Hydropeptide

Hydropeptide is een Amerikaans merk. Het geeft een onmiddellijk wauw effect

Het is marktleider in de peptiden technologie en in uitgebreide anti-aging huid verbeterende producten. HydroPeptide heeft al vele prijzen gewonnen o.a. beste dagcrème, beste multifunctioneel masker, beste antirimpel-serum en staat in de top 5 van beste huid verjongende producten.

Hydropeptide gezicht en lichaamsverzorging zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten aanvoelen na slechts 1 behandeling, met blijvende verbetering tijdens de daarop volgende dagen. Krachtige peptide zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Elk peptide bestrijdt de huidveroudering en biedt ook de mogelijkheid om een gevoelige huid, acne en pigmentatie te behandelen.

Voor elke huidtype en/of huidconditie heeft HydroPeptide de juiste producten en/of behandelingen. Met de beste ingrediënten en technologieën, die resulteren in een jongere & gezondere huid. HydroPeptide bevat alles wat uw huid nodig heeft in de hoogst mogelijke en veilige concentraties van de meest recente doorbraken tot de alom bekende huidverzorgingsmethodes die hun effecten bewezen hebben.

HydroPeptide geeft u de belofte: Eenvoud, Huidverzorging en Resultaat!

Wat gebeurt er bij huidveroudering?:

 • De huid verdunt
 • Collageenfragmentatie (uit elkaar vallen)
 • Dermale epidermale verbindingen vlakken af (stevigheid neemt af en verminderde huidstofwisseling)
 • Rimpelvorming

Belangrijk is om de collageen productie (gemiddeld 70% van uw huid bestaat uit Collageen) te stimuleren; dit zorgt voor stevigheid en elasticiteit, maar net zo belangrijk is om het collageennetwerk te verbeteren.

Hierdoor kan HydroPeptide spectaculaire resultaten geven! HydroPeptide vernieuwt, verjongt, herstelt de huid, geeft haar een nieuwe kans & vertraagt de tekenen van veroudering. Dit is onze belofte!

U kunt deze producten bij ons bestellen door te mailen naar info@lavendi.nl. Wij zullen u dan helpen met het bestellen van de juiste producten voor uw huid.

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 
 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van