De mechanische bindweefselmassage voor het gezicht

De LPG endermolift werkt als lift voor jouw huid op het gezicht. De behandeling zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie). Endermolift is een goed alternatief wanneer je plastische chirurgie te heftig vindt en een cosmetische behandeling te oppervlakkig. Na één behandeling heeft jouw huid al een mooie gezonde gloed, maar voor optimaal resultaat raden we een kuur op maat aan.

 

Resultaten van de LPG Endermolift

 • Rimpels vervagen
  Jouw rimpels worden vanuit de binnenkant weer opgevuld. De productie van collageen en hyaluronzuur geven opnieuw volume aan de huid en verhogen de rimpelbodem. De productie van elastine maakt de huid soepeler en meer bestand tegen spiercontracties die expressierimpels veroorzaken.
 • Natuurlijke lifting en strakke contouren
  Door aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur verbeteren en dichtheid van de huid. Ook worden adipocyten (vetcellen) afgevoerd. Jouw gelaats-contour wordt gelift waardoor heldere, afgelijnde contouren ontstaan. Een dubbele kin zal verminderen.
 • Heldere teint 
  In slechts 30 minuten zorgt Endermolift ervoor dat jouw tint opheldert. Jouw huid wordt voorzien van zuurstof en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Jouw huid herwint frisheid en ziet er egaal en stralend uit.

 

DE METHODE

Hoe werkt de LPG endermolift?

Endermolift zorgt voor mechanische stimulatie van uw cellen waardoor het herstelproces van deze cellen opnieuw wordt gestart. De gemotoriseerde kleppen werken als fitness voor uw huid waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, die van nature in de huid aanwezig zijn en essentieel zijn voor jeugdigheid, opnieuw op gang wordt gebracht.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij starten met twee behandelingen per week. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie en uw specifieke wensen.

Voor een duurzaam resultaat adviseren we een kuur. Daarover informeren we u graag persoonlijk, want onze LPG-behandelingen zijn maatwerk. Een kuur is 10 behandelingen.

Zijn de behandelingen gevoelig?

Een Endermolift sessie mag nooit pijn doen. Integendeel de behandeling is aangenaam en ontspannend.

LPG Endermolift gezichtsbehandelingen

De endermolift gezichtsbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gezicht, de hals en het decolleté.

Heeft u last van rimpels, een bleke teint, verslapping, kringen onder uw ogen of een dubbele kin? Bij LaVendi  zetten wij de endermolift LPG-behandeling in voor anti aging, huidversteviging, liften, het verbeteren van uw huidconditie en het afslanken van het kaakcontour. De behandelingen worden in kuurvorm toegepast om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen

DE VOORDELEN VAN LPG ENDERMOLIFT

 • Versnelde celdeling, waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
 • Betere doorbloeding van de huid
 • Verbeterde zuurstoftransport door de huid
 • Hogere werkstof opname door de huid
 • Verbetering algemene huidconditie
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Versteviging van onderhuids bindweefsel
 • Preventie huidveroudering
 • Vermindering rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens
 • Voorkomt vochtophopingen
 • Voorkomt verslappingen
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
Prijzen per behandeling
Endermolift

Endermolift bindweefselmassage 30 min

€65,-

Endermolift bindweefselmassage 40 min

€85,-

Endermolift klepjes

€25,-

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig voordat ik resultaat zie?

We adviseren altijd een kuur. Daarover informeren we u graag persoonlijk, want onze LPG-behandelingen zijn maatwerk. Een kuur is ongeveer 10 behandelingen.

Kunt u na de behandeling meteen alles doen?

Jazeker, wanneer u de behandeling hebt gehad kunt u direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Waarvoor is de behandeling allemaal goed?

Bij LaVendizetten wij de endermolift LPG-behandeling in voor anti aging, huidversteviging, liften, het verbeteren van uw huidconditie en het afslanken van het kaakcontour.

Kan iedereen de behandeling ondergaan?

Endermolift is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

shop de beste huidverbeterende producten