Top 6 behandelingen voor een mooie egale huid

Met een mooie egale huid wordt je jonger geschat!

Heel vaak horen we: “Ik wist niet dat daar iets aan te doen is en dat het zo gemakkelijk gaat..”

Sinds enkele jaren is bekend dat niet zozeer rimpels iets over je leeftijd zeggen, maar vooral huidvlekjes en verkleuringen. Als het om huidverkleuringen en oneffenheden gaat, bedoelen we vaatjes zoals couperose, of de zwaardere aandoening rosacea (rode wangen en onduidelijke acne), pigmentvlekken, littekentjes en huidwoekeringen als kleine wratjes. Hoe egaler en gladder je huid eruit ziet, hoe jonger mensen je schatten, ook al zitten er een paar rimpels.

Nu zijn dit niet de meest makkelijke zaken om met een cosmeticaproduct op te lossen,

Ga naar de gespecialiseerde schoonheidsspecialist voor een  grondige aanpak

 

Top 6 van de meest gevraagde behandelingen

Grove Poriën

‘Vooral bij mensen, in het middengezicht. Oorzaken zijn vette T-lijn in combinatie met huidverslapping, en of niet het juiste cosmetisch product (laat u vrijblijvend scannen bij LaVendi, zodat u weet hoe de conditie van uw huid is).

Decolleté

‘Voor de aanpak van rimpels, roodheid en pigmentvlekken. Hiervoor is IPL ideaal. Roodheid gaat bijna helemaal weg. Voor de rimpels werken we met de exilis.

Couperose

couperose

Het verwijderen van kleine gesprongen vaatjes in het gezicht neemt toe. We hebben hele effectieve behandelingen met IPL, je ziet de couperose direct wegtrekken. We krijgen nu mensen vanaf een leeftijd van 23 jaar, ook mannen laten het steeds vaker de rode adertjes verwijderen. Vooral op de neus. IPL is hier heel geschikt voor.

Pigmentvlekken

Pigment
Bij pigmentvlekken gaat het meestal om UV-schade. Daarmee bedoelen we hyperpigmentaties die zijn veroorzaakt door de zon.  Als de vlek donker genoeg is, en de huid licht van kleur flitsen we de vlek weg. Binnen een week verdwijnt de vlek.. Pigmentvlekken die niet donker genoeg zijn behandelen we met peelingen.

Pigmentvlekken op de handen zijn ook heel goed te behandelen met IPL.

Permanent ontharen

permanent ontharen

Donkere haren verwijderen we  definitief in het gezicht en op het lichaam.

Dit doen we bij manen en vrouwen al 15 jaar op het lichaam met IPL.

Fibromen en ouderdomsvlekken

Steelwratjes, kleine wratjes en ouderdomsvlekken, die op de huid liggen, zien  we vooral  bij mensen die wat ouder worden. Ze komen op het hele lichaam voor, maar ook opvallend veel op plekken waar kleding kan knellen, zoals langs de randen van een beha. Ze zijn eenvoudig en goed te verwijderen met diathermie.’

Meerdere behandelingen worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.

Hebt u vragen? Mail uw vragen naar info@lavendi.nl