Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Geen zorgen meer om donkere haren in je gezicht door de diode laser.

Wil je graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van ongewenst haar in je gezicht af? Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor permante ontharing in plaats van waxen of scheren. Hierdoor is niet alleen huidirritatie en jeuk verleden tijd, maar kan je ook gedag zeggen tegen stoppels.

Huidinstituut LaVendi staat voor je klaar met een team dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd, gecertificeerd én continu bezig is met bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Wij zijn een van de eersten in Nederland die werken met de diode laser: de blijvende oplossing tegen haargroei. Die donkere haren zitten jou misschien in de weg, maar voor ons zijn juist de donkere haren goed te behandelen. Twijfel niet langer, want wanneer de haartjes grijs worden kunnen wij ze niet meer behandelen met laserontharing. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie hebben wij al heel veel mannen en vrouwen gelukkig kunnen maken door het definitief ontharen. Ben jij de volgende?

laser-ontharen

REVIEW

positive review Wat ik het mooiste vond aan mijn bezoek is dat de dames eerlijk zijn. Ze nemen mijn onzekerheden ser... Lees meer
Daphne Van Der Linden Avatar
Daphne V.