Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

De natuurlijke manier om zowel vet als verslapping effectief aan te pakken en van je onderkin af te komen is door middel van LPG endermologie®. Een slanke hals zorgt voor een jonge en vitale uitstraling, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Onderkinnen kunnen ervoor zorgen dat de hals er wat verouderd uit gaat zien. Door de jaren heen verliest je huid haar stevigheid en veerkracht. De zwaartekracht kan ervoor zorgen dat er een onderkin ontstaat. 

Als er weinig vetweefsel in de onderkin is en we zien wat verslapping, dan  behandelen we die met de bindweefselmassage- endermolift. Als er meer vetweefsel in de onderkin is of in de hals dan behandelen we met de cryo eventueel gevolgd door de exilis om de kaaklijn te verstrakken.

VETTEN AFBREKEN MET LPG ENDERMOLIFT ✔ Plaatselijk vet verminderen✔ Persoonlijk behandelprogramma✔ Gladdere hals en meer zichtbaar kaakcontour✔ Jeugdigere uitstraling door strakkere gelaatscontouren✔ Collageen en elastinevezels stimuleren✔ Verstevigt en vermindert rimpels✔ Versnelt de stofwisseling in de cellen✔ Verbetert de doorbloeding voor een stralende huid

DE BEHANDELINGDe endermologie®-techniek stimuleert de vetcellen om de opgeslagen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop heeft tevens een verstevigende en liftende werking, waardoor de gezichtscontouren strakker worden.Als we kiezen voor een endermolift kuurbehandeling raden wij aan om met enige frequentie de behandeling te herhalen. Afhankelijk van de conditie wekelijks/om de 2 weken. Ook het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel en de mate van verslapping.

Endermolift of Cryolipolyse

Waar Cryolipolyse een oplossing biedt voor het effectief verminderen van volume, helpt de LPG endermolift het volume in de hals te verbeteren terwijl vetweefsel juist wordt afgebroken. De endermolift behandeling heeft een stimulerende werking op de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor deze behandeling ook verjongend werkt.

Soms maken we voorafgaand aan de behandeling een huidechografie gemaakt om te kijken of de huid over voldoende bouwstoffen beschikt om dergelijke behandelingen te ondergaan.Informatie Cryo vet bevriezen van de onderkin

Kaakcontour verstrakken

De endermologie® techniek stimuleert diep in het bindweefsel vetcellen om doeltreffend te worden afgevoerd. Daarnaast wordt oppervlakkiger in de lederhuid de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dankzij deze verstevigende werking worden ook de contouren van het gezicht versterkt.

Exilis Elite

Omdat wij werken met diverse behandelmethodes zijn er vaak meerdere mogelijkheden en technieken die kunnen worden ingezet om naar een bepaald doel toe te werken. De Exilis Elite is een methode die wordt ingezet om volumeverlies tegen te gaan en de huid te verstevigen. Voor meer informatie klik hier.

 De RESULTATEN zijn bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies; Meer dan 32 jaar ervaring en succesvol in 110 landen wereldwijd. Per dag worden er wereldwijd 300.000 mensen behandeld met zichtbare resultaten.

endermolift-onderkin
Prijs per behandeling
Endermolift 30 min
Endermolift 30 min (per sessie)  €75,-
shop de beste skincare producten

 

REVIEW