleert de algehele gezondheid. Reacties die wij dagelijks terugkrijgen van onze cliënten is dat ze zich weer fit voelen en klachten verminderen. Dit heeft ons doen besluiten altijd te testen. We willen toch allemaal gezond ouder worden? Huidverjonging begint van binnenuit.

HUIDTEST HUIDVERBETERING

Onze methode

Wij zijn uniek in onze methode, meten is weten. Hierdoor kunnen wij gericht adviseren; Zonder bouwstenen kun je immers ook geen huis bouwen.Met speciale echoapparatuur kunnen we aantonen in welke conditie de huid verkeert en hoe de huid is opgebouwd.Door middel van bioresonantie krijgen we een goed beeld van de lichaamsfuncties. Door verstoringen in de frequenties op te sporen, vinden we ook de organen die minder goed functioneren. Daar houden we rekening mee en passen we ons advies op aan.

Waarom kiezen voor een huidmeting?

Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te verjongen. Een gezond lichaam is een mooie huid!

Intake gesprek en behandelingen

Wij werken met verschillende methodes om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. Welke methode voor u geschikt is afhankelijk van de huidkwaliteit en de wensen. Omdat wij streven naar natuurlijk maar optimaal resultaat beginnen wij daarom altijd met een huidtest voordat wij starten met huid verjongende behandelingen. Zonder bouwstoffen kunnen we de huid niet verbeteren, resultaten zullen dan tegenvallen. Wij behandelen daarom enkel als de bouwstoffen van de huid op niveau zijn. Is dit (nog) niet het geval? U kunt er dan voor kiezen door middel van suppletie de waardes te verhogen.

Huidechografie

WAT TESTEN WE IN HET LICHAAM MET BIORESONANTIE

 • Verzuring en osteoporose
 • Cardiovasculaire en Cerebrovasculaire analyse
 • Dunne- en dikke darmfunctie
 • Bloedsuiker analyse
 • Mineralen en spoorelementen
 • Vitamine analyse
 • Aminozuren
 • Co-enzymen
 • Toxische belasting
 • Basisanalyse van het lichaam
 • Allergieën
 • Huid
 • Collageen
 • Bloedvetten
prijzen per behandeling
Huidtest
Huidecho incl. bioresonantie €85,-

FAQ HUIDVERBETERING

Wat zie je in de andere huid lagen?
Je ziet hoeveel collageen aanwezig is, dit is de bouwstof voor de huid, elke dag worden er cellen vervangen en hebben we collageen nodig ook voor de huidverjonging. Bij huidveroudering neemt je collageen af, dit kunnen we innemen, waardoor het gehalte aan collageen weer opbouwt. Dat kunnen we terug zien in de echo naar verloop van tijd en wat belangrijk is voelen aan de stevigheid van je huid.
Wat kunnen we zien over de kwaliteit van de huid?
Aan de echo kunnen we zien of iemand een kans heeft snel te verouderen en hoe we dat van binnen uit kunnen tegengaan op een natuurlijke manier.
Wat is een echo van de huid?
Dat is een dwarsdoorsnede van de huid, van buiten naar binnen.

Meer vragen

Waar maken we de echo?
Op de binnenkant van de arm, daar heeft de huid weinig zon gezien en deze plaats is representatief voor je hele huid.
Wat zie je in de buitenste laag van de echo?
Of uw huid mooi gesloten is. Bij velen is de huid open en bent u gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals acne, u kunt ook veel vocht verliezen waardoor u huid rimpeliger wordt en een trekkerig gevoel geeft, ook kan eczeem een gevolg zijn. Als het ware is het dak van uw lichaam open.
shop de beste huidverbeterende producten