Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Neoderma Bio Lift

De Neoderma Bio-Lifting behandeling is ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes te verminderen. Deze revolutionaire behandeling heeft een drainerende werking op de dermis waardoor het lymfe- (afvoer) en bloed (voeding) systeem worden geactiveerd. Resultaten zijn direct zichtbaar! De lifting is ideaal geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de jongere, gestreste of vermoeide huid.

Hoe werkt het?
De Neoderma Bio Lifting is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon. Dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor rimpels verminderen, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt. Hierdoor worden andere producten die daarna op de huid worden aanbrengt beter opgenomen.

Wat houd de behandeling in?
Deze comfortabele gezichtsbehandeling wordt zowel eenmalig en als kuur aangeboden (3 behandelingen in 3 weken tijd). Deze uitgebreide behandeling is inclusief epileren/verven en harsen (indien gewenst). Na de behandeling ziet de huid er stralend, fris en gelift uit, ideaal voor een feestje of bijzondere gelegenheid!

prijzen per behandeling
Neoderma Bio Lift
 Neoderma Bio Peeling
(gezicht of decolleté incl. epileren)
€149,50-
   
shop de beste huidverjongende producten