Wratjes en oneffenheden

Wratjes en oneffenheden in het gezicht en op het lichaam kunnen wij op een veilige manier voor u verwijderenDianne Buijs (Huidspecialist)

Wratjes en oneffenheden in het gezicht en op het lichaam kunnen wij op een veilige manier voor u verwijderen.

Een mooie huid is een egale huid. Bij LaVendi zorgen we ervoor dat uw huid zo egaal mogelijk wordt door het verwijderen van verschillende oneffenheden op de huid. Hebt u huidoneffenheden zoals ouderdomswratjes, steelwratjes, rode bloedblaasjes of gerstekorrels? Wij kunnen die snel en vakkundig voor u verwijderen.

Ouderdomswratten

De naam zegt het al: ouderdomswratten ontstaan als de huid ouder wordt. Ouderdomswratjes zijn vaak vaalbruin van kleur en voelen ruw aan. Ze groeien oppervlakkig en zijn soms grillig van vorm, maar meestal rond. Ze kunnen, vooral in het gezicht, zo dun zijn dat ze meer een bruine vlek lijken dan een wrat. Op het bovenlichaam onstaan bij sommige mensen vele honderden ouderdomswratjes, die in grootte variëren van enkele millimeters tot zelfs enkele centimeters.

Wratjes behandelen

Omdat de wratten zeer oppervlakkig aan de opperhuid groeien kunnen ze eenvoudig van de huid af worden geschraapt met warmte. Er blijft dan een klein, zeer oppervlakkig schaafwondje over dat over het algemeen snel geneest.

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

Bloedblaasjes behandelen

De Apilus is een apparaat dat huidoneffenheden snel kan verwijderen. Ook bloedblaasjes zijn met de Apilus binnen een paar minuten weg. De behandeling beschadigt of doorboort uw huid niet en is zo goed als pijnloos. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar. Meestal bent u met één of enkele behandelingen van uw bloedblaasjes verlost.

Steelwratjes

Een steelwratje is een klein onschuldig aangroeisel, meestal in de hals of de oksel. Het zijn kleine, vaak huidkleurige, wratjes die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Ze ontstaan meestal spontaan en zijn ongevaarlijk. Ze kunnen wel bloeden of pijn doen als ze in kleding blijven haken. Bij LaVendi kunnen ook steelwratjes snel en effectief verwijderd worden.

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine wit-gele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen. Ze ontstaan vooral op de droge delen van het gezicht, zoals de wangen en het gebied rond de ogen. Het zijn kleine talgcysten die gevuld zijn met dode huidcellen. We verwijderen gerstekorrels snel en pijnloos met warmte.

Vergoeding door de verzekering

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent kan de behandeling van wratjes en huidoneffenheden vergoed worden.


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Altijd al storende wratjes en huid oneffenheden? Wij halen ze snel en vakkundig weg. U zult verstelt staan van het resultaat!

 

Anderen over LaVendi


"Het resultaat is geweldig"

Op het internet gezocht naar een manier om mijn kleine rode kersenwratjesgedaan (hemangiomen) te laten verwijderen. Zo terecht gekomen bij instituut LaVendi in Berghem. Het verwijderen van de rode maar ook andere oneffenheden wordt snel en vakkundig gedaan. In een half uurtje kunnen veel plekjes met de laser worden behandeld. De huid is na 14 dagen hersteld en weer mooi glad. Dankjewel LaVendi voor de vriendelijke behandeling en het herstel van mijn huid.

Carla de Wildt


Prijzen

Behandelingen wratjes en oneffenheden


Vanaf€ 40,00
Per 15 min.€ 40,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Steelwatjes, gerstekorrels, kleine rode bloedblaasjes, verheven ouderdomsvlekken en kleine wratjes.

Wij branden ze weg met diathermie met een naaldje of de zapper.

Dat je geen littekens krijgt of een lichte vlek die niet bruin wordt in de zomer.

De behandeling is wat gevoelig.

De plekken die behandeld zijn kunnen langer wat rood zijn.