Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Dé mechanische bindweefselmassage voor het gezicht

Met LPG Endermolift worden de diepere lagen van je huid zachtjes gemasseerd en gestimuleerd, waardoor de natuurlijke productie van collageen en elastine wordt bevorderd. Dit resulteert in een stevigere, gladdere en stralendere huid, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

De RESULTATEN zijn bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies; Meer dan 32 jaar ervaring en succesvol in 110 landen wereldwijd. Per dag worden er wereldwijd 300.000 mensen behandeld met zichtbare resultaten!

HUIDVERSTEVIGING

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd –  voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

RESULTATEN VAN LPG BINDWEEFSELMASSAGE

  • RIMPELS VERVAGENJouw rimpels worden vanuit de binnenkant weer opgevuld. De productie van collageen en hyaluronzuur geven opnieuw volume aan de huid en verhogen de rimpelbodem. De productie van elastine maakt de huid soepeler en meer bestand tegen spiercontracties die expressierimpels veroorzaken.
  • NATUURLIJKE LIFT & STRAKKERE CONTOURENDoor aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur verbeteren en dichtheid van de huid. Ook worden adipocyten (vetcellen) afgevoerd. Jouw gelaats-contour wordt gelift waardoor heldere, afgelijnde contouren ontstaan. Een dubbele kin zal verminderen.
  • HELDERE TEINTIn slechts 30 minuten zorgt Endermolift ervoor dat jouw tint opheldert. Jouw huid wordt voorzien van zuurstof en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Jouw huid herwint frisheid en ziet er egaal en stralend uit.

LPG ENDERMOLIFT VAN HET GEZICHTEndermolift zorgt voor mechanische stimulatie van je cellen waardoor het herstelproces van deze cellen opnieuw wordt gestart. De gemotoriseerde kleppen werken als fitness voor uw huid waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, die van nature in de huid aanwezig zijn en essentieel zijn voor jeugdigheid, opnieuw op gang wordt gebracht.

Hoeveel bindweefselbehandelingen heb ik nodig?

Wij starten met twee behandelingen per week. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie en je specifieke wensen.Voor een duurzaam resultaat adviseren we een kuur. Daarover informeren we je graag persoonlijk, want onze LPG-behandelingen zijn maatwerk. Een kuur is 10 behandelingen.

Is de bindweefselmassage gevoelig?

Een Endermolift sessie mag nooit pijn doen. Integendeel de behandeling is aangenaam en ontspannend.

LPG Endermolift gezichtsbehandelingen

De endermolift gezichtsbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gezicht, de hals en het decolleté.Heb je  last van rimpels, een bleke teint, verslapping, kringen onder je ogen of een dubbele kin? Bij LaVendi  zetten wij de endermolift LPG-behandeling in voor anti aging, huidversteviging, liften, het verbeteren van uw huidconditie en het afslanken van het kaakcontour. De behandelingen worden in kuurvorm toegepast om een optimaal en duurzaam resultaat te behalenBekijk alle gezichtsbehandelingen 

DE VOORDELEN VAN LPG BINDWEEFSELMASSAGE

✔ Versnelde celdeling, waardoor✔ Nieuwe aanmaak van collageen, bindweefsel en elastinevezels✔ Betere doorbloeding van de huidVerbeterde zuurstoftransport door de huidHogere werkstof opname door de huidVerbetering algemene huidconditieMinder rimpels en lijntjesVersteviging van onderhuids bindweefselPreventie huidverouderingVermindering rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekensVoorkomt vochtophopingenVoorkomt verslappingen

Prijzen per behandeling
Endermolift
LPG  bindweefselmassage  30 min €75,-
LPG bindweefselmassage  40 min €99,50
Collageen booster & LPG Endermolift
Reinigen – bindweefselmassage – collageen booster
€149,50
Endermolift klepjes €25,-

FAQ BINDWEESELMASSAGE GEZICHT

Hoeveel sessies heb ik nodig voordat ik resultaat zie?
We combineren bindweefselmassage ook met een peeling of als schoonheidsbehandeling. Na 1 keer heb je al een mooi resultaat.We kunnen ook in kuurvorm werken. Daarover informeren we je graag persoonlijk, want onze LPG-behandelingen zijn maatwerk. Een kuur is ongeveer 10 behandelingen.
Kunt je na de behandeling meteen alles doen?
Jazeker, wanneer u de behandeling hebt gehad kunt u direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.
Waarvoor is de behandeling allemaal goed?
Bij LaVendizetten wij de endermolift LPG-behandeling in voor anti aging, huidversteviging, liften, het verbeteren van uw huidconditie en het afslanken van het kaakcontour.
Kan iedereen de behandeling ondergaan?
Endermolift is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.
shop de beste huidverbeterende producten

REVIEW