Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Schoonheidsbehandelingen zijn er voor iedereen, de één om te ontspannen en de ander om een bepaald doel te bereiken. Effectieve behandelingen kunnen ook heel ontspannen zijn. Wij specialiseren ons in het verbeteren van de huid maar wist je dat wij ook de klassieke schoonheidsbehandelingen uitvoeren?

Omdat er zoveel technieken zijn waarmee we de huid een boost kunnen geven, stellen we onze behandeling het liefst samen op jouw wens en huidbehoeften.

Heb je geen idee welke behandeling je het beste kunt inplannen? Dat is geen probleem! Boek in wat jij denkt dat nodig is, we bespreken samen voorafgaand aan de behandeling wat het beste bij je past en waar jij het meest resultaat van ziet. Ook kun je ons natuurlijk bellen mailen of een appje sturen met jouw specifieke wens.

➤ Photonlaser & Nannic

Deze behandeling kunnen we inzetten voor iedereen die een boost wil voor zijn/haar huid! Effectief en toch ontspannen. Tijdens deze uitgebreide behandeling passen we een peeling toe afgestemd op jouw huidconditie en maken je huid gladder  d.m.v. microdermabrasie. Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren, verven en gezichtsbeharing te laten harsen.

Hierna passen we de Photonlaser toe. De (pijnloze) photonlaser verhoogt de cellulaire energie waardoor je huid lift, verjongt, rimpels verzachten en het herstel van de huid wordt gestimuleerd. De huidcellen worden door de photonlaser gezonder.

We sluiten af met een liftende massage die we uitvoeren met de verwarmde Nannic behandelkop.

gezichtsbehandeling-photonlaser

➤Facials- Chemische peelings

Een diep reinigende behandeling met behulp van een peeling aangepast aan jouw huidtype.
We zuiveren de porien, verwijderen onzuiverheden en met  microdermabrasie apparatuur maken we je huid gladder  waardoor je huid weer fris en stralend zal zijn.

Uitbreiding: Deze behandeling kan naar wens aangevuld worden met o.a. epileren, harsen of een massage.

➤ LPG Endermolift bindweefselmassage

De behandeling zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie).

De Endermolift is een goed alternatief wanneer je plastische chirurgie te heftig vindt en een cosmetische behandeling te oppervlakkig. Heel mooi voor beginnende huidverjonging die duurzaam is.Na één behandeling heeft de huid al een mooie gezonde glow, maar voor optimaal resultaat raden we een kuur op maat aan!

➤ Collageen Booster®

De collageen Booster® is een anti-aging behandeling met lichttherapie. De huid verjongen en verstevigen op een natuurlijke en gezonde manier. In de loop der jaren ontstaan er meer lijntjes en rimpels en een vermindering van de elasticiteit. Het speciale licht stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie en geeft ze een enorme energieboost.
collageen booster

REVIEW

positive review Na 1 behandeling en de juiste producten is mijn huid weer helemaal rustig. Beter dan die 1000 producten die ik steeds bij de drogist kocht.
Lees meer
Tessa Govers Avatar
Tessa G.
Gezichtsbehandelingen
Prijzen per behandeling
Diep reinigende gezichtsbehandeling | 45 minuten

+Uitbereiding epileren – harsen

€95,-
Photonlaser & Nannic | 60 minuten €145,-
PCA Skin Oxygenating trio | 60 minuten €125,-
Image I Peel €115,-
Retinol peeling 6% €159,-
LPG Bindweefsel gezichtsbehandeling | 45 minuten

Advies: kuurbehandeling (10x)

€85,-

FAQ BEHANDELINGEN

Zien we altijd verbetering?

Als iemand energieachterstand heeft door stress, vermoeidheid of ziekte kunnen we weinig verbetering zien, dit is een reden om vaker met licht te behandelen en de oorzaak aan te pakken. Je zult eerst moeten zorgen dat het energieniveau goed is, in het lichaam anders zullen anti-aging behandelingen onvoldoende resultaat afwerpen.

Is het een behandeling die iedereen kan doen?

Ja het is een veilige aangename behandeling die voor iedereen heel effectief is, het is de basis van anti-aging.

Is de photonlaser een test of we voldoende resultaat kunnen verwachten voor huidverbetering

Ja als we zien dat de huid goed reageert kunnen we o.a. de exilis inzetten, als er onvoldoende reactie is op de photonlaser zal het resultaat altijd minder zijn.

Hoe behandel je een huid met energie?

Dat doen we met een photonlaser.

Wat gebeurt er met de huid als we met energie behandelen?

Dan krijgen de cellen door de laser energie waardoor alle functies in de cel beter kunnen functioneren.

Wat zien we gebeuren in de huid?

De huid gaat liften en fijne lijntjes verminderen en de poriënstructuur wordt mooier.

shop de beste skincare producten