Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Kennismaken met Huidinstituut LaVendi
Bij Huidinstituut Lavendi nodigen we je uit om jouw huid beter te leren kennen en direct een op maat gemaakte gezichtsbehandeling te ontvangen die perfect aansluit bij de behoeften van jouw huid. Als je nog niet eerder bij ons bent geweest en op zoek bent naar een passende behandeling, maar niet weet waar je moet beginnen, dan staan wij voor je klaar! Ons team van deskundigen beschikt over de nodige kennis en expertise om je te voorzien van het beste advies.

Wanneer je akkoord gaat, kunnen we direct aan de slag om jouw huid te transformeren. Door een kennismakingsbehandeling in te plannen, krijgen we de kans om samen te bespreken wat jouw huid nodig heeft om weer egaal, vitaal en stralend te worden. Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je de juiste behandeling krijgt die aansluit bij jouw specifieke huidtype en wensen. Stap binnen bij Huidinstituut Lavendi en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden

REVIEW

Introductie gezichtsbehandeling  

Ben je nog niet eerder bij Huidinstituut LaVendi geweest voor een behandeling? Als je de stap neemt om de huid te verbeteren is het belangrijk om alle wensen en mogelijkheden door de te spreken. Samen bespreken we je wensen, geven we huid en behandeladvies en wordt eventueel de huid direct behandeld. In deze behandeling vertellen we je wat het beste is voor je huid, om die zo lang mogelijk stralend te houden

Let op! Dit is exclusief huidtest.

plan een afspraak

Huidtest & introductie behandeling

Wij staan bekend om onze uitgebreide huidmetingen waarbij we niet alleen inzicht krijgen in de opbouw van de huid, de aanwezigheid van collageen en bindweefsel maar ook testen of het lichaam veel belastingen en te korten heeft in vitamines. Het is mogelijk om een combinatie afspraak te maken van een Huidtest met een aansluitende behandeling op maat.

Een mooie huid, is een gezonde huid. Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te versterken. Zichtbare huidverbetering is afhankelijk van de huidconditie. Zonder bouwstenen kunnen we immers ook geen huis bouwen. Bij huidinstituut LaVendi specialiseren wij ons al 30 jaar in het effectief verbeteren van de huid zonder injectables en chirurgie. Wij werken met een unieke huidtest waarbij we je collageen meten, vitamines en andere belangrijke bouwstoffen in je lichaam. Als je aan huidverbetering wilt werken gaan we hiermee beginnen om succesvol te kunnen behandelen.

plan een afspraak
Prijzen per behandeling
Kennismaking

Introductie gezichtsbehandeling
(45 minuten)

€79,-

Huidtest incl. huidecho en bioresonantie

€85,-

Huidtest en introductie gezichtsbehandeling

€155,-

Huidtest en voedselintolerantiemeting

€147,50

   
shop de beste huidverjongende producten