Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

HydroPeptide Glow & Bright

De Hydropeptide glow & bright gezichtsbehandeling bij Huidinstituut LaVendi is een luxe en effectieve behandeling die de huid een gezonde en jeugdige uitstraling geeft. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van producten van het merk Hydropeptide, dat bekend staat om zijn geavanceerde en effectieve ingrediënten.De behandeling wordt afgesloten met de ontspannende Collageen Booster die veel positieve processen in de huid stimuleert.

Wat houdt de Glow & Bright behandeling in?
De behandeling begint met een diepgaande reiniging van de huid, gevolgd door een milde én diepere peeling om dode huidcellen te verwijderen en de huid te exfoliëren. Daarna wordt er een speciale serum aangebracht dat de huid verstevigt, verheldert en de aanmaak van collageen stimuleert. Vervolgens wordt er een masker aangebracht dat de huid intens hydrateert en voedt. 

De behandeling wordt afgesloten met de ontspannende Collageen Booster wat de huid helpt bij het vertragen van dit het huidverouderingsproces en het verbeteren van de algehele conditie van de huid. Het kan de huid verstevigen, fijne lijntjes verminderen en de huidtextuur verbeteren. Het kan ook helpen bij het herstellen van beschadigde huid en het voorkomen van vroegtijdige veroudering.

Na de behandeling zal de huid er direct stralender en egaler uitzien, met een gezonde gloed. Bovendien zullen fijne lijntjes en rimpels verminderd zijn en zal de huid steviger en gladder aanvoelen.

meer lezen over de collageen booster

ontvang nu tijdelijk een hydropeptide travelkit t.w.v. €54,00 cadeau bij deze behandeling

*Actie Loopt tot en met vrijdag 10 mei

Wat maakt HydroPeptide zo uniek?
Hydropeptide is een luxe huidverzorgingsmerk dat zich richt op het leveren van resultaatgerichte producten voor het verjongen en verbeteren van de huid.

Het merk combineert geavanceerde wetenschap met natuurlijke ingrediënten om effectieve en innovatieve formules te creëren die helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, het verhelderen van de huidskleur en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Hydropeptide producten zijn hoogwaardig en worden wereldwijd erkend door professionals in de schoonheidsindustrie en consumenten die op zoek zijn naar kwalitatieve huidverzorging. Huidinstituut LaVendi is officieel en exclusief verkooppunt van deze verzorgingsproducten.

shop hydropeptide
prijzen per behandeling
Hydropeptide Glow & Bright
HydroPeptide Glow & Bright
(60 minuten)
€125,00
Epileren / Harsen / Verven €15,00
shop de beste huidverjongende producten