Vetrollen

Het is toch geweldig dat het nu mogelijk is om zonder operatie en hersteltijd vet te verwijderen! Dianne Buijs (Huidspecialist)

Alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik of bovenbenen of love handles? Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryo lipolyse vet definitief verwijderen. Cryo lipolyse houdt in dat uw vetcellen worden bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terug komen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waarbij er geen naald aan te pas komt. Bij LaVendi hebben we dé oplossing voor overtollig vet op uw probleemzones!

Definitieve vetverwijderaar

Het geeft fantastische resultaten op het gebied van afslanken. De behandeling met dit apparaat geeft een blijvend resultaat. De behandeling is betaalbaar en veilig en pijnloos.
Het is het nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

U krijgt als u ouder wordt een veranderde vetverdeling

Op uw buik, lovehandles en rug zal naarmate u ouder wordt de vetverdeling anders worden. Soms blijft uw gewicht onveranderd maar merkt u dat uw lichaamsvorm is veranderd. Helaas is afvallen dan niet altijd de beste optie omdat u geen vet in uw gezicht wilt verliezen. Met de Cryo kunt u het toegenomen vetweefsel op het lichaam plaatselijk verwijderen zonder af te vallen.

Kom ik in aanmerking voor plaatselijke vetverwijdering?

Cryo lipolyse is speciaal bedoeld voor het verwijderen van plaatselijke vetophopingen.

Als je echt een maatje meer hebt

Dan werken wij met de artic, we kunnen een grotere zone pakken zoals de buik en lovehandles. De temperatuur wordt kouder en is daardoor zéér effectief. We behandelen hiermee vaak bij vrouwen in de overgang en bij mannen op de buik.

Als je niet in staat bent om te sporten

Dit kan een medische reden hebben, ook dan zetten we vaak de artic in zodat u beter in shape blijft.

Op welke plekken kan de Cryo worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige love handles en kunt u uw taille laten slinken.

Wij kunnen meerdere zones tegelijk behandelen

 • zwembandjes
 • borstvorming bij mannen
 • zadeltassen
 • love handles 
 • benen 
 • buik
 • taille
 • billen
 • bovenarmen

De voordelen van Cryolipolyse

 • Vet definitief weg
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Zeer veilig en effectief
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Een figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep
 • Je verliest gemiddeld 3 cm per behandeling
 • Manueel behandelen, dus daar behandelen waar het nodig is, elk figuur is anders dus geen platen maar echt shapen
 • Blijvend resultaat

*Resultaat na 4 behandelingen

Resultaat

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals het vet uit onze voeding.
Na twee weken verkrijgen we het eindresultaat.
De Cryo heeft een wetenschappelijke goedkeuring en is daarom perfect veilig.


Direct naar:


Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

De Cryo is de ideale manier om definitief van het hardnekkige vetweefsel af te komen. Kom veilig en gemakkelijk in shape.

 

Kelly’s ervaring

met de Cryo21

 
Mike

“Zelf ben ik nooit heel dik geweest maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen probleemgebieden heb. Wat ik ook probeerde (minder eten en sporten) ik kreeg dat laatste beetje vet van mijn buik en heupen maar niet weg. Nu kwam ik dus laatst op het internet iets tegen over het laten bevriezen van je vetcellen. Dit klonk wel heel spannend en uit nieuwsgierigheid besloot ik om er wat meer over op te zoeken. Toen ik erachter kwam wat het eigenlijk allemaal inhield begon ik stiekem toch wel te hopen dat het echt zou werken. Er was maar één manier om daar achter te komen dus besloot ik mij te laten behandelen bij Schoonheidsinstituut LaVendi. Ik werd heel vriendelijk geholpen en alles werd mij eerlijk en duidelijk uitgelegd. De behandeling duurde maar zo’n 15 minuutjes en voelde aan als een soort koude buikmassage. Ze meten je voor en na de behandeling en ik was maar liefst 2,5 cm kwijt met maar 1 behandeling! Nu ga ik dus zeker terug voor meer behandelingen en ik ben benieuwd hoeveel cm ik de volgende keer verlies. Ik raad deze behandeling iedereen aan die van dat extra beetje vet af wil en alles al geprobeerd heeft.”

Wilma’s ervaring

Mike

“Ik ben altijd slank geweest, mijn gewicht begon langzaam toe te nemen in de overgang. Ik ging minder eten en vaker sporten, daardoor bleef ik op gewicht.
Mijn figuur veranderde onder invloed van hormonen, ik herkende mijn lichaam niet meer. Het leek een soort zwembandje om mijn middel.
Ik wilde niet afvallen, dan zou ik vetweefsel verliezen in mijn gezicht en dat is jammer als je ouder wordt.
Ik ben bij LaVendi cryotherapie gaan doen voor mijn buik en lovehandles.
Omdat ik niet groot ben en geen overgewicht heb, was het mogelijk de buik en lovehandles als 1 zone te behandelen. De behandeling was heel goed te ondergaan, er werd een soort strijkijzer op mijn lichaam gezet wat langzaam over mijn vetweefsel bewoog. Na de behandeling zag ik direct resultaat, mijn lovehandles en buik waren direct slanker na de behandeling en de huid van mijn buik was mooi verstevigd en gladder. In de week erna voelde ik steeds dat mijn broek in de taille minder goed aansloot. Een overtuigen resultaat na 1 behandeling.
Ik wil steeds in de spiegel kijken naar het resultaat. Ik onderga nog enkele behandelingen maar ben nu al blij met het resultaat, ondanks regelmatig sporten zou ik dit nooit bereikt hebben.

 

Prijzen

Vertrollen verwijderen

Door middel van onze Cryo die vetcellen bevriest kunt u meerdere centimeters verliezen per behandeling. Een alternatief voor liposuctie.

 • Direct resultaat

Per behandeling (weinig vetweefsel)€ 150,00
Per behandeling (meer vetweefsel)€ 200,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Het is niet de bedoeling dat u veel te veel overgewicht hebt, we combineren het wel vaker met afvallen zie slimdiet

Wij werken op maat en kunnen plaatstelijk vet verwijderen, elk lichaam is anders, dus geen platen of vacuüm-zuig wat voor iedereen hetzelfde is.

U verliest gemiddeld 3 cm per behandeling. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is dus afhankelijk van de hoeveelheid vetweefsel.

Er moet minimaal 2 weken tussen de behandeling zitten.

Het kan wat gevoelig zijn.

Meestal na de eerste behandeling.

Net na de behandeling is het weefsel wat rood, dit verdwijnt na 10 minuten.

Ja, we kunnen 1 of 2 zones per keer behandelen.

De kou verstrakt ook meteen maar we kunnen eventueel altijd nog de huid verstrakken.