Minder rimpels en huidverjonging

Rimpels zijn het eerste signaal dat onze huid geen 18 meer is. Er is gelukkig op een natuurlijke manier heel veel aan te doen.Dianne Buijs (Huidspecialist)

Wij beschikken over een aantal technieken om uw huid op een natuurlijke manier van binnenuit te verjongen. Zo kunnen we huidveroudering een halt toeroepen terugdringen zonder te grijpen naar injectables of een operatie waarbij de huid van binnenuit niet verjongt.

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

Het zijn niet alleen huidverslapping of rimpels, die ontstaan tijdens de huidveroudering, we zien vaak couperose, pigmentvlekken, huidoneffenheden of mimiek rimpels. Het is niet vaak een specifieke behandeling die u gaat helpen maar een combinatie van technieken, Wij staan ervoor om u de beste behandeling aan te bieden door onze lange ervaring, uitgebreide kennis en beste apparatuur.

Om precies te weten wat uw huid nodig heeft, gebruiken wij geavanceerde echoapparatuur en de MAC huidanalyse. Voordat u behandelingen ondergaat, is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe uw huid er aan toe is. Zodat wij kunnen bepalen welke behandeling voor u geschikt is en hoeveel behandelingen er nodig zijn.


Direct naar:


Prijzen
Behandelingen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Door experts verkozen tot beste huidverstrakking wereldwijd

Winnaar van vele awards

Behandelingen anti-aging

Er zijn diverse mogelijkheden voor huidverjonging. Vaak maken we gebruik van combinaties van behandelingen.


Beste huidverjonging

Exilis Elite
Meer info & prijzen
Placeholder

Energie voor de huid

Photonlaser
Meer info & prijzen
Placeholder

Ooglidcorrectie

DAS
Meer info & prijzen

Bovenlip rimpels verwijderen

DAS
Meer info & prijzen
Placeholder

Gladde huid


Peeling
Meer info & prijzen
Placeholder

Hoe jong is mijn huid?


Huidecho
Meer info & prijzen

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

 

Anderen over LaVendi


"Sinds 1997 kom ik daarom in haar salon"

LaVendi: een klasse-salon, waar up-to-date behandelingen plaatsvinden. Het is de kracht van Dianne Buys dat ze een vakvrouw is door zich van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te houden. Cursussen, bijscholingen; ze steekt er veel tijd in, maar blijft uiterst kritisch.

Sinds 1997 kom ik daarom in haar salon. Uiterlijke resultaten zijn te zien. Op mijn pensioengerechtigde leeftijd laat ik mij de complimenten van de buitenwereld graag aanleunen. Komisch is daarbij dat er nog wel eens onverwachts in mijn wangen wordt geknepen (zogenaamd vriendschappelijk bedoeld!). Steevast volgt de reactie: het is echt! Ik kan er hartelijk om lachen en mijn gedachten zijn: Dianne Buys!

Margot


"Waar ik me erg prettig bij voel"

Ik kwam indertijd bij jou terecht vanwege een bepaalde specifieke behandeling, die nog maar weinig werd aangeboden. Ik ben bij jou gebleven, omdat jij door de jaren heen je steeds bent blijven vernieuwen en aanpassen aan allerlei veranderende markten en inzichten.

Jij combineert professionaliteit en ‘bij de tijd blijven’ met een buitengewoon vriendelijke en persoonlijke benadering, hetgeen een combinatie is die ik zeer waardeer en waar ik me erg prettig bij voel.

Hoop dus nog lang van jouw diensten gebruik te kunnen/mogen maken!

Monique


Prijzen

Huidverjonging met de Exilis Elite

 • De Exilis Elite heeft wereldwijd awards gewonnen
 • Prijzen zijn per behandeling. Er zijn 6 behandelingen nodig.

Onderoogleden€ 150,00
Onderoogleden incl. hals€ 310,00
Voorhoofd€ 150,00
Voorhoofd en onderoogleden€ 200,00
Mond- wang zone€ 200,00
Hals€ 200,00
Decolleté€ 225,00
Mond-wang zone incl. onderkin en hals€ 310,00
Gelaat incl. hals€ 375,00
Gelaat€ 310,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Vanaf 25 jaar, roken, stress, voeding en erfelijkheid zijn van invloed.

Een goed advies hoe je, je huid kunt verzorgen is belangrijk. wij maken scans zodat we kunnen zien hoe je huid van binnen is opgebouwd en hoe je deze ondersteunt specifiek voor jou.

We hebben verschillende technieken, zoals energie, het collageen wat bij jou past, peelingen, exilis, needlen, bioskinjetting, allemaal technieken om je huid van binnenuit te verbeteren.

Nee, wij werken echt aan een gezonde huid van binnenuit.

In de regel is hoe jonger en gezonder je bent des te beter is het resultaat.