Pascaud

Pascaud staat voor natuurlijke schoonheid voor mannen en vrouwen. Pascaud ontwikkelt innovatieve huidverbeterende behandelingen en producten. Daarbij wordt er gedacht en gewerkt vanuit de Beauty Triangle. Innerlijke gezondheid vertaalt zich naar uiterlijke schoonheid.

Pascaud’s Beauty Triangle omvat:

Outside in beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige cosmeceuticals (famaceutische cosmetica) voor thuis en behandelingen in het instituut.

Inside out beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.

Zen beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Mardge Pascaud is de innovative kracht achter alle behandelingen en producten. Zij heeft de ideeën en kent de beautymarkt als geen ander.

U kunt deze producten bij ons bestellen door te mailen naar info@lavendi.nl. Wij zullen u dan helpen met het bestellen van de juiste producten voor uw huid.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 
 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van