Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Geen zorgen meer om donkere haren in je gezicht door de diode laser.

Wil je graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van ongewenst haar in je gezicht af? Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor permante ontharing in plaats van waxen of scheren. Hierdoor is niet alleen huidirritatie en jeuk verleden tijd, maar kan je ook gedag zeggen tegen stoppels.

Huidinstituut LaVendi staat voor je klaar met een team dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd, gecertificeerd én continu bezig is met bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Wij zijn een van de eersten in Nederland die werken met de diode laser: de blijvende oplossing tegen haargroei. Die donkere haren zitten jou misschien in de weg, maar voor ons zijn juist de donkere haren goed te behandelen. Twijfel niet langer, want wanneer de haartjes grijs worden kunnen wij ze niet meer behandelen met laserontharing. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie hebben wij al heel veel mannen en vrouwen gelukkig kunnen maken door het definitief ontharen. Ben jij de volgende?

laser-ontharen

REVIEW

positive review Wat ik het mooiste vond aan mijn bezoek is dat de dames eerlijk zijn. Ze nemen mijn onzekerheden serieus en begrijpen precies wat ik wil. Daar heb ik iets aan, ik kom zeker terug!
Lees meer
Daphne Van Der Linden Avatar
Daphne V.

DE VOORDELEN

  • Veilig, snel en comfortabel
  • 30 jaar deskundig en gespecialiseerd in definitief ontharen
  • Blijvende oplossingen tegen haargroei
  • Niet meer scheren of waxen
  • Ook oplossingen voor grijze en witte haren
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk!

DE METHODE

De Diode laser

De permanent gekoelde kop maakt de behandeling zeer comfortabel en werkt op basis van lichtpulsen. Deze lichtpulsen worden tijdens de behandeling geabsorbeerd door het pigment in de haren. Deze lichtpulsen worden vervolgens omgezet in warmte. De warmte wordt naar het haarzakje geleid en het haarzakje wordt vernietigd.

Hoe verloopt de behandeling?

De ideale haargroei om definitief te ontharen zijn dikke en/of donker gepigmenteerde haren.Wij behandelen om de 4 weken. Gemiddeld herhalen we deze behandeling 6 keer.Stop vier weken voor de behandeling met harsen, epileren of andere vormen van ontharing. De haren mogen wel tussen de behandelingen door kort geknipt of geschoren worden.

Hirsutisme

Ongewenste haargroei kan invloed hebben op je zelfvertrouwen. Wil je graag een leven waarin jij je gezichtshaar niet hoeft te scheren, harsen of te epileren? Neem dan de stap om je gezichtshaar definitief te ontharen.Hirsutisme is ongewenste overbeharing bij vrouwen volgens een mannelijk beharingspatroon. Er groeit dus haar op plaatsen bij vrouwen waar normaliter alleen mannen beharing hebben. Denk hierbij aan de bovenlip, wangen, borst, onderbuik en op de benen. Dit type haar is vaak ook donkerder en dikker. Het gebruik van bepaalde medicijnen of problemen met de hormonen zijn de belangrijkste oorzaken van Hirsutisme.

Grijze en witte haren?

Natuurlijk hebben wij ook een oplossing voor mensen met grijze en/of witte haren. Grijze en witte haren kunnen alleen elektrisch worden geëpileerd.

Definitief-permanente haarreductie

Het haar dat doeltreffend is behandeld komt niet meer terug. Door invloed van hormoonveranderingen kunnen er nieuwe haren ontstaan en deze kunnen dan ook uiteraard weer behandeld worden.

Wat kunnen we definitief ontharen

Hals/nek, bakkenbaarden, bovenlip en het gehele gezicht

VERGOEDING DEFINITIEF ONTHAREN DOOR ZORGVERZEKERAAR

Wij zijn gespecialiseerd in definitief ontharen, hebben al 30 jaar ervaring met definitieve ontharing én zijn gecertificeerd hiervoor. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent wordt definitief ontharen van het gelaat vergoed. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor meer informatie. Of klik hier om te kijken of je verzekerd bent.Onze AGB code voor elektrische epilatie,  ontharingstechnieken: 89000450

Prijzen per behandeling
Vrouwen
Bovenlip €35,-
Bakkebaarden €60,-
Neus €45,-
Hele gezicht €115,-
Kin €35,-
Prijzen per behandeling
Mannen
Wangen €60,-
Oorschelp €65,-
Neus €45,-
Hele gezicht €115,-
Nek €70,-

FAQ DEFINITIEF ONTHAREN

Ben ik de enige die overbeharing heeft in het gezicht?
Nee, best veel mensen hebben dat ook jongere mensen maar er rust nog een taboe op.
Hoe lang moet ik de haren niet uit de huid hebben gehaald?
Voor het gezicht 4 weken, en voor het lichaam 8 weken, je mag wel scheren.
Moeten de haren dik zijn?
Ja , hoe zwarter en dikker hoe beter, donsharen kunnen we niet definitief verwijderen.
Kan ik deze behandeling in de zomer doen?
Wij kunnen jouw huid niet behandelen als deze door de zon gebruind is.

Meer vragen

Krijg ik de behandeling vergoed van een ziektekostenverzekering?
Check jouw polis of je in aanmerking komt voor jouw ziektekostenvergoeding.