Wallen

Wallen zijn een natuurlijk gevolg van het ouder worden, het kan een vermoeide blik geven.
U kunt het chirurgisch laten behandelen als er veel overschot aan huid is. Wit u dat niet en wilt u uw huid op een natuurlijke manier verjongen van binnenuit, dan hebben we 2 methodes.

Het voordeel van de exilis is dat u direct uw werkzaamheden kunt hervatten. Bij de DAS ziet u snel het resultaat maar bent u enkele dagen minder toonbaar.

Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Behandeling wallen


Wallen verwijderen

DAS
Meer info & prijzen


Wallen opvullen

Exilis Elite
Meer info & prijzen
 

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

 

Beste LaViesage Salon van Nederland

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

De exilis is een natuurlijke huidverjonging, veilig wereldwijd awards gewonnen, je gaat er jonger uitzien maar niet anders. Met de DAS verdamp je de huid, ziet direct resultaat.

Als het te verslapt is, kun je waarschijnlijk beter liften met chirurgie.Vet weefsel kunnen we niet verwijderen. Eeen getinte huid kunnen we wel behandelen met de exilis maar niet met de DAS.

Dan is de exilis een prima behandeling, het maakt je huid weer voller.

Dan is de exilis een hele mooie methode.

Dan zie je het snelst resultaat met de DAS..

Je bent direct toonbaar, na de exilisbehandeling. Na de DAS ben je enkele dagen minder toonbaar afhankelijk van het genezingsproces van de huid.

Er zijn dertigers die de behandelingen ondergaan, waar huidverslapping erfelijk bepaald is.Hoe jonger U de behandeling ondergaat hoe sneller het resultaat zichtbaar is met beide methodes.

Voor de exilis heeft U gemiddeld 6 behandelingen in een half jaar nodig .Daarna wordt aanbevolen om de exilisbehandeling 2 tot 3 keer per jaar te herhalen.Voor de DAS volstaat 1 en/of een of meerdere nabehandellingen afhankelijk van de verslapping

Collageen is de bouwstof van de huid zoals je stenen nodig hebt om een huis te bouwen, dit is noodzakelijk voor de exilisbehandeling.