Maria galland

Maria Galland is een van de meest toonaangevende merken in de wereld van huidspecialisten. Persoonlijke aandacht en direct contact zijn kernwoorden in een behandeling van Maria Galland, voor zowel het gezicht als het gehele lichaam.

Het verzorgingsconcept van Galland bestaat al ruim 45 jaar. De Française ontwikkelde haar concept samen met een dermatoloog. In de loop der jaren groeide het uit naar een merk dat zeer geliefd is bij de consument.

Maria Galland biedt specifieke huidverzorging

Maatwerk in behandelconcepten is waar Maria Galland zich mee onderscheidt: iedere methode heeft haar eigen, specifieke producten. De hoogwaardige werkstoffen in de producten verzorgen zowel het gezicht als het lichaam. Niet voor niets wordt het merk omschreven als ‘een wereld van exclusieve verzorging’.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Maria Galland? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Oss (Berghem).

U kunt deze producten bij ons bestellen door te mailen naar info@lavendi.nl. Wij zullen u dan helpen met het bestellen van de juiste producten voor uw huid.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 
 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van