Couperose verwijderen

Rode adertjes

We verwijderen rode adertjes, couperose en pigment vlekken door middel van een laser op het gelaat. Hierbij ziet u direct resultaat.

Couperose en rosacea zijn aandoeningen die zich kenmerken door rode adertjes in het gezicht.

Wat is couperose?

Couperose wordt veroorzaakt door verslapping van de vaatwanden van de bloedvaatjes in het gezicht. Daardoor worden rode adertjes zichtbaar op de wangen en de neus. Couperose komt voor bij zowel mannen als vrouwen. De kans op couperose is grotendeels erfelijk bepaald. Omdat het eruit kan zien als rode vlekken in het gezicht kan couperose het gezicht ontsieren.

Wat is rosacea?

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. De belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes. Rosacea kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. Rosacea komt echter op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste jaar. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hebben er last van. Rosacea is gelukkig, net als couperose, goed te behandelen.

Hoe behandelen we couperose en rosacea?

Couperose en rosacea kunnen we op een veilige manier verminderen of zelfs verwijderen. Hiervoor behandelen we uw huid met de IPL PLS 3. De vaatjes worden verhit en vallen daardoor uiteen. Het lichaam voert de afvalstoffen dan op een natuurlijke manier af.


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Dit is een van onze mooiste behandelingen waarmee je direct de roodheid ziet weg trekken. Gemakkelijk en snel!

 

Anderen over LaVendi


"Mijn couperose op mijn wang is nagenoeg volledig verdwenen"

Gisteren ben ik bij je geweest om mijn couperose te laten behandelen op mijn wang. Ik loop al jaren rond met een irritante rode gloed op mijn wang en heb me eigenlijk nooit gerealiseerd hoe gemakkelijk dit te behandelen is. Waarschijnlijk door gebrek aan informatie en wellicht ook omdat ik een man ben en een stap naar een beautysalon toch nog niet als vanzelfsprekend vind.

Die mening is gisteren helemaal veranderd. Ik heb een behandeling van ongeveer een kwartier gekregen, met een verbluffend resultaat. Mijn couperose op mijn wang is nagenoeg volledig verdwenen en dat al na 1 behandeling.

Als ik dit eerder had geweten, had ik uiteraard niet zo lang gewacht om het te laten behandelen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en zal me geen seconde bedenken om weer bij LaVendi langs te gaan om het direct te laten behandelen wanneer het zich weer ontwikkelt.

Dianne, heel erg bedankt voor je hulp en het goede advies dat ik van je heb gekregen.

Jeroen

"Echt verbluffend!!!"

Beste Dianne,

Ik zou nog steeds even doorgeven hoe het resultaat is van de behandeling. Om je geheugen even op te frissen: de rode stip op de neus!!

Het resultaat is echt geweldig! Je ziet er volgens mij niets meer van, is wel nog een beetje roze verkleurd denk ik (als je goed kijkt onder een lamp) maar de felrode stip is helemaal verdwenen. En dan te bedenken dat ik er zolang mee rondgelopen heb!

Echt heel erg bedankt, als je het nog wilt zien dan mail me maar dan kan ik even langskomen. Je zou er voor- en na foto’s van hebben moeten maken, echt verbluffend!!!!

Emmy


Prijzen

Couperose verwijderen

Het verminderen van couperose (rode adertjes)


Vanaf€ 40,00
Extra flits€ 10,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Nee, je huid dient niet te bruin te zijn ook niet van de zonnebank

Nee, je mag daarna 2 weken niet in de zon

Meestal iets roder, soms krijgen mensen een zwelling die 2 dagen kan aanhouden

Sommige verzekeringen vergoeden de behandeling onder camouflagebehandeling

Ja, je ziet meestal direct de vaatjes wegtrekken

Dat is afhankelijk hoeveel vaatjes je hebt

Graag zelfs, zo krijgen wij een goed beeld van het probleem. Uw foto kunt u mailen naar info@lavendi.nl