Een slanke hals zorgt voor een jonge en vitale uitstraling, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Plaatselijke vetophopingen kunnen ervoor zorgen dat de hals er wat verouderd uit gaat zien. Door de jaren heen verliest je huid haar stevigheid en veerkracht. De zwaartekracht kan ervoor zorgen dat er een onderkin ontstaat. Andere factoren zoals zon, stress, tabak, overgewicht of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat dit proces versnelt.Een goede hydratatie, optimale bescherming tegen de zon en gezonde voeding mogen dan wel bijdragen tot het behoud van een jeugdige en gezonde huid, veroudering blijft onvermijdelijk. Toch zijn er mogelijkheden om deze zones te verbeteren en veroudering te vertragen.

LPG Endermolift

De Endermolift gezichtsbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gezicht, de hals en het decolleté. De Endermolift LPG-behandelingen verbeteren de huidconditie, verstevigen, liften én slanken af. De behandelingen worden in kuurvorm toegepast om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen.

DE METHODE

Hoe werkt het?

Endermolift zorgt voor mechanische stimulatie van je cellen waardoor het ontwakingsproces van deze cellen opnieuw wordt gestart. De gemotoriseerde kleppen werken als fitness voor je huid waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, die van nature in de huid aanwezig zijn en essentieel zijn voor jeugdigheid, opnieuw op gang wordt gebracht. Het speciaal ontwikkelde programma voor de onderkin stimuleren daarbij

Endermolift VS. Cryolipolyse

Welke methode geschikt is om een onderkin te verminderen is afhankelijk van uw huidconditie. Waar Cryolipolyse een oplossing biedt voor het effectief verminderen van volume, helpt de LPG endermolift het volume in de hals te verbeteren terwijl vetweefsel juist wordt afgebroken. Soms maken we voorafgaand aan de behandeling een huidechografie gemaakt om te kijken of de huid over voldoende bouwstoffen beschikt om dergelijke behandelingen te ondergaan.

Contouren versterken

De endermologie® techniek stimuleert diep in het bindweefsel vetcellen om doeltreffend te worden afgevoerd. Daarnaast wordt oppervlakkiger in de lederhuid de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dankzij deze verstevigende werking worden ook de contouren van het gezicht versterkt.

De behandeling

Als we kiezen voor een endermolift kuurbehandeling raden wij aan om met enige frequentie de behandeling te herhalen. Afhankelijk van de conditie wekelijks/om de 2 weken. Ook het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel en de mate van verslapping.

Exilis Elite

Omdat wij werken met diverse behandelmethodes zijn er vaak meerdere mogelijkheden en technieken die kunnen worden ingezet om naar een bepaald doel toe te werken. De Exilis Elite is een methode die wordt ingezet om volumeverlies tegen te gaan en de huid te verstevigen. Voor meer informatie klik hier.

Prijs per behandeling
Endermolift 30 min
Endermolift 30 min €65,-
shop de beste skincare producten