Artsen over de Exilis Elite

Duizenden artsen zijn het wereldwijd eens over Exilis Elite™ huidverstrakking

De resultaten zijn verbluffend. Rimpels worden op een biologische manier opgevuld. Er treedt een liftend effect op en een huidverstrakking, waardoor men er jaren jonger uitziet.


– “Exilis was het eerste systeem dat ik op mezelf uitprobeerde en dat al na twee sessies resultaat gaf. Ik ben op zijn zachtst gezegd uitzinnig enthousiast over Exilis. Ik ben jarenlang op zoek geweest naar een systeem als dit. Net zoals mijn patiënten, ben ik er heel blij mee,”

Dr. Jeanine Downie, MD, Dermatoloog, Montclair, Canada

– “Deze behandeling is ideaal voor patiënten die geen operaties, zoals een chirurgische face-lift, arm lift of buikwandcorrectie kunnen of willen ondergaan, maar die toch een maximale versteviging willen bereiken,”

Dr. Marc Salzman, MD,Plastisch chirurg, Louisville, VS

– “Het belangrijkste is dat patiënten tevreden zijn met de resultaten en ze boeken ook behandelingen voor andere zones. Ze vinden het fijn dat ze meteen terug kunnen naar het werk, meteen na de behandeling.”

Dr. Lori G. Polacek, M.D. Plastisch Chirurg, Rhode Island, VS

– “Voor huidverstrakking zijn het gelaat, hals en borst de drie meest gevraagde zones. De patiënt feedback is de beste die ik ooit gehad heb met een apparaat. De resultaten overtreffen werkelijk die van elk ander apparaat die ik ooit gekocht heb en dat zijn er in totaal ongeveer 14.”

Dr. Sarah Sawyer, M.D. Dermatoloog, Birmingham, Alabama, VS

 

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

 
 

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van