Vind je het lastig om de geschikte behandeling te kiezen? Ieder mens is uniek, dit geldt ook voor onze huid. Huidverbetering is maatwerk en daarom hechten wij bij Huidinstituut LaVendi veel waarde aan een eerste gesprek waarbij we jouw wensen en de huidbehoefte bespreken en de huidconditie meten met onze unieke methode. Aansluitend voeren we een behandeling uit zodat jouw huid alvast een boost krijgt!

 

Wat kan je verwachten?

  • Een unieke, uitgebreide diagnose van de huid
  • Ontspannende behandeling van 60 minuten
  • Al na 1 sessie een zichtbaar liftend effect, goede vochtbalans en gezonde uitstraling
  • Geschikt om huidverslapping en huidveroudering tegen te gaan
  • Een goed alternatief voor iedereen die geen botox of fillers wil gebruike

 

Hoe gaat de MEET & Treat behandeling in zijn werk?

MEET
Samen bespreken we je huidwens. Met geavanceerde apparatuur (huidechografie en bioresonantie) meten we de huidconditie. Zo krijg je inzicht in de opbouw van de huid, het herstelvermogen, het vochtgehalte, de talgproductie, de collageenaanmaak, de aanmaak van bindweefsel en meten we door middel van bioresonantie de bouwstoffen zoals vitamine en verzuring (pH) van het lichaam.
Al deze factoren hebben invloed op het reageren van de huid. Voor ons essentieel alvorens wij starten met huid verbeterende behandelingen. Ook voor jouw als klant interessante informatie om de gezondheid van je lichaam en huid inzichtelijk te krijgen.
We bespreken direct hoe we samen de beste resultaten kunnen bereiken, dit doen we door je  te laten zien hoe je de huidkwaliteit van binnenuit kunt verbeteren, welke huidbehandelingen hierbij passen en welke huidverzorging geschikt is bij jouw wensen en behoefte.

TREAT
Na het analyseren van jouw huidconditie en het bespreken van je wensen zal onze huidspecialist je direct behandelen. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van producten die passen bij de gemeten resultaten uit de echografie. De huid wordt uitgebreid gereinigd, waarna we een peeling aanbrengen en met microdermabrasie dode huidcellen verwijderen. We sluiten af met een hydratatie boost

 

prijzen per behandeling
Meet & Treat

Meet & Treat behandeling

€115,-

 

shop de beste producten