PCA skin

PCA skin – De specialist in peelings

SMART SKIN SOLUTIONS. Erkend in bekende medische literatuur als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. PCA skin, een van de marktleiders van Amerika blijft de vertouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve, professionele peelings. Vanaf 1 december 2013 nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Al 2 decennia werkt PCA skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering.

PCA Skin is zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is vooroploper in de U.S.A. betreft professionele peelingen.

PCA skin is gebaseerd op diverse zuren. PCA skin bevat tevens huid-identieke werkstoffen waaronder retinol, peptiden en vitamine C, deze werkstoffen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

PCA skin is dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

PCA skin is zeer effectief voor de rokershuid, verouderde huid, zonbeschadigde huid, de donkere huid, acne huid, ook tevens geschikt voor de volwassen acne huid en rosacea. De PCA skin peels zuiveren de huid, kalmeren ontstekingen, verminderen de talgproductie, minimaliseren dode huidcellen, verminderen roodheid, verzachten de lijntjes en rimpels en verminderen hyperpigmentatie, tevens krijgt de huid meer volume.

Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring en de manier waarop op specialistische wijze behandelingen met de unieke serums en peelingen verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken. Alle behandelingen van PCA skin gaan vooraf met een intake gesprek, vraag naar de mogelijkheden.

U kunt deze producten bij ons bestellen door te mailen naar info@lavendi.nl. Wij zullen u dan helpen met het bestellen van de juiste producten voor uw huid.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 
 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van