Laviesage

LaVendi heeft de Laviesage salon award gewonnen.

LavieSage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit.

De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap tekort? Het is direct aan je gezicht af te lezen.

Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien, onze cellen en weefsels verjongen. Wat u aan de buitenkant wenst,moet via de binnenkant gecreëerd worden.

Dit doen we gericht met de supplementen van LavieSage. Het resultaat is een stevigere jongere huid terwijl we in leeftijd ouder worden. LavieSage is een natuurlijk huidsupplement, dus niet synthetisch en wordt volledig door het lichaam opgenomen.

Verjonging van de huid van binnenuit bij anti-aging

Zeker wanneer het lichaam extra collageen moet aanmaken voor de stevigheid van de huid, zoals bij kuurbehandelingen en anti-age-behandelingen, is extra voedingssuppletie nodig. De voedingssupplementen van LavieSage ondersteunen het lichaam op verschillende manieren.

Uitnodiging persoonlijk huidadvies!

Hoe kun je met behulp van voeding en nutricosmetics een mooiere huid krijgen?

Hoe kunnen rimpels, huidveroudering, elastineverlies, huidbescherming en opbouw worden aangepakt?

Met de speciale ultrasone echomeetapparatuur kunnen wij aantonen in welke conditie uw huid verkeert. Maak een afspraak voor een huidscan en een persoonlijk huidadvies!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LavieSage? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in onze praktijk in Berghem (Oss).

U kunt deze producten bij ons bestellen door te mailen naar info@lavendi.nl. Wij zullen u dan helpen met het bestellen van de juiste producten voor uw huid.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 
 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van