Nieuwste peeling, 6 % retinol zonder sterke vervelling

Spectaculaire PCA Skin 6% retinol peeling om uw huid aanzienlijk te verjongen en hyperpigmentatie te verminderen.

We werken met de gloednieuwe PCA Skin retinol peeling 6% (dit staat gelijk aan 0,6% retinoidezuur. Een pittige peeling die dankzij een gecontroleerde afgifte toch mild voor de huid blijft, maar ook langdurig doorwerkt. Wel tien dagen lang met een uitloop tot tien weken. De peeling geeft de huid een hernieuwde frisse gloed, een zacht huidoppervlak en meer stevigheid, wat zichtbaar moet kunnen worden in een toegenomen volume.

Waarom is de peeling uniek?

  • Het hoogste gehalte aan pure retinol in een professionele behandeling met aanvullende ingrediënten die de opname van retinol verhogen en zodoende bijdragen aan een gezonde en stralende huid.
  • Gepatenteerd OmniSome delivery technologie in combinatie met diverse ingrediënten voor een superieur resultaat op het gebied van huidverjonging en hyperpigmentatie.

Voor wie is de peeling?

De combinatie van 6% Pure Retinol Peel en Intensive Brightening Treatment: 0.5% pure retinol night is geschikt voor mensen met een gemiddelde tot gevorderde hyperpigmentatie bij een normale huid met een goede weerstand. Deze peeling is tevens ook geschikt om zichtbare tekenen van huidveroudering te behandelen, alsmede een doffe en matte huid. Iemand kan een vervelling ervaren vanaf de tweede tot derde dag die ongeveer een week aan kan houden. Bij een goed onderhouden huid die regelmatig peelings heeft ondergaan zal de vervelling weinig tot niet plaatsvinden en zal er verjonging op celniveau optreden

6% Pure Retinol Peel behandelt op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Het toevoegen van Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid en stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huidskleur met volume, die straalt van gezondheid.