Jan vertelt zijn ervaring met SLIMdiet

“Ik ben 49 jaar en ik was zeker 10 kg te zwaar, maar ik had daar eigenlijk geen last van.
Mijn bloeddruk werd op een beurs gemeten en tot mijn verbazing bleek die veel te hoog te zijn, ik had daar niets van gemerkt. Uiteindelijk kwam ik bij de huisarts terecht en kreeg ik medicijnen voor de hoge bloeddruk. Ik slikte die trouw en eigenlijk bleef mijn bloeddruk nog best hoog, maar ik voelde me prima. De huisarts adviseerde me af te vallen maar ik nam het niet zo serieus, was me ook niet zo bewust van de nadelige gevolgen van de medicijnen en het overgewicht. Toen ik bij LaVendi kwam ging de knop om, ik ben 10 kg afgevallen in ongeveer 6 weken met SLIMdiet. Het was heel goed vol te houden, ik ben gedisciplineerd en ik had geen honger. Ik ben veel op pad en zit veel in de auto. De voeding ging gewoon mee. Uiteindelijk heb ik geen dikkere buik meer en voel me prima en mijn medicijnen zijn verminderd. Ik eet nu al maanden weer gewoon, maar wel aangepast minder brood meer yoghurt. Ik verricht meer fysieke arbeid en eet best vaak in een restaurant maar anders dan voorheen, ik heb gewoon mijn voedingspatroon aangepast. Ik ben best trots op mezelf en zie nu steeds meer zwaardere mensen, ik had daar eerst minder oog voor.”
-Jan

Wij hebben bij Huidinstituut LaVendi deze man begeleid. Jan werkt heel hard en was heel veel op pad voor de business.
Hij was al ergens anders begeleidt en daar hadden ze hem behandeld met cryotherapie om het vet te verwijderen op de buik en af te vallen met aangepaste voeding. Toen nam deze man de begeleiding niet serieus en viel niet af. Later kwam hij bij ons en werd wel gemotiveerd, zeker door hem bewust te maken wat overgewicht met je doet. Wij kunnen begeleiden maar uiteindelijk moet je het zelf doen en bereid zijn dat de knop om gaat. Ik ben trots op de resultaten die Jan behaald heeft en dat hij nu bewuster en gezonder leeft en daar zelf ook achter staat. Dit komt altijd de gezondheid ten goede, en je ziet er leuk uit. Deze man had ook gewoon kunnen afvallen maar dan duurt het vaak veel langer, nu zag hij het gewicht sneller dalen wat motiveert.