Slappe hals

Een strakke hals zorgt voor een jonge en vitale uitstraling. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. De huid van de hals verslapt bij velen het eerst. De hals verdient dan ook de nodige aandacht.
Met de exilis verstevigen we de huid in de hals. De exilis behandeling heeft vele awards gewonnen wereldwijd. Na de behandelingen van de hals bent u direct toonbaar.

Door experts verkozen tot ”beste huidverstrakking wereldwijd”

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit komt voornamelijk door verminderd collageen in de huid. Exilis Elite is dé oplossing om de huid het volume terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger. Zo krijgt u weer een jonge, stevige, egale en stralende huid zonder herstelperiode.

Bekijk hieronder het fragment van Life is Beautiful op RTL4. Hier laten we zien hoe wij een van onze cliënten behandelen met de Exilis Elite.

LaVendi 1e salon van Nederland met de exilis

Als eerste in Nederland werkt LaVendi met de Exilis, wij zijn dan ook de meest ervaren salon van Nederland in Exilis Elite. Vanuit het hele land hebben al vele mannen en vrouwen hun gezicht laten verstrakken bij LaVendi. De Exilis is zelfs meerdere malen verkozen tot de Beste Huidverstrakking Wereldwijd.

Exilis wordt door artsen veel gebruikt in hun praktijk

Lees hier wat artsen vinden van de revolutionaire behandelmethode van de Exilis.

Wat is goed te behandelen met Exilis:

 • Verslapte, verouderde huid
 • Hamsterwangetjes
 • Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin
 • Kalkoenhals, slappe hals, dikke hals
 • Dunne huid
 • Verouderde huid van hals en decolleté

Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Door experts verkozen tot beste huidverstrakking wereldwijd

Winnaar van vele awards

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

 

"Rieneke's ervaring"

Onderkinnen. Bah! Het zit bij ons in de familie. En alhoewel ik slank ben en dat jaar net 10 kilo afgevallen was, zag ik ook bij mij de eerste tekenen van die gehate slappe kin en hals ontstaan. In de zomervakantie was ik het zat. Elke vakantiefoto was een bron van ergernis. Lang leve de tablet en wifi op de camping. Ik ben meteen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om die beginnende kin een halt toe te roepen.

Ik was in de veronderstelling dat alleen een chirurgische ingreep de oplossing was, maar tot mijn verbazing zijn er tegenwoordig ook methoden die gewoon van buitenaf werken. Al snel kwam ik op de site van Lavendi terecht en absorbeerde ik de informatie over de Exilis-behandeling als een gretige spons. Op mijn 40e verjaardag gaf ik mezelf de 1e van in totaal 6 behandelingen cadeau. Na 3 behandelingen kreeg ik van vrienden de vragen: “Wat heb je gedaan? Je ziet er zo goed uit.”, “Ben je nog meer afgevallen?”, “Je lijkt geen 40, hoe doe je dat toch?” Zelfs mijn man zag na 3 maanden het verschil.

Ik ben nu 6 behandelingen verder en erg blij met het resultaat. Je ziet alleen nog maar een klein dubbel kinnetje als ik naar beneden kijk of mijn kin intrek. Nou, dat was 6 maanden geleden wel anders. Ik ga nu 2 keer per jaar terug om het mooie resultaat te behouden. Oh ja, ik heb mijn behandelingen ondersteund met Skin Base tabletten van LaViesage om het bindweefsel extra te ondersteunen. En daar heeft niet alleen mijn kin van geprofiteerd.

"Elle's ervaring"

Omdat ook ik (53 jaar) nekplooien kreeg en absoluut géén operatie wilde heb ik gezocht naar een oplossing hiervoor. Ik kwam via advies terecht bij een kliniek in Limburg. Daar werden mij injectables geadviseerd een operatie was “echt niet nodig”.

In je onderkin wordt dan met een hele dunne naald een substantie ingespoten, wat je 3 weken moet masseren om een gelijkmatig effect te krijgen. Het wordt ook rood en brandt in het begin, doet pijn. Vervolgens moet je een paar weken daarna terug om het verstevigende spul te laten inspuiten, daar heb je verder geen last van.

Helemaal blij was ik dat er een oplossing was zonder operatie (wat ik toch niet had laten doen) het effect van zo’n operatie is maar van korte duur en zeer prijzig.

Dus inmiddels moest ik voor de derde keer, maar ik had al aangegeven dat ik hangzakjes in de mondhoeken kreeg. Dat werd volgens de behandelend arts veroorzaakt doordat ik ouder word, dat had volgens hem niets met de behandeling te maken.

Wat hij er niet bij vertelt, is dat je dus echt wel een uitgezakte nek tot aan je kin krijgt. Echt zoals een kalkoen (niet overdreven) en dat dus 3 keer. Iedereen zal begrijpen dat deze behandeling niet gaat werken om een stevigere hals te krijgen, en ik raad dit ook niemand aan.

De uiteindelijke conclusie was dat hij een goede collega had in een ziekenhuis in Limburg die kon dan toch een operatie uitvoeren. Al dat inspuiten heeft het alleen maar verergerd ben zeer teleurgesteld en erg verdrietig dus maar weer met sjaaltjes gaan lopen dacht ik.

Ben thuis gekomen heb meteen de volgende dag op internet gaan kijken waar en of er behandelingen waren voor nekplooien zonder operatie.

Opeens zag ik een behandeling: Exillis Elite bij schoonheidsinstituut Lavendi in Berghem/ Oss.

Exillis Elite bij Lavendi Schoonheidsinstituut:

Heb een mailtje gestuurd met mijn verhaal en kreeg diezelfde dag nog berichtje terug dat ik al een afspraak kon maken om vrijblijvend advies te geven, tevens is de scan ook gratis. Dat heb ik meteen gedaan was helemaal blij en opgelucht. Het was zo’n vriendelijk en gemoedelijk ontvangst en ze nemen vooral de tijd om goede uitleg te geven.

Daarbij werd mij verteld dat zij als eerste een huidscan doen om te kijken hoe je huid ervoor staat en hoe je huid van binnen is opgebouwd. Zo zien zij of er voldoende bouwstoffen zijn zoals collageen, ook testen zij of je huid voldoende energie bevat om nieuwe huid aan te maken. Dat zijn een aantal voorwaarden , want als dat er niet meer is heeft de behandeling ook geen nut.

Dit wordt zeer zorgvuldig / deskundig uitgevoerd door de dames van Team Lavendi.

Heel erg gelukkig was ik dat deze behandeling voor mij uitkomst biedt zodat ik weer iets meer zelfvertrouwen terug krijg.

Dit wordt in mijn geval in combinatie gedaan met de skinbase tabletten van LavieSage, die ervoor zorgen dat mijn huid van binnenuit wordt aangesterkt. Dit merk ik heel erg goed aan mijn huid/haar/nagels. Daarnaast 2 liter water per dag en 2 keer per week vis. Ik at al vrij gezond, maar merk nu toch wel dat ik me fitter voel en ook beter in mijn vel zit.

Vanaf de eerste keer wordt er gezegd hoe je huid ervoor staat en zijn ze heel eerlijk en oprecht wat er wel of eventueel niet zo goed is, dat stel ik zeer op prijs. Of en wat jezelf ook zou kunnen verbeteren, ik voel me altijd op mijn gemak en tijdens de behandeling word ik heel rustig en vind ik het ontspannend. Voor mij, ik kom uit het zuiden, is het 1 uur en 15 min rijden makkelijk te doen en ik zie het als een uitje.

Lavendi schoonheidsinstituut voor zowel man als vrouw is voor mij, maar zeer zeker ook voor anderen de oplossing: het doet geen pijn het is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een operatie.

Ik ken iemand die zich nu al voor de 4e keer heeft laten opereren en komt steeds terug, daarbij elke keer die narcose. Voor iedereen die iets wil laten doen: bekijk eerst de site van Lavendi Schoonheidsinstituut voor je een beslissing neemt. Er zijn vele behandelingen mogelijk zonder operatie, en vooral goedkoper.

Maak vrijblijvend een afspraak, je krijgt gewoon een eerlijk advies en dat is precies wat ik wilde. Maak er net zoals ik een uitje van het voelt gewoon goed en als er ook nog resultaat is, ben ik en voel me helemaal happy. Ik kan niet anders zeggen gewoon geweldig!!!!

Succes!


Prijzen

Slappe hals verstevigen

Exilis Elite is ons revolutionaire alternatief voor een facelift. Door middel van radiofrequentie- en ultrasone energie wordt de huid verstrakt en gelift.

 • Wereldwijd awards gewonnen
 • Gemiddeld 6 behandelingen

Prijs per behandeling€ 200,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Het is een natuurlijke veilige huidverjonging. Wereldwijd awards gewonnen, je gaat er jonger uitzien maar niet anders.

Meestal verslapt de hals als eerste van de huid, de exilis is in een vroeg stadium een hele mooie behandeling om vergaande veroudering te stoppen en te verjongen.

Er zijn niet veel methodes om te verjongen van de hals op een natuurlijke manier, opereren is vergaand en we gebruiken hier geen injectables.

Bij een sterk verouderde huid raden we de exilis niet aan.

Er zijn enkele dertigers die de behandelingen ondergaan, waar het familiair bepaald is, maar meestal vanaf 40 jaar.

Gemiddeld 6 behandelingen in een half jaar daarna 2 tot 3 keer onderhoud per jaar. Je huidveroudering gaat namelijk altijd door.

Collageen is de bouwstof van de huid, zoals je stenen nodig hebt om een huis te bouwen.