Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

Last van een extreem droge, jeukende of eczeemachtige huid?

De huid is ons grootste orgaan, de buitenste dode huidcellen laag beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. De huid is zich continu aan het vernieuwen wat zorgt voor een goede huidflora. Helaas hebben veel mensen niet zo’n gezonde huid waardoor reacties als eczeem en psoriasis veel voor komen.

Eczeem is een verzamelnaam van aandoeningen waarbij sprake is van een ontstekingsreactie van de huid. De irritatie en jeuk is zowel lichamelijk als geestelijk erg vervelend. Er zijn veel zaken die de eczeemreactie uitlokken. Denk hierbij aan het weer, hormonen, stress en onze voeding.

Als je last hebt van eczeem, is het zaak om je voedingspatroon en/of levensstijl enigszins aan te passen zodat onze huid zijn beschermende functie terug krijgt en je de reactie onder controle houdt.

REVIEW

HUIDTEST ECZEEM – PSORIASIS – EXTREME DROOGTE 

Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van je huid en lichaam.

  • Preventieve aanpak zonder medicatie
  • Inzicht in opbouw en beschermingsfunctie van de huid
  • Persoonlijke meting van bouwstoffen en vitaminewaarden
  • Test verzuring
  • Uitgebreide voedingstest

Bestaande uit:
Huidechografie: We maken een echo van de huid om de huidlagen te bekijken. Waaronder de huid barrière die verantwoordelijk is voor bescherming en huidherstel. Aansluitend voeren we een talgmeting uit om te zien of de huid een verhoogde of verlaagde productie heeft. Zo weten we ook welke producten je thuis het best kunt gebruiken.

Meting: We meten algehele overgevoeligheden, overbelastingen van organen, verzuring van het lichaam, maar ook tekorten in vitamines en lage bouwstoffen. Tevens laten we zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat bepaalde tekorten of belastingen kunnen worden aangevuld of verbeterd.

Voeding intoleranties: We testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop je gevoelig reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode. Ook supplementen om je lichaam van binnenuit te ondersteunen.

GEZICHTSBEHANDELING ECZEEM – PSORIASIS – EXTREME DROOGTE 

Het behandelen van eczeem kan lastig zijn als niet duidelijk is of de huid ook reageert op kalmerende of herstellende huidproducten. Wij werken daarom met een unieke booster die door middel van licht de huid rust geeft en kalmerend werkt!

  • Helende behandeling met de nieuwste techniek o.b.v. lichttherapie
  • Verbetert het herstelvermogen en vochttekort
  • Je blijft toonbaar
  • Snel en effectief
  • In kuurverband voor optimaal resultaat

Collageen Booster® : is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waardoor de huid meer energie krijgt en de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid verbetert. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie. Voor optimale resultaten raden wij een kuur van 8 behandelingen (30 minuten)

Nannic & Collageen Booster® : Het NANNIC apparaat werkt op basis van een krachtige elektromagnetische, diathermische energie, waardoor werkstoffen dieper in de huid getransporteerd worden en zo de barrière laag van herstellen. Hierna maken we gebruik van de Collageen Booster®. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waardoor de huid meer energie krijgt en de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid verbetert. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie. (45 minuten)

Eczeemlichttherapie
prijzen per behandeling
ECZEEMACHTIGE HUID
Huidmeting eczeem €147,50
Collageen Booster® (per sessie) €49,50
Collageen Booster® & NANNIC €110,-
AGB praktijkcode: 89000453  
FAQ Eczeem behandeling
Krijg ik de behandeling vergoed?
Raadpleeg je polis. Wij zijn in het bezit van een AGB code camouflage behandeling.
Kan ik ook een behandeling doen zonder de uitgebreide huidmeting?
Ja dat is mogelijk, voor optimale resultaten kan het interessant zijn om wat meer achtergrond informatie te verkrijgen.
Hoe weet ik welke producten bij mij passen?
Dat kunnen wij testen, wij werken met cosmeceuticals, dit zijn zeer werkzame producten die niet in de winkel te koop zijn.
Ik heb alles al geprobeerd.
Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, je droge huid of eczeem komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gericht advies geven.
Ben ik voor altijd van mijn eczeem af na deze meting?
Eczeem of psoriasis is een terugkerende ontstekingsreactie. Vaak is het mogelijk deze reactie onder controle te krijgen met de juiste synnergie. Echter kunnen wij nooit beloven dat de huid altijd rustiger wordt.
De beste producten voor een droge huid