Uw figuur in de overgang

Herkent u dat, verandert uw figuur in de overgang en is uw gewicht niet toegenomen?
Denkt u weleens ik herken mijn figuur niet meer?
Wilt u enkele hardnekkige vetrolletjes verwijderen die ontstaan op de buik, maag love handle of op de rug?
Als we ouder worden verandert ons figuur onder invloed van hormonen, de vetverdeling wordt anders, er ontstaat meer vet op de buik , rug en of op de love handle.
Als we geen overgewicht hebben is het niet mooi om af te vallen, je verliest namelijk ook vetweefsel in je gezicht wat je nooit meer terugkrijgt en dat vetweefsel zorgt juist voor een jonger uiterlijk.
Met de cryo 21 kunnen we vetweefsel bevriezen daar waar we plaatselijk vet willen verwijderen. We werken met een kop die we sturen waar de vetplooi aanwezig is, dit is voor iedereen verschillend afhankelijk van je lengte en je figuur. De vetcellen worden bevroren en sterven af en worden afgevoerd via ons lymfesysteem naar de lever. Deze vetcellen kunnen zich dus niet opnieuw vullen met vet ook niet als we weer dikker worden.
Per sessie kunnen we gemiddeld de grootte van een A4 behandelen, We gaan uit van gemiddeld 7 behandelingen. Gedurende de periode zie je soms vrouwen die steeds voller worden. Het is mogelijk dat je na een tijdje zult zeggen ik wil nog enkele behandelingen ondergaan omdat overgebleven vetcellen zich onder invloed van hormonen hebben gevuld, of omdat we meer zijn gaan wegen. Het grote voordeel van behandelen met kou is dat je huid strakker wordt en dat is een fijne bijkomstigheid.
Een ander voordeel wat je hebt als je het met liposuctie vergelijkt is dat het een veilig proces is, het geleidelijk gaat en je nooit oneffenheden in je huid krijgt als de vetverdeling onevenredig is geworden.
De cryo is niet bedoeld om af te vallen, dat proces kunnen we eventueel ondersteunen met slim diet.
Wat wel vaker gedaan wordt is nadat iemand is afgevallen nog extra in shape komen met de cryo.
Eerlijk gezegd is het een hele goede methode, een geweldige ontwikkeling

voor meer informatie klik hier