Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Exilis Elite – Bodysculpting

Exlis Elite Contouring: De Sleutel tot een Strakker en Slanker Lichaam

Wil je graag een strakker en slanker lichaam zonder chirurgische ingrepen? Ontdek dan de revolutionaire Exilis Elite body contouring behandeling. Met behulp van geavanceerde radiofrequentietechnologie biedt Exilis Elite een veilige en effectieve manier om ongewenst vet te verminderen en de huid te verstevigen.

Of je nu last hebt van hardnekkige vetophopingen op je buik, dijen, armen of billen, Exilis Elite kan helpen om deze probleemgebieden aan te pakken. De behandeling stimuleert de vetverbranding en verbetert de collageenproductie, waardoor je een strakker en gladder lichaam krijgt.

Met Exilis Elite body contouring hoef je geen compromissen te sluiten tussen resultaten en comfort. De behandeling is pijnloos, niet-invasief en vereist geen hersteltijd, zodat je direct kunt genieten van een stralender en zelfverzekerder lichaam. Kies voor Exilis Elite en ontdek de sleutel tot een slanker en strakker lichaam vandaag nog.

Exilis Elite™ heeft wereldwijd veel awards gewonnen

Exilis Elite™ is een door de FDA goedgekeurd apparaat 

VOORDELEN EXILIS ELITE™ BODY

  • Lifting en lichaamshervorming
  • Smelt vet weg
  • Behandelt de meeste lichaamsdelen
  • Langdurige resultaten
  • Niet-invasieve, pijnloze procedure
  • Geen hersteltijd

DE  BEHANDELING VOOR VERSLAPTE CONTOURENExilis Elite is de meest geavanceerde technologie voor het strakker maken van een losse en slappe huid, het verminderen van rimpels, het herstellen van het collageen in uw gezichtshuid en het vormgeven van het lichaam. De behandeling maakt gebruik van gecontroleerde radiofrequentie met verschillende golflengten op verschillende diepe weefsels en de oppervlakkige huidlaag.De RF-golven verwarmen huidweefsel om een minimale thermische verwonding te creëren die de natuurlijke genezing van het lichaam stimuleert. Het verbetert de aanmaak van nieuw collageen en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Als resultaat ziet uw huid er verjongd en gezond uit.Exilis Ultra Bodyshaping-procedure maakt gebruik van radiofrequentie-energie die de weefsels verwarmt. Als gevolg hiervan worden de vetweefsels door het lichaam geëlimineerd via het lymfestelsel. En je huid krijgt een stevigere textuur terwijl de centimeters wegsmelten.

De eerste afspraak

Voordat we beginnen aan de Exilis Elite™ behandelingen vinden wij het belangrijk om exact te weten hoe jouw huid er op dit moment voor staat. Om die reden starten wij daarom voorafgaand altijd met onze huidtest. We streven naar optimaal resultaat. Voor effectieve verjongende behandeling zijn we afhankelijk van jouw huidconditie en de bouwstoffen die nodig zijn voor wederopbouw. Wij behandelen daarom enkel als de bouwstoffen van de huid op niveau zijn.Bekijk alle informatie over de huidtest

Hoe werkt de technologie van de Exilis Elite™?

In tegenstelling tot andere RF apparatuur maakt Exilis Elite Body gebruik van een computergestuurd temperatuurbewakingsapparaat om radiofrequentie-energie (RF) over het behandelgebied te leveren. RF-energie verwarmt het diepe weefsel, wat resulteert in collageenremodellering. Na verloop van tijd stimuleert het natuurlijke genezingsproces fibroblasten om nieuwe collageenvezels te produceren.Door de collageenvezels te verstoren, stimuleert het de groei en productie van collageen, waardoor de textuur van je huid verbetert. Dit proces van collageenstimulatie helpt ook de slappe huid te verstevigen en de losse huid strakker te maken, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Exilis Elite verjongt de huid, wat resulteert in een gladdere huid en een jeugdiger uiterlijk na verloop van tijd.Tijdens de behandeling voelt u een warm, maar draaglijk gevoel. Exilis Elite maakt gebruik van een “gelaagde” koeltechniek om de huid te beschermen en tegelijkertijd RF-energie te leveren aan verschillende diepten in het huidweefsel. Het apparaat wordt geleverd met een ingebouwde thermometer, waardoor onze specialistes het warmteniveau nauwkeurig kunnen regelen en de huid wordt beschermd tegen beschadiging. Veranderingen in koeling en verwarming tijdens de behandeling zorgen ervoor dat weefsels vanaf de oppervlakkige laag van de huid helemaal tot aan het onderhuidse weefsel kunnen worden verwarmd.

De behandeling

Direct na de behandeling zal er een liftend effect zijn, maar het volledige resultaat van  Exilis Elite™ duurt ongeveer 2 – 3 maanden om zichtbaar te worden, omdat het tijd kost voor de vorming en reparatie van collageen.Met Exilis Body zijn de resultaten merkbaar na vier sessies, gepland met een tussenpoos van 2-4 weken. Het is echter ook belangrijk om te weten dat een optimaal resultaat pas bereikt kan worden na de derde of vierde sessie. Het aantal sessies en de te behalen resultaten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vetweefsel, leefstijl en de conditie van de huid.

Wat is het verschil tussen Monopolair en Bipolair RF?

RF-apparaten zijn monopolair, bipolair of multipolair. Monopolaire energie , zoals de soort die voor Exilis wordt gebruikt, gaat van een handstuk naar een verre pool. Het vereist een aardelektrode die op het lichaam wordt aangebracht, waardoor het tot 25 mm diep kan doordringen. Op deze diepte kan het zowel de huid als het onderhuidse vet aantasten. Studies ondersteunen zelfs het feit dat naast vetreductie, monopolaire energie ook effectief is bij het vormgeven van het lichaam.

Bipolaire energie gaat ook door dezelfde wijze van overdracht en symmetrische elektroden die de distributie van energie regelen. Het kan echter slechts tot 2 mm tot 7 mm diep in de huid doordringen.

Exilis Elite een veilige methode

De behandeldiepte is bij Exilis Elite behandeling hoger tegenover andere apparatuur vanwege de EFC-technologie. EFC is een ingebouwde koeltip gecombineerd met ultrasone technologie die een goed bereik van warmteafgifte biedt.

Het afgeven van warmte voor huidverstrakking vindt oppervlakkig plaats maar voor vetvermindering werken we met het apparaat tot 2,5 cm diep in de huid(!). Andere RF apparatuur kan vaak maar een maximale diepte van 0,7 cm bereiken.

De ingebouwde veiligheidsfunctie in Exilis maakt dit apparaat een van de weinige RF-apparaten die automatisch wordt uitgeschakeld als het volledige contact met de huid verloren gaat. Dit elimineert het risico van ongelijkmatig huidcontact dat kan leiden tot brandwonden die typisch zijn voor andere RF-apparaten. De Exilis Elite EFC-technologie verwarmt ook de doelweefsels gelijkmatig binnen de therapeutische huidniveaus. Het detecteert veranderingen in weefseldichtheid en diepte, dus het systeem past zich aan om oververhitting te voorkomen.

WAT KUNNEN WE BEHANDELEN MET DE EXILIS ELITE™?

– Decolleté- Armen- Buik- Love handles- Billen- (Binnenkant)Dijen- Knieën- Gezichtscontouren- Hals

Door experts verkozen tot beste huidverstrakking wereldwijd!

award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
award-exilis
Prijzen per behandeling
Exilis Elite figuurcorrectie

Exilis Elite Body (30 minuten) per zone vanaf €200,-

shop de beste huidverjongende producten

ARTSEN OVER DE EXILIS ELITE

Duizenden artsen zijn het wereldwijd eens over Exilis Elite™ huidverstrakking.De resultaten zijn verbluffend. Rimpels worden op een biologische manier opgevuld. Er treedt een liftend effect op en een huidverstrakking, waardoor men er jaren jonger uitziet.

artsen-over-exilis

“Exilis was het eerste systeem dat ik op mezelf uitprobeerde en dat al na twee sessies resultaat gaf. Ik ben op zijn zachtst gezegd uitzinnig enthousiast over Exilis. Ik ben jarenlang op zoek geweest naar een systeem als dit. Net zoals mijn patiënten, ben ik er heel blij mee.”

Dr. Jeanine Downie MD, Dermatoloog, Montclair, Canada
artsen-over-exilis

“Deze behandeling is ideaal voor patiënten die geen operaties, zoals een chirurgische face-lift, arm lift of buikwandcorrectie kunnen of willen ondergaan, maar die toch een maximale versteviging willen bereiken.”

Dr. Marc Salzman MD,Plastisch chirurg, Louisville, VS
artsen-over-exilis

“Het belangrijkste is dat patiënten tevreden zijn met de resultaten en ze boeken ook behandelingen voor andere zones. Ze vinden het fijn dat ze meteen terug kunnen naar het werk, meteen na de behandeling.”

Dr. Lori G. Polacek M.D. Plastisch Chirurg, Rhode Island, VS
artsen-over-exilis

“Voor huidverstrakking zijn het gelaat, hals en borst de drie meest gevraagde zones. De patiënt feedback is de beste die ik ooit gehad heb met een apparaat. De resultaten overtreffen werkelijk die van elk ander apparaat die ik ooit gekocht heb en dat zijn er in totaal ongeveer 14.”

Dr. Sarah Sawyer M.D. Dermatoloog, Birmingham, Alabama, VS

REVIEW